-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Hmm. Update hogy bekapcsolva ugye kb. 20-ból kb. 2x hajlandó egyáltalán jelezni hogy tölt, kikapcsolva nem írja hogy töltene de most délután 4 és este 10 közt felment kb. 20%-ot így kikapcsolva töltve. Biztosan nem normális amit csinál.
#93084Öcsielvtárs kb. látszólag érintetlen újként jött, a töltőcsati látszólag hibátlan és tiszta, bármilyen kábel áll benne mint a cövek.
szerk: aha, közben megnyitottam a Lenovo appot ami defaultból rajta van, egyrészt persze bőven garis még azt írja, de helyszín Németország (nyilván, onnan van, nem tudom itthon foglalkoznának-e egyáltalán vele), másrészt serial alapján javítási előzmény: Warranty / Battery. Hát ebből amazon visszaküldés lesz... kár érte, elfogadható cucc volt (főleg 125 euróért
többet mondjuk lehet nem is adtam volna érte, tényleg max. elfogadható kategória, és max. ennyiért).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
többet mondjuk lehet nem is adtam volna érte, tényleg max. elfogadható kategória, és max. ennyiért).
Dr.NX