- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Nem voltam rest, elvittem a Lenovot, hogy a Samsung mellé tegyem. A Samsungban a legjobb TFT kijelző van, amit valaha láttam, és egyetértek azzal, amit a pasas a videós tesztben mond: mindössze kicsi a különbség, a Lenovo kijelzője kicsit fényesebb, kicsit jobb a betekintési szöge - ennyi.
De én le is zártam a magam részéről ezt a szálat, mindössze empátiával viszonyulok mindazok felé, akik szintén budget tabletet keresnek, és szembesülnek azzal, hogy a végére ez a két használható készülék marad. Szerintem is kár hergelni bármelyik irányába a topicot, mert bármelyiket veszi is meg valaki, egy jó budget készüléket kap.
Ezért készítettem a tényszerű táblázatot, illetve írtam le, hogy melyiknél mi a pro/kontra, hogy megkönnyítsem a döntést másoknak.A táblázatban annyi az elírás, hogy mindkét lenovos ár alzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest