- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
válasz
Baga19830701 #88426 üzenetére
Ebay.
-
nextman
aktív tag
Ez a tab megéri -e ezt a pénzt, vagy olcsóbbat találhatnék, vagy jobbat ennyiért?
Köszönöm!
-
nextman
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #82858 üzenetére
Én nem értek a tabletedhez, de mivel senki nem válaszolt neked, legalább lefordítom, amit kiírt.
1. Nyomd meg a power gombot a folytatáshoz.
2. A hangerő növelő gombot nyomd 3 másodpercig, ott tudod a gépet formázni, gyári beállítást csinálni - Gondolom itt valami menü jön elő, ahol érdemes visszaállítani az eszköt gyárira.
3. Az eszköz nem kapcsol be, ha nincs felhasználói tevékenység.Szummázva vagy a power gomb után bekapcsol, vagy a hangerő gomb 3 mp után eljutsz egy menübe, ahol visszaállíthatod gyárira.
-
nextman
aktív tag
Sziasztok!
Androidos Tablet vasarlason gondolkozok.
Most egy LG Pad 7-esem van, a fo problemam vele a 8GB-os tarhely, egy -ket appot felteszek, es megtelik.
Foleg arra hasznalnam, hogy amikor munka utan befekwzek a tv ele, tudjak vele jatszani, facebookozni, bongeszni. Vagyis kell a 32 GB tarhely, viszonylag gyors legyen, de nem szukseges egy csucsmodell. Lehetoleg 30 k fele nem is mennek.Ti mit ajanlanatok?
Most egy ilyennel szemezgetek, ez jo lehet, tudtok jobbat?Koszike.
-
-
nextman
aktív tag
válasz
cidalain #64394 üzenetére
Ebben van valami, de a problema az, hogy nem tudtam, hogy nem lehet kulso tarra telepiteni. Mert a 21. szazadban ezt alapfunkcionak tartanam.
Raadasul az is atveres, hogy veszel egy tabletet 8GB-os tarhellyel, es abbol 5.4-et felhasznal az OS. Az tobb, mint 50 % bakker, de senki nem hivja erre fel az ember figyelmet.Igy a 32GB-os SD-m kabe ures, mert videora meg zenere a tableten nincs szuksegem.
-
nextman
aktív tag
válasz
cidalain #64391 üzenetére
Hat szerintem minimum 32 GB kene, amire lehet telepiteni.
A 8 abszolut szivas. Igen, nekem is ilyen van, a 3.6 GB szabad hely semmire nem eleg. Valamelyik nap a fifa16-ot szerettem volna telepiteni, es nem tudtam annyi helyet felszabaditani, hogy sikeruljon. Pedig toroltem mar le browsert, meg olyan alkalmazasokat, amiket hasznalnek. Letorolhettem volna mondjuk meg az office alkalmazast, dehat szuksegem van ra. Van 7-8 olyan alkalmazas, amire egyszeruen szuksegem van, es ezek melle 1 nagyobb jatekot nem lehet telepiteni, nem hogy tobbet. Es miert ne lehetne mondjuk 10 jatek valakinek a tabletjen? Egy PC-n lehet, de egy tableten nem? Miert, akinek tablet van, az igy jart?
Ugyanmar.Meg a kulso tarhoz meg NAS-hoz annyit szolnek, hogy pont ez a baja, hogy nem lehet azokra telepiteni.
Pont igy jartam, mint aki elobb ezt a kerdest felvetette. Vettem egy 8GB-os tabot, amikor betelt a hely vettem egy 32GB-os SD kartyat. Aztan ledobbentem, hogy nem tudok ra telepiteni. Akkor mi a bubanatra hasznaljam az SD kartyat? Taroljak rajta csaladi videokat, vagy mire jo? -
nextman
aktív tag
válasz
csendes #64386 üzenetére
Miert romlana a rendszer stabilitasa?
Es ha a belso memoriabol indul a rosszindulatu program, az mennyivel jobb?
Egy nagy baromsag szerintem ez a googletol, szivatjak ezzel az embereket, de a hw gyartok is, akik kepesek 8GB vagy 16 GB belso tarral adni el androidos eszkozoket. -
nextman
aktív tag
válasz
maxime #61785 üzenetére
Tarhely beallitasoknal nincs ilyen, hogy preferalt telepitesi utvonal?
En informatikus vagyok, megse tudtam. Normalis ember nem is feltetelezne ilyet, hogy van egy tarhelyed, de nem telepithetsz ra.
Szerintem a tarhely beallitasoknal tudod ugy is rendezni az alkalmazasokat, hogy csak azt mutassa, ami a belson van. Marmint az elso szamun. Es akkor azokat probalod atmozgatni.@Spiritex
A Lenovo dekodere nyilvan ennyivel kevesebbet tud. Persze erdemes lehet rakeresni hatha mas is talalkozott mar ilyen problemaval.
-
nextman
aktív tag
válasz
maxime #61782 üzenetére
A 2. belso tarhelyre szerintem kene tudnia telepiteni. Vagy legalabbis atmozgatni appokat. Beallitasok-alkalmazasok-meret szerint rendez- nagyobbakat atmozgat utvonalon
Kulso SD-re sajnos nem tud telepiteni,ezen en is kiakadtam miutan vettem erre a celra egy 32 GB-os SD-t. Koszi Google. -
nextman
aktív tag
válasz
poirot #58897 üzenetére
Elvileg nem kell bezarni, azert nem is zarja be.
De altalaban ha a kozepso gombot hosszan nyomod, megjelenik a futo programok listaja, ahonnan kihuzhatod. Na most ezek a programok ilyenkor igazabol nem futnak, cpu-t nem kapnak, csak valamennyi memoriat. Mintha le lennenek fagyasztva a melyhutoben. -
nextman
aktív tag
Tudtok olyan programot, amivel tavolrol tudnek vezerelni egy androidos tabletet?
Valahogy ugy, mint regen LogMeIn nevu progival egyik windowsos gepet lehetett a masikrol iranyitani. -
nextman
aktív tag
Aha, erdekes, mert ha alatta rakattintasz, ajanljak hozza ok is a telenor hypernetet, es 75e zack um pack.
Na most hogy adhatnak hypernetet egy wifi only keszulekhez?Ja, ez a 8.3-as meretunel van.
MediaMarktban is korbeneznek helyedben, mert vagy ebbol, vagy mas hasonlo keszulekbol lehet LTE valtozat.
-
nextman
aktív tag
Nem ertem miert akarod szolgaltatonal venni. Ugy nem jo, hogy megveszed, aztan kulon hozza a SIM-et?
http://www.edigital.hu/?dosearch=1&cat=0&scf=0&search[name]=1&search[txt]=lg+pad+8
-
nextman
aktív tag
-
nextman
aktív tag
válasz
SirRasor #52607 üzenetére
En egy Ainol novo venus 7 feleves hasznalata utan vettem inkabb egy lg pad 7-et.
Elvileg hasonlo hardver megis eg es fold a kulonbseg.
A nagy markak optimalizaljak valahogy a rendszert a hardverre, a kinaiak meg csak radobaljak.
Nekem az ainol nagyon sokszor belassul, ilyenkor turelemjatek van, aztan magahoz ter. Elinditas utan meg percekig hasznalhatatlan. Emellett vihargyorsan lemerul. -
nextman
aktív tag
válasz
nobela #52128 üzenetére
Szia, nem ismerem ezt a tabletet, de itt valami fogalmi zavar lehet a hatterben.
A RAM az a futas kozben hasznalt memoria, oda nem tudsz semmit telepiteni.
Ez az, ahova futas kozben betoltodnek a programok, de hattertarnak ez nem hasznalhato.Ami hattertarnak hasznalhato az a 8 GB, ezt persze nem tudom, hogy oszlik el.
-
nextman
aktív tag
válasz
BomiBoogie #44351 üzenetére
Ez szerintem eleg jo lehet:
link -
nextman
aktív tag
Szerintetek egy Ainol Novo Venus mennyit er, 30K jo ar erte?
-
nextman
aktív tag
Archos 97 Platinumrol mi a velemenyetek vagy esetleg szemelyes tapasztalatotok?
Megbizhato, kenyelmes, jol mukodik? -
nextman
aktív tag
válasz
HornedReaper #35601 üzenetére
Mennyibe kerul?
-
nextman
aktív tag
Ainol novo-rol mik a velemenyek?
Jo a kategoriajaban? -
nextman
aktív tag
válasz
biznisz_man #31462 üzenetére
Mindenkepp 7-es legyen, mert tomegkozlekedesen a nagyobb kenyelmetlen lenne.
Azt meg jol at lehet fogni.
SIM-es verziot javaslom.
Persze at tudja venni a mobilodrol, de az folosleges bonyolitas, lassitas.
Legyen massziv is, hogyha ledobod a mozgolepcson, ne torjon ezer darabba -
nextman
aktív tag
Nem tudtok helyet, ahol HP Touchpadet lehet olcsóért beszerezbi? Hihetetlen, hogy Usákoknál 100 $-ért lehetett venni....
-
nextman
aktív tag
Szerintem nem fizikailag képtelenség, max a szoftver nem tudja. A wifin alapból megy ki és befele is a jel, másképp nem tudna kommunikálni eleve a routerrel.
És igazából teljesen mindegy neki hány eszközzel áll kapcsolatban. Van kimenő jel, bemenő jel, és az üzenetekben megfelelő címzés. Szerintem nincs ebben semmi megoldhatatlan.
-
nextman
aktív tag
Tudtok olyan androidos alkalmazást, amivel wifit lehet tovább osztani?A telefonom jobban érzékeli a jelet, mint a tabom, és jó lenne ha a telefonon vett wifit tovább tudnám osztani a tablet felé.
Arról nem is beszélve, hogy egy wifi hálózat határait pár eszközzel így jól ki lehetne tolni.
-
nextman
aktív tag
Értem. Ok. Ennek ellenére nem egyszerűbb netet szerezni?
-
nextman
aktív tag
Mért nem semmi? Miben tud többet más tv-s alkalmazásoktól?
-
nextman
aktív tag
Valami wifi erosito adaptert tudtok esetleg androidos tabletekhez?
-
nextman
aktív tag
Sziasztok. Dropad a8-hoz milyen videó lejátszót ajánlotok? Próbáltam filmet nézni rajta,de a kép lemaradt a hanghoz képest.
-
nextman
aktív tag
Most vettem dropad a8hoz billentyuzetes tokot. Tok jo,az lenne a kerdesem,hoy szerintetek ekezetet tudok vele valahogy elohozni? Mert hogy angol a bilentyuzet...
De amugy zsirul mukodik... -
nextman
aktív tag
Koszi, Sikerult az usb-t elindítani, másolgatni, flash-t telepíteni.
Minden kiralyos, kivéve a memória -
nextman
aktív tag
Hát ez csalódás. 314 MB-ot ír két alkalmazás is
Mellesleg rádugtam USB-re, és win7 nem ismerte fel rendesen még másolgatni se tudok egyelőre.
-
nextman
aktív tag
Hogy tudom megnézni a memória méretét? Elvileg 512-eset rendeltem, de ez gyanúsan 256-osnak látszik, van egy kis kill task alkalmazás, ott pl. 165 M szabad, miután mindent kiöltem
-
nextman
aktív tag
válasz
hun_gery #4784 üzenetére
Hát ha ez így van, akkor biztos a fogáson múlik, mert nehezebbnek tűnik, mint a többi. De nem baj, kezdem megszokni.Jó dolgok vannak rajta, de volt amit nem tudott megnyitni: flash-t , azt írta az oldal telepítsek 9.0-nál nagyobbat. Illetve egy oldal a wapos verzióban jött be magától, pedig én nem kértem, örültem volna a rendes verziónak..
-
nextman
aktív tag
Most érkezett meg a Dropad A8-asom Kínából..
Első tapasztalatok:
1. Baromi nehéz. Mint egy fél tégla (mondjuk, mint 5 db ipad/tab súlya).
2. Csumára le volt merülve, nem tudtam bekapcsolni, rá kellett rakni töltőre.
3. A töltő amerikai dugós (110 V). Még szerencse, hogy van átalakítóm, így tudom tölteni.De ettől függetlenül remélem jó cucc lesz!
-
nextman
aktív tag
válasz
Luissimo #3708 üzenetére
Böngészőjével hogy vagy megelégedve? És a virtuális billentyűzettel?
Flasht játssza?Ugyanaz lehet, mint ez?
http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_tablet_pc/egyeb_notebook/capacitive_tablet_pc_1ghz_samsung_processzor_7_1454980430.htmlDöbbenet, ha a srác 20ezres árréssel akar dolgozni...
-
nextman
aktív tag
Szerintetek ilyet érdemes venni?
http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_tablet_pc/egyeb_notebook/capacitive_tablet_pc_1ghz_samsung_processzor_7_1454980430.html
Miben sokkal rosszabb egy ilyen, mint egy ipad vagy galaxy tab?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest