Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Gamepad
- Pánik a memóriapiacon
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
sanca72
üzenetére
Igazából arra amire vettük - gyereknek mesenéző tablet - tökéletes. Sok mindent egyelőre nem tudok elmondani róla, rosszat meg pláne nem. A mono hangszórótól féltem kicsit, de abszolút nem gáz. Hangereje is van, minőségre is teljesen rendben van. Nem dobozhang, nem recseg, ilyesmi
Külsőre a tablet rettentően bejön, abszolút olyan, mint egy szögletes forma iPhone. (Ja, és én egyáltalán nem vagyok Apple fan, szóval ezt csak a külsőre, minőségre vonatkozóan írom). Képe nagyon szép szerintem. Gyereknek a méret is tökéletes. Majd nyilatkozom az akku időről is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad 11 A16 128GB Wifi Hibátlan 2027.09.25.Gar./Akku 100%/p4635
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Külsőre a tablet rettentően bejön, abszolút olyan, mint egy szögletes forma iPhone. (Ja, és én egyáltalán nem vagyok Apple fan, szóval ezt csak a külsőre, minőségre vonatkozóan írom). Képe nagyon szép szerintem. Gyereknek a méret is tökéletes. Majd nyilatkozom az akku időről is.
Dr.NX