- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Sziasztok!
Német amazonról olcsón (~125EUR) volt egy elvileg alig használt Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tablet (SDM680-nal), meg is jött, tetszik, használható, viszont: 25-ből kb. egyszer sikerül rávenni hogy elkezdjen tölteni, és akkor is 1-2%-ot tölt óránként.
Próbáltam minden itthon fellelhető töltő/kábel kombóval (saját töltője nem volt a dobozban, csak kábel). Az amazon support annyit tudott mondani, hogy 25 eurót refundolnak és mondták hogy küldjem vissza ha továbbra sem lesz jó... szóval most itt vagyok egy lassan csurig merült tablettel
Pedig amúgy tetszik, kicsit (khm.. NAGYON) röcög, de pont megfelel a célnak.
Googleben csak ilyen generic Lenovo fórumbejegyzések jöttek be hogy persze, "M10 3rd gen not charging", illetve 1-2 indiai emberke cserélgetett USB portokat youtube-on hasonló címen, de az a helyzet hogy tök tisztának és sértetlennek tűnik az USB port is. Szoftveresen már mindenféle akksikímélő módokat kapcsolgattam ki és be, semmi változás.
Valakinek van erre ötlete?
Tényleg simán hibás lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Asus rog g751y elkelt
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest