Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz mAtThEw0319 #80209 üzenetére
Szerintem tabletnél a kijelző minősége az egyik legfontosabb tényező. Azt nézed, előfordul hogy órákig. Nem mindegy mennyire fárasztja a szemeidet. IPS alá ne add! Szerintem.
Volt TN kijelzős tabletem, fél óra után majd kifolyt a szemem...--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz BluEyes #80152 üzenetére
Ha megvan a pontos típusa, érdemes keresni rá való ROM-ot, es újra flash-elni.
Ha az sem segít akkor nincs mit tenni.Depose: Szerintem abban 18650 vagy 14500- as akkucellák lehetnek. Azt elvileg lehet itthon is kapni, de előbb szét kellene szedni és megnézni, hogy pontosan milyen van benne.
Erre nem tud valaki megoldást? [link]
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Ide is beírom, mert a Viber opic úgy látom halott:Van egy Redmi Note 7 telefonom, amin működik a Viber. Vettem egy Huawei Mediapad M3 Lite tabletet, amit szeretnék beállítani másodlagos Viber eszköznek, de nem sikerül. Amikor állítom be a tableten a Viber fiókot, mindig el veszi a telefonról.
Hogy lehet úgy beállítási, hogy mind a kettőn működjön?
Régen amikor egy tableten akartam beállítani, észlelte, hogy már van a telefonon és feldobott egy QR kódot, amit le kellet olvasni és működött mind a kettőn.
Most viszont ezt nem teszi, vagy a tableten lehet vagy a telefonon...
Mit rontok el?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Erre valaki? Vana esetleg valakinek ilyen?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Vodafone-os Mediapad T5 2/16 meg szabad venni?
Úgy értem, hogy normális szoftvere van? Nem kokányokta tele a szolgáltató mindenféle "hasznos" szolgáltatással?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
-
-
jFox
addikt
Tegnap láttam az Auchan újságban, hogy a Huawei tabletekre 15% kedvezmeny van. Bár nem tudom ott milyen árban mentek és ez pontosan milyen összeget jelent...
-
jFox
addikt
válasz vadkörte #79528 üzenetére
56eFt. Nemrég én i rendeltem egy tabletet az "csak" 34k volt és GLS hozta. Ezért nem értem...
cidalain:
Mobil app-ból rendeltem (és bevallom kapkodtam mert limited offer volt ) nem figyeltem, viszont a Shipping insuranc-t ki szoktam venni, mert követett csomagnál nem hiszem hogy lehet probléma. Remélem nem vettem ki mind a két pipát.
Én arra gondoltam, hogy aGLS álltalábban Angliából jön és nem-e a BREXIT miatt nem azzal küldik... De lehet, hogy túlkombinálom.
Egyértelműen Nederland Post, a Track17 is annak azonosította.
Lehet írok nekik, hogy mi helyzet?[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz cidalain #79521 üzenetére
Sziasztok!
Egy kicsit OFF, de mégsem...
Tegnap rendeltem egy Telefon a Banggod-ról EU Priority Line szállítással. Eddig ha ilyen volt mindíg a DPD vagy GLS hozta, most viszont úgy néz kis mintha "sima" Holland postával küldték volna.
A követési szám legalább is NL -re végződik. Valaki kapott már így nagyobb értékű dolgot? Volt rajta egyébb költség?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz beholder00 #79511 üzenetére
Ha hosszan nyomod a bekapcsoló gombot nem indul újra?
PC-re radugva USB-n, és kiadva a fastboot reboot parancsot, is újra kéne indulnia...
Feltéve, hogy nem töröltél bele a rendszerbe...--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz KubanitoS #79495 üzenetére
A Snapdragon 425 nem eszik sokat, a kijelző is "csak" HD: az üzemidőre nem lesz panasz. Gyárilag 20 órát írnak.
https://www.lenovo.com/hu/hu/tablets/android-tablets/tab-4-series/Lenovo-TB-X304/p/ZZITZTATB0XSzerintem árban sem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Chuwi 9 Pro tukajokat kérdezném, amiben Helio X2x chipset van: nektek meg van a B20? Nekem az ALLDOCUBE M8 -ban X27-tel nem megy. Érdekes, mert az Engeneering menüben meg van, de nem vidéken csak 3G-t tudok fogni.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz cidalain #79345 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nincs gyári globál ROM erre. Ergo vagy az eu-s lesz rajta, vagy a BG hegesztett egy saját "globál" ROM-ot.
De majd kiderül, ha kezedben lesz.
Legrosszabb esetben fel teszed rá az eu ROM-ot, és kész.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz cidalain #79339 üzenetére
Viszont oda van írva, hogy nem lesz rá frissítés.
Szóval valami mókolt ROM lehet rajta.Szombaton voltam a Lurdy házban a Xiaomi boltban, és ott azt mondták, hogy hivatalosan nincs belőle globál verzió.
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
válasz Somatom #79203 üzenetére
Lehet telefonálni, de csak kihangosítva. Nincs beszédhangszórója.
Csak FAT vagy FAT32 OTG-n.
Üres kártyám most nincs azt nem tudtam kipróbálni.
És még egy dolog ami nem tetszik: nem lehet a fényerőt állítani. Van csúszka, de nem csinál semmit.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Megjött az ALLDOCUBE M8.
Használom egy kicsit, azután írok egy tesztet róla a Logout-ra.
Addig ha van kérdés írjatok meg és megnézem.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz beholder00 #79079 üzenetére
Február 2-től 10-ig buliznak a kínaiak. (Holdújév, Tavasz ünnep)
Addig a fű sem nő náluk.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
-
jFox
addikt
válasz XXArcAngelXX #79011 üzenetére
Ha pontos GPS-kell és Android akkor édemes ezt is megnézni: Garmin Monterra
-
jFox
addikt
válasz Peti199501 #78965 üzenetére
Még a fw újra húzása maradt, de azt írtad, hogy nem is találtál, még nem is nagyon értesz hozzá. Jobb, ha keresel egy szervízet, vagy hozzá értő embert.
Az aprón hirdetnek páran akik ilyenekkel foglalkoznak.
Ha Miskolc útba esik akkor elhozhatod hozzám is.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz Peti199501 #78956 üzenetére
Ha nincs rajta semmi fontos akkor én a factory reset-et megpróbálnám.
-
jFox
addikt
Na meg az sem árt, ha nehezebben tudják egy botnet részévé tenni az adott eszközt, vagy "bányászatra fogni". Ma már sajnos nem csak az adatainkért kell aggódni. Szóval nem árt a lyukal foltozása.
De ezeknél a B brand-eknél nem jellemző a rendszeres frissítés. A nagyobb hibákat kijavítják, max ennyi. Többet ne is várjunk. Ez az olcsóság ára.
-
jFox
addikt
válasz creed33 #78910 üzenetére
Hivatalosan nincs. A xiaomi.eu csinál rá multi rom-ot, amiben van magyar nyelv. A banggod-on van global-nak mondott, de az sem hivatalos. Valami mókolt rom lehet rajta, mert némelyiknél oda is van írva, hogy nincs hozzá OTA update.
-
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Chuwi Hi 9 Pro-val? Tényleg van rajta USB port?
A Banggood-on a specifikációban ott van.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz cooi11 #78803 üzenetére
Itthon szeretnél vásárolni, vagy külföldről rendelés is szóba jöhet?
Amelyik tartalmaz 3G vagy 4G lehetőséget az álltalában alkalmas telefonálásra is.A Lenovo, Asus, Huawei gyárt ilyeneket, A Samsung-okat nem ismerem.
Ha külföldi rendelés is szóba jöhet akkor érdemes szetnézni a B brand-ek között is.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz Mr.Mercury #78769 üzenetére
Ha telefonról rendeled, ott van az ár alatt, higy processing Time: xx
Ez irányadó lehet. De mindig az aktuális rendeléskori az érvényes.
[kép][ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz beholder00 #78757 üzenetére
A kínai verziót belpiacra szánták jellemzően csak kínai, angol és néhány arrafelé sűrűbben használt nyelven tud. Nincs benne Google.
A globál verzió az amit Európába is szántak. Sok nyelv + a Google szolgáltatások is benne vannak.
Ha LTE/4G verzió akkor még a támogatott ferekvencia sávok is.
Legalább is telefonoknál így van.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz cidalain #78731 üzenetére
Erről beszéltem én is. Mesét nezni, youtube, web-hez elég. Ettől függetlenül az Teclast P80 szinte azonos árban tényleg jobb vétel.
Ha már Teclast: korábban kérdeztem, mert nem ismerem ezt a márkát. A Master T8 érdekelne, ha valakinek van tapasztalata ezzel.
Milyen üzemidőre lehet számítani. Az M89-et néztem még, arról jókat írták a RK oldalon.
Viszont ez a T8 pár ezerrel lenne drágább és több memória, ujjlenyomat olvasó, papíron jobb kamera...--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
-
jFox
addikt
válasz cidalain #78714 üzenetére
Amit ajánlottam 1/ 16-os. Azon kívül tudja az 5GHz-es wifi-t is. Ez lakótelepen előny lehet. 1,3GHz négymagos proci. Ez jobb mint amit itthon kap 20k-ért.
Van amikor 20 alá is lemegy az ára.
Mesét nézni meg meg másra is ideális.Nekem volt Cube tabletem, nem volt rajta semmi kém.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Van valakinek Teclast Master T8 ? Most a Banggood.on nagyon jó árban van, de nem ismerem a márkát.
Milyen az üzemidő? A kamera használható?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz Flowtation #75922 üzenetére
Ha a belső tárhelyen a szabad hely 10% alá megy akkor már azt írja, hogy nincs hely. És nem is hagy telepíteni. Régebben (Android 4.x) a Link2SD segített átpakolni az app-okat az SD kártyára, nem tudom ennél működhet-e. Ha jól emlékszem nem kellet hozzá root. Ha nem lehet belső tárnak formázni az SD-t, akkor ez segíthet.
-
jFox
addikt
válasz cidalain #75799 üzenetére
Egy olyan gyári flip tokot elfogadnék én is... De már szinte semmit nem lehet hozzá kapni.
Rendeltem rá egy edzett üveget az meg kisebb mit a tab, csak a látható felületet takraja. Fel sem tettem.
Csak ez volt hozzá emberi árban és aképeken nem látszott, hogy hogy fog kinézni a tab-on.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz Fernet #75762 üzenetére
Ha belső tarhelynek formázdd a kártyát akkor egy linux-os fajlrendszer lesz rajta. (EXT4) Ha viszont háttér tárnak, akkor FAT32 lesz. Mivel ez a gyakoribb, gondolom indulásakor először így próbálja csatolni a kártyát. Aztán rájön, hogy ez nem az és felcsatolja belső tárnak.
Boot-oláskor egy csomó más folyamat, app, stb is elindul. Gondolom ezért a késlekedés.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz rosejbli #75745 üzenetére
Nekem most a Lenovo TB3-730x van. Netezésre abszolút jó. (Meg telefonnak is. ) Ez itthon nem kapható, de a 710 vagy 7304 is hasonló. A lenyeg, hogy legalább 2Gb RAM legyen benne. Korábban egy Cube T8 Ultimate-et használtam, ez ugyan 8"-os, de jól használható. Ezt most árulom, ha gondolod a hardverapron megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz FLATRONW #75738 üzenetére
Nem, pont fordítva. Én legalább is úgy értettem, hogy a főzött és a root-olt ROM-ok miatt van. Azok nem SafetyNet kompattibilisek és amelyik app ezt igényli az meg sem jeleneik a Play áruházban, ha főzött ROM van gépeden.
-
jFox
addikt
válasz zahoran.zk #75697 üzenetére
Attól is függ milyen codec-kel vannak kódolva. x264, MP4 -et bármelyik fiatalabb tabletnek le kéne játszani.
Esetleg próbáld meg még az MX Player-t! Play áruházban megtalálod. Tölds le hozzá a codec csomagot is.![ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz Mondbraker #75690 üzenetére
A Lenovo-n kívül nem lesz ilyen szerintem.
Sz.cs.: Egy mentés után hard reset-tel probalkoznék.
-
jFox
addikt
válasz cidalain #75679 üzenetére
Én láttam már olyat is, amiben csak két szál van. Csak töltésre alkalmas.
Egyébként ezt a választó ablakot automatikusan fel kéne dobnia, nem kell hozzá a fejleaztői mód.
Ha nem dobja fel, akkor meg le kell húzni az értesítési sávot, és ott van egy "USB konfiguráció" vagy hasonló és arra koppintva jön elő. De ez csak akkor jelenik meg, amikor rádugod a gépre a tabletet.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz olloczky #75669 üzenetére
Újra kell flash-elni. Ha még elérhető a gyári rom-hozzá...
Ha az sem megy, akkor meg falash hibás. Nemrég volt dolgom egy hasonló hibát produkáló Asus tab-bal. Azt sajnos nem sikerült megmenteni.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz Johnny_vT #75600 üzenetére
Én a Lenovo tab-ok között nézelődnék. Nem a Yoga sorozat, mert az túl van árazva szvsz, hanem a Tab 3 Tab4 széria. Azok elég jó ár/érték arányt képviselnek. Van Magyarországi support és garancia is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest