- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
sanca72 #93097 üzenetére
Igazából arra amire vettük - gyereknek mesenéző tablet - tökéletes. Sok mindent egyelőre nem tudok elmondani róla, rosszat meg pláne nem. A mono hangszórótól féltem kicsit, de abszolút nem gáz. Hangereje is van, minőségre is teljesen rendben van. Nem dobozhang, nem recseg, ilyesmi
Külsőre a tablet rettentően bejön, abszolút olyan, mint egy szögletes forma iPhone. (Ja, és én egyáltalán nem vagyok Apple fan, szóval ezt csak a külsőre, minőségre vonatkozóan írom). Képe nagyon szép szerintem. Gyereknek a méret is tökéletes. Majd nyilatkozom az akku időről is.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
sanca72 #93080 üzenetére
Samsung A9+ is jackes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest