Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- SSD kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
-
Chaser
legenda
Csak kibírjuk addig valahogy Biztos kérdeztem már, de a 3-as droidot is rá lehet tenni ilyen kategóriás gépre? Most láttam egy PoV gépet apróban és rátette a tulaj. Azzal a géppel is szemezgettem, furcsa mód ők tudnak 2 év gart adni.
szerk: Point of View Mobii Tegra Tablet 10.1" - ez az. Volt is róla egy teszted, de pl épp akuidő nem volt benne.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Androidos rendszereknél is át lehet írni a MAC adrress-t? Fisfos kábelnetem van, és csak ott műxik amelyik lan-nál először regelve volt. Win-nél nem gond, csak átírom az eredeti címre bármelyik gépet és megy, de a netbookom androidjánál hasonlót se láttam. Valszeg akkor tablettel is így lenne...van megoldás?
-
z0d1AK
nagyúr
Skype van Androidra, éppen csak a videóhívás nem működik. Pontosabban a Transformeren és számos más készüléken, azonban a Skype 2.0 már támogatja ezt a funkciót is, de egyelőre csak 4 készüléken, a többi később kapja meg a frissítést hozzá.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
senior tag
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
leeann
csendes tag
-
leeann
csendes tag
Sziasztok, fórumozók!
Szeretnék megosztani veletek egy honlapot, ami első ránézésre akár egy olcsó bulvároldal, de a tabletkritikákat olvasva olyan állításokkal is találkoztam, amit huszonöt másik ASUS Transformer-cikknél nem láttam. Remélem, Ti is találtok hasznos információkat.
Ha már ASUS, nagyon remélem, hogy hamarosan megoldják ezeket az nüasznyi gyermekbetegségeket, amik a linkelt oldalon is említve lettek. Például ha a lemerülés határán áll a billentyűzet, le kell csatlakoztatni majd vissza, hogy újra reagáljanak a billentyűk. Csakhogy ilyenkor a telepített Office-program (Polaris) elveszít minden beírt adatot és visszaugrik az utolsó mentésre. Hát erre mondják választékos magyaros szókincsből túrva, hogy pfff. Nem szeretem, amikor egy fantasztikus felhasználói élményt ilyen apróságok rontanak le. (És remélem, hogy az online Google Docs használatával ilyen probléma fel sem merül majd ).
Benneteket is hasonlóan zavarnak ezek az apró-cseprő szépséghibák?
LeeAnn
-
Alex123
senior tag
Még aktuális: (#5169)
Főleg, hogy van-e érezhető előnye/hátránya a 16:9 v. 4:3-as felbontásnak 7"-on és akinek van beépített iránytűs (nem GPS-es) tablete, írhatna róla pár szót, mennyire használható...
Főleg két pont közötti távolság (légvonalban) meghatározására lenne használva + netre...
/ezért gondoltam, hogy az iránytű + a wifis net a google térképpel elegendő lehet de sajnos nem értek hozzá, élőben meg nem tudom kipróbálni csak rendelésre van..../ -
thomyerk
tag
válasz charles.hu #5164 üzenetére
köszi, archos sem annyira jött be, a 9es széria meg sztem brutál áron lesz eleinte...amit ajánlottál még köszönöm, utánanézek!
a többieknek: bocsánat a nagy riadalomért, elfelejtettem választ nyomni, szóval zod1ak megállapításai alapján gondolkoztam, ha a 70esnek sem túl jó az anyaghasználata akkor sztem a 10"esnek sem lesz sokkal jobb...a 4:3on is agyalok egyelőre, hogy nem lesz az jó, bár még várom hogy akinek már van írjon a tapasztalatokról plusz időben sem tudom mikor érhet az ide...
-
babati
aktív tag
Üdv. Végülis a htc dream androidos. Vmi köze van a topichoz. Nagy kérdésem lenne. Vettem a napokban egy ilyen nagyszerű készüléket és cyanogen 6.0 mod van rajta. Nem nagyon tetszik a sebessége, szerintem túl van bonyolítva pár dolog benne, de mivel nem értek hozzá mást kérdezek. Nem akarok kitudja mien játékokat és fizetős programokat telepíteni szóval a root-olás távol áll tőlem. Annyit szeretnék, hogy szépen akadásmentesen fusson egy stabil rendszer a telómon, lehetőleg minél hosszabb üzemidővel két töltés között. Ha van hozzáértő ember aki szán nekem egy kis időt és leírja mivel, hogy, mennyit, stb. azt nagyon megköszönném. Üdvözlettel Babati. (ha rossz helyre jött jelezzetek és rakom másik topicba)
-
kelzsoca
félisten
Kissé érzéketlennek éreztem, és a lágy finom mozdulatokra sokszor nem reagált, csak ha picit rányomtam az újjam, mint egy jobbfajta rezisztív kijelzős gép, egyébként sebességben és másban nem találtam problémát.
(#5168) z0d1AK
Jogos, elnézést, bár nem tudom hogy milyen érintőpanelt fog a friss változat majd kapni, számomra csalódás volt így elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Alex123 #5171 üzenetére
"A helyzet akkor a legegyszerűbb, ha az Európai Unió huszonhét tagországának valamelyikéből hozunk be elektronikus ketyerét, legyen az laptop vagy mondjuk hordozható konzol. Ekkor ugyanis semmilyen vámot nem kell fizetni, az adót pedig a vásárlás helyszínének országában megfizetjük, hazai áfa így már nem terheli a vételárat. Egyedül a garanciára kell figyelni, érdemes még külföldön rákérdezni, hogy az itthon is érvényes lesz-e, netán a nemzetközi jótállásért extra díjat számítanak-e fel." - Forrás
"Jóval alacsonyabb, csupán 150 euró (40 ezer forint) a felső határa a vámmentesen behozható árucikkek értékének akkor, ha EU-n kívüli webáruházból rendelünk bármilyen elektronikai eszközt."
"A személyesen történő behozatallal ellentétben a postai rendeléskor a 150 eurónál olcsóbb, de 22 eurónál drágább eszközökre vámot ugyan nem, de a hazai áfát meg kell fizetni. Ha ennél drágább eszközt hozunk be vámot és áfát is kell fizetni - már ha a kiválasztott ketyere nem 0 százalékos vámmal importálható."
Érdemes elolvasni a cikket jól összefoglalja a dolgot.
-----------------------------------
A GPS-es tablet kérdésedre: [link][ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
Tudtommal EU-n belül nincs vám, valamint az áfát is csak abban az országban kell megfizetni ahonnan veszed az adott terméket.
(#5153) charles.hu:
Egy GPS-t rendeltem DX-től. Pechemre pont egy hibás példányt kaptam. Írtam is nekik, hogy szeretnék egy cserét. Minden szépen olajozottan ment, még a visszaküldés postaköltségét is állták. Elsőre 12 visszaküldés után 11 nap alatt ért el hozzám a csomag. Szerencsére másodjára hibátlan példányt kaptam. Abszolút pozitív benyomást keltettek, bátran ajánlom őket.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pár "láma" kérdésem:
1.) 7"-ban van értelme (pl. böngésző) a nem 800x480-as hanem a 800x600-as felbontásnak?2.) a gugli írja valahol, hogy támogatja a google map a beépített iránytűket, stb..., próbálta ezt már Valaki? Hogyan működik, mennyire használható?
3.) ha az előző pont "megbukott", akkor tudnátok ajánlani beépített GPS-es 7 vagy 8"-os táblagépet max. 50e-ig viszonylag új, gyorsabb procival? Melyiket/keket...?
Előre is köszönöm a segítséget!
- Alex -
[ Szerkesztve ]
-
-
charles.hu
csendes tag
válasz thomyerk #5163 üzenetére
Bár van itt aki jobban ért hozzá és masszírozott már ilyen cuccost... (nem én)
Sokat számít mire akarod használni... könyvnek, moziknak, zenének: Archon 101 http://www.argep.hu/product_1371692.html
Netezésnél már elég megfontolt a youtube-os videók szerint...
Bár a helyedben várnék még egy kicsit az Arnova 10 új változatára, ami 1Ghz és kapacitív.. 2011 májusi revizió.. már ha az valaha ide ér egyszer csak...
vagy a Archon 101 g9, de az olyan mint a mesében...
[ Szerkesztve ]
-
thomyerk
tag
hát ha ilyen az xpad akkor a 10"esre nem is várok...valami egyéb ötlet 80e körül, ami nem toshiba folio és pov? flash, 10", "gyorsabb" proci miegymás
-
z0d1AK
nagyúr
válasz charles.hu #5156 üzenetére
Én nem azt kaptam amit kértem. Hiába levelezgettem velük is, meg a PayPallal...
-
aag
őstag
válasz charles.hu #5157 üzenetére
Vagy-úúúgy! Hát ez eszembe sem jutott. 2011-ben is még lopnak?
-
charles.hu
csendes tag
durván 30 nap van arra, hogy ha necces, megtört vagy hulladék, amit kaptál rendezni tud a kérdést... Lefotózod a hullát vagy azt, amit kéne de nem csinál és ha ügyesen levelezel vissza se kell küldeni...
Mondjuk az is benne van, hogy előre ki kell fizetni és abban a 15-30 napban, amíg ide nem ér a cucc ülnek a pénzeden..
Viszont minden termékhez van fórum (visszacsatolás), amit végig olvasva nagyon sok minden kiderül...
Messze nem márkás termékek, tehát így is kell hozzá állni a kérdéshez.. Ami egy picit is jobban sikerült széria azonnal kap valami márkajelzést... Asus, vagy valami
Azaz 200 USD fölött költeni rá kicsit hazárd játék...
-
aag
őstag
válasz charles.hu #5153 üzenetére
Persze ott a kockázat, hogyha a postán megsejtik mi van benne akkor vége a mesének.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz charles.hu #5153 üzenetére
Én is rendeltem párszor, levélként jött minden, eddig okés volt.
De a garit nem fizetik tudtommal.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
charles.hu
csendes tag
Sziasztok!
Elvben a dealextreme.com pl ingyenesen küldi ajánlott elvélként... (még a 2-5 USD-os cuccokat is)
Persze ott a kockázat, hogyha a postán megsejtik mi van benne akkor vége a mesének.
Jó magam még nem próbálkoztam a dologgal, de elég sokan rendszeresen: http://hup.hu/node/88694
Átlagban 33nap mire ideér...
Üdv! B.
-
leeann
csendes tag
Szia!
Én is ettől tartok...Persze közben leírták páran, hogy itthon vásárolt termékeknél sem fáklyás menet a javíttatás.
Szerettem is volna megrendelni külföldről (az alapgép itthon 140E, ott 400 dollár, a különbség megdöbbentő), de míg rámegy a vám, szállítási díj és egyebek, ott tartok mint itthon. Kár, máskülönben egy percig sem agyalnék az itthoni árakon.LeeAnn
-
hun_gery
aktív tag
nem jó a link...
erre gondoltál?[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
harry
veterán
válasz Golfanton #5140 üzenetére
- Azért nem biztos, hogy 4 hét lesz az
- Nem azt mondtuk, hogy gyorsabb, hanem azt, hogy azért megbízhatóbb. Ha te átadod a boltnak a cuccot, arról kapsz egy átvételi lapot, és reklamálhatsz, ha nincs meg, elveszik, stb. Ha Kínába kiküldöd, akkor nem igazán.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
nextman
aktív tag
Most vettem dropad a8hoz billentyuzetes tokot. Tok jo,az lenne a kerdesem,hoy szerintetek ekezetet tudok vele valahogy elohozni? Mert hogy angol a bilentyuzet...
De amugy zsirul mukodik... -
jFox
addikt
válasz Golfanton #5140 üzenetére
Ez az, és a legtöbb elektronikai cuccal ez így van. Pl. a HP tintás nyomtatók, digitális fényképező, stb. Itthon nincs szervize, mindent visznek ki Cseh-be. Szóval csak annyi biztos, hogy van garancia, de a javításra várhat az ember hónapokat...
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Golfanton
csendes tag
Azert ezzel a magyar garival vigyazzatok.
Ket hete vettem egy Archos 70-et a extreme digitalnal garival meg minden.
Hetvegen meghalt a kijelzo gondoltam nem gond garis visszavittem a xdigital szervizebe.
Mondtak lekuldik a forgalmazo szervizebe Veszprembe,de 4 het legalabb az atfutasa az ugynek.
De ha kulon kifizetem a szallitast akkor meg tudom gyorsitani a dolgot.Vagy leviszem Budapestrol en szemelyesen Veszprembe.Ugyis jarok arrafele gondoltam leviszem.
Forgalmazo felhiv sokadjara felveszik majd kozlik hogy oda ne vigyem mert ok is tovabb kuldik mashova.De hogy hova azt nem tudja megmondani visszahiv reggel es megmondja.Persze senki nem hivott vissza de egesz nap nem is vette fel senki a telefon ezert visszahoztam a Budapesti xdigital szevizbe hogy szenvedjenek vele ok.
Na most ha azt nezzuk ez az itthoni gari igy semmit nem er mert 4 het alatt akar kinat is megjarna a gep ha ott vettem volna.
Bocsi az ekezetek miatt nem jo a billentyuzetem. -
Chaser
legenda
Persze az is, de gondolok itt olyanra, hogy pl optimalizálva van-e az erőforrásigény, illetve mennyire használja ki a hw-t, stb. Világmegváltást amúgy nem várok az xpad-tól, de legalább itthon garis, olcsóbban meg tudom csípni, tanulgatni jó lesz, aztán eldöntöm kell-e nekem ilyen vagy nem. Köszi a linket
-
z0d1AK
nagyúr
-
rakal
senior tag
Szia!
Nekem csak egy gyanús az egészben:
A szállítás rovatban azt írják,hogy az áru 1 hét múlva érkezik raktárukba,majd onnan postázzák.Szerintem ők is külföldről rendelik,a cég amolyan "hungarian interface",főleg árnövelő tényező.
Ilyen erővel Te is megrendelheted Németországból,vagy Angliából etc.
Nagyon érdekes lehet náluk a garanciális ügyintézés..
Beowolf: ZTE Blade-el Android 2.2-vel perfekt a WiFi tethering&Hotspot[ Szerkesztve ]
-
Beowulf
csendes tag
Akkor maradok az A500-asnál. Ma megrendelem is rendelem.
Most már csak olyan mobolt kell szereznem amivel a netet WiFi-n keresztül meg lehet osztani. -
z0d1AK
nagyúr
Elsősorban a felület a legfontosabb, mert így jobban kihasználható az egész rendszer.
Sebesség terén is rendben van. Amúgy a mobilarénás bemutató eléggé összefoglalja, hogy mi változott.Teszt mindenképpen lesz az xPad-ról, csak még ami jött, az nem a teszt darab, az holnapra érkezik.
-
z0d1AK
nagyúr
Ööö, xPad 70. Megjött egy ma. Hát, be se volt még kapcsolva, de így azt mondom, hogy ne...
A 4:3 miatt iszonyat kicsi a kijelzője, ránézésre is jóval kisebbnek tűnik a mérete egy galaxy tabhoz, vagy archoshoz képest, főleg hogy tényleg csúnya, vastag a keret.A kollégám még a következőt jegyezte meg vele kapcsolatban: "olyan kifejezetten büdös kínai műanyag szaga van"
A tegnapi nemtetszésem már bekapcsolás nélkül is meg tudom erősíteni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Beowulf #5123 üzenetére
Inkább az A500. A Honeycomb böngészője egy az egyben megegyezik a Google Chome-mal. elég zsír.
Filmezni jobb a nagyobb képernyő, valamint micro HDMI-vel, vagy DLNA-val át tudod tolni a képet tévére is, én is most készülök kábelt venni ehhez.Chaser: Elég sokban. Teljesen új felület, ez már nagy képernyőre van kitalálva. Új böngésző, új menü, új market, minden új, elég f.sza, nézz róla videót youtube-on.
-
Chaser
legenda
Az android 3 mennyivel tud többet mint a 2.2 v 2.3?
xpad van már vkinek?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
leeann
csendes tag
Sziasztok!
Múltkor már kaptam itt segítséget, óva intést különböző online shopokkal kapcsolatban.
Most futottam bele egy meglepően jó ajánlatba, de a - többihez viszonyítva - alacsony ár inkább gyanút ébresztett bennem..
Mit szóltok hozzá? -
Beowulf
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Tudtok nekem windows 7-es tabletet ajánlani?
100e Ft alatt van valami jó?
Acer Iconia Tab W500 néztem csak az sajnos elég drága.
Valami hasonló tudású van egyáltalán?
Na és persze olyan lenne jó amelyik nem hal meg 1-2 hónap után.
Vagy nem jók a win 7-es tabletek?
Köszönöm! -
tthom
senior tag
Azért én ezt a garis dolgot megértem. Szép és jók a kínaiak, meg olcsó, meg bármi, de tény, hogy akár 1 hónap is lehet, ha gebasz van vele. Jó, rendes garissal is, de itt legalább be tudsz menni és verni az asztalt.
Nálunk egy 45e-es telefon lebeg a levegőben. Kínából véve, az oldal nem reagál, pedig nem nevenincs eladó, szóval még el se indult a postán. Itthon nem foglalkozik vele senki, mert legközelebb az oroszoknál kapható. Szóval mérges vagyok na. De hát ez a rizikó.
Na ezért jobb talán a hazai garancia.
-
Luissimo
veterán
mégoffabb:-)
a dropadot annakidején 2.2-es Froyoval kaptam meg, 5 nap alatt Shenzeiből, nemvolt még 200 dolcsi sem, se vám , se áfa.
és már akkor megyőzött, egyedül egy dologba tudtam belekötni, amit hiányoltam róla, és az a skype volt.a slatedroidon egy egészen nagy forumszekcioja van, kis túlzással naponta jön rá ki uj rom, firmware.
a Gingerbread megoldottta pl. askype működését is, azóta már lehet hanghívásokat csinálni, és vanrá a 3Ds játékokhoz pl.Nvidia emuláció,aminek köszönhetően meggyőzően futnak a már korábban említett játékok.
nekem GPS nemkellett bele, arra van célszerszámom, 3G sem kellett bele, mert azt megoldom a telefon 3Gjével a wifiruter aplikácioval.
tehát sticket sem kell beledugnom, a zsebbenlévő telefon segítségével netezek rajta.
a 5gigás mobilnet mindenre elég.
kell azonban az usb host képessége, hogy bármikor tudja kezelni a pendriveomat.
flashplayerből 10.1-el jött, de márfrissítette magát automatice a 10.3-ra.
HD filmeket és youtube HD videot gondnélkül játszik.
az uj rommal az akksiideje is jelentősen (kb. 1 órányival) növekedett.nemtaláltam olyan érvet,amivel belétudnék kötni.
szerintetek miaz, amibe beletudnékkötni?:-)
esetleg abba, hogy kínai.:-)
meghogy túl olcsó:-)noshát, jóccakát mindenkinek :-) :-)
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, a Wits egyik gépét sem teszteltem, ennek az volt az oka, hogy egyszerűen nem jutott el hozzám. Magyar forgalmazása nincs, fórumtárs meg még nem írt rám, hogy akarom-e tesztelni. Pedig nem egy tesztkészülékem így érkezett, szimpla felajánlásból magánszemélyektől. Ha lenne, akkor tesztelném azt is.
Igazából engem már hidegen hagy a 2.2 és 2.3 közötti nagy különbség, Honeycomb után nálam átlépett alsó kategóriába a 2.×, mert annyira el van találva a 3.0. Igaz, ez nem is belépő szint egyelőre, 2 havi fizumat tettem le érte.
Igazad van, a ZTE valóban tetszett, pedig kínai. Rezisztív kijelzős, kicsi Qualcomm proci volt benne, de nagyon szerettem. Azt arra használtam, amire ki lett találva. Reggelente a buszon neteztem, olvastam rajta. Az egy pozitív csalódás volt. Igaz, csak szolgáltatónál érhető el.
De hogy elejét vegyem minden olyannak, hogy engem fizetnek, hogy szidjam a kínait, szívesen tesztelek objektíven és függetlenül bármilyen készüléket, éppen csak fel kell ajánlani.
-
Peat;)
veterán
Off: mondjuk aki bújja a netet annak könnyű kiszúrni mely kínai tabletek érik el azt a színvonalat amit már érdemes lehet számításba venni. Eddig kemény egy darab ilyen volt a wits gépei, azt meg nem tesztelted amennyire figyelemmel követtem az írásaid. Most úgy néz ki több lesz, nekem nagyon úgy tűnik hogy ennél az új kínai chipnél ami a wayteq-ben is van a chipgyártó az amelyik foglalkozik az androiddal, nem a kis gyártók. Amelyik gép ezzel van szerelve sorba ki van írva hogy 2.3 hamarosan, ez több mint gyanús és lehet hogy pozitív előjel. Gondolom kapnak a chigyártótól egy alap 2.3-at ami megfelelően lekezeli ezt a chipkészletet, majd utána még hozzáalakítják a saját gépükhöz. Így valószínű belépőgépnek tűrhető lesz egy ilyen, kinek milyen kijelzővel. Lesz választék szerintem. Az tény hogy 50 kínai tabletből 45 felejtős és most még nem is túlzok, de vannak érdekesebb példányok. Itthon eddig tényleg csak archos érte meg ha valaki csak bele akart nézni ebbe a világba(mármint olcsóbb tabletek, tudom hogy francia az archos), reméljük lesz egy kis verseny. És ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor a ZTE gépe tetszett neked úgy ahogy, pedig kínai
A kínait impotáló boltocskában elég gyenge a kínálat, de kapható huawei 3g-s stick modem. Amelyik gépben nincs 3g de tetszik valakinek és nem éjjel nappal kell neki a 3g akkor ez is bőven megteszi, 12-ért nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Az még nem egyenlő a magyar nyelvvel, mert a menü, stb marad akkor angol.
Jah, KTech Store. Elvileg akár tőlük is jöhetne majd valamikor tablet tesztre, bár mondtam, hogy előbb valami fantázia név kéne hozzá, mert proci névvel nehéz a Google-lel szívatni egy tesztet.
-
Veron
addikt
akkor mégis van magyar a KTechStore-en kívül? az jó?
egy ilyen androidos szövegszerkesztő mennyire tér el logikában, felépítésben egy Wordtől?
egyáltalán van magyar office alkalmazás ezekre? mármint magyar nyelvű-[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Lehet, ha elkészíted. Igazából egész Magyarországon egy emberről tudok, aki ilyet csinál, az sem feltétlenül olcsó, minimum egy 20-as. Ezzel a ROM fordítása történik meg, viszont hogy használni tudd, cserélni is kell a ROM-ot, ami garvesztéssel jár. Szóval mondjuk úgy, hogy "nem megoldható".
-
z0d1AK
nagyúr
A dolog megakad a magyar nyelvnél. Igazából a magyar nyelv nagy gyártók esetében jelenik meg, Galaxy Tab és társai, olcsó darabokban nem nagyon lesz.
Excel, word és netre nagyjából bármelyik jó, ez még nem nagy "igény".
-
Veron
addikt
hello!
tanácsot szeretnék kérni.
munkához kellene vennem 6-8 db tablet PC-t -vagy netbookot, ezt még nem döntöttem el-.
arra kellene, hogy a userek az országot járva cipeljék magukkal és excel, word doksikat szerkesztenek, nyitnak meg. emellett még wifizni is kell vele néhanapján. summa summarum mérsékelt mobil irodai munkára a venném. a GPS vevő megléte előny, de nem szükséges. egyelőre 7 colos kijelzőben gondolkodom, mert azt a kisebb méret miatt könnyebb lenne cipelni.
a másik lehetőség netbook lenne, de az drágább és talán nem is ad plusz jelen esetben.
olyan 40-45ezer Ft-ot szánnék rá, fontos lenne, hogy garancia legyen rá, számlát adjon és magyar nyelvű rendszerrel rendelkezzen, mert főként angolul nem (jól) tudók használnák.
a kérdés pedig az, hogy ezen paraméterek figyelembe vételével milyen táblákat ajánlanátok.
köszönöm!"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
z0d1AK
nagyúr
Az idő sokat jó árasít. Tegnap kérdezte a haverom, hogy ennyire jó az Iconia hogy megvettem ennyiért? Mondom igen. És mennyit fog érni 3 év múlva? Válasz: semmit.
Őszre talán már itthon is lesz Galaxy Tab 10.1, illetve jön még néhány jövevény, meg ugye szeptember elején IFA, ahol újabb friss szerzemények kerülnek bemutatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest