- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Hmm. Update hogy bekapcsolva ugye kb. 20-ból kb. 2x hajlandó egyáltalán jelezni hogy tölt, kikapcsolva nem írja hogy töltene de most délután 4 és este 10 közt felment kb. 20%-ot így kikapcsolva töltve. Biztosan nem normális amit csinál.
#93084Öcsielvtárs kb. látszólag érintetlen újként jött, a töltőcsati látszólag hibátlan és tiszta, bármilyen kábel áll benne mint a cövek.
szerk: aha, közben megnyitottam a Lenovo appot ami defaultból rajta van, egyrészt persze bőven garis még azt írja, de helyszín Németország (nyilván, onnan van, nem tudom itthon foglalkoznának-e egyáltalán vele), másrészt serial alapján javítási előzmény: Warranty / Battery. Hát ebből amazon visszaküldés lesz... kár érte, elfogadható cucc volt (főleg 125 euróért
többet mondjuk lehet nem is adtam volna érte, tényleg max. elfogadható kategória, és max. ennyiért).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest