Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Mi pad 4-bol is van 10", a Plus jelzésű.
(#80699) ThorsHUN
T5-nel nem nehez jobbnak lenni erőben, teljesítményben. Nekem 8" Mi pad 4 van, nekem tökéletesen megfelel. Wifi onlyban nincs GPS, ez fontos. És ajánlott a recovery-t és gyári romot egyből cserélni alternatívra (emiatt érdemes Global verziót venni, mert azon nyitva a bootloader, és nem kell napokat várni a kinyitásra)Viszont a 10"-os Mi pad 4 Plus nem is jön ki Kínából sem 60 ezresből, míg a T5 igen, és ittoni 2 év gari is van ezért.
Wines tabok nem rosszak, de nem pörögnek ugy 4 gb rammal, a w8n miatt. Meg a winnek az emmc is lassucska. En nem vennek billes win tabot. Akkor inkabb egy hasznalt uzleti laptop i5, 8GB ram, ssd 13-14" 100-120 korul, sokkal hasznáhatóbb, erősebb, gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sting2
addikt
De, inkább nézzük a teljes ökoszisztémát.
Mert akkor a T5 sem egy rossz kütyü.
Szerintem kiindulva abból, hogy 5 év alatt semmilyen Huawei termékünk nem reccsent meg, az itthoni support példás, és ha megfelelő időben vásárol az ember , akkor még az ára sem rossz alapon, Én biztos hogy nem bohóckodok több hetes várások mellett Kínai Brand-ekkel...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Somatom
veterán
Igen, az sokat segít egy ilyen másodvonalas SOC gördülékenységén, terhelhetőségén, ha nem kell nagy felbontású kijelzőt meghajtania. Az én T10 -emben is ugyanaz a SOC van, mint a T8 -ban és bizony nyög a 2560x1600 -tól. Persze, ez inkább grafikaigényes játékoknál ütközik ki, de ott viszont markánsan.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
-
Danecay
addikt
A Snapdragon SoC-el kapcsolatosan bizonyosan igazad van, viszont A Helio X20-hoz hasonló teljesítményű Snapdragon procival szerelt tabletet nem gondolom, hogy lehet venni ennyiért, sőt anélkül, hogy utánanéznék majdnem, hogy biztos is vagyok benne. Amíg egy 33e Ft-os tableten elfut egy Asphalt, NFS vagy PUBG, amik közül jó eséllyel egyik sem lesz rá telepítve hanem ennél jóval egyszerűbb kisebb HW igényű játékok, addig azt mondom, hogy túl is teljesíti az elvárt szintet. Nyilvánvalóan lehetnek és gondolom vannak is időnkénti akadások, döccenések és lehet is ennél jóval jobb táblagépet is vásárolni, viszont egy fontos tényezőt nem kifelejtve, hogy nem ennyiért. Közben találtam egy magyar nyelvű írást is amivel egészen egyet tudok érteni.
-
tjb007
nagyúr
Az ARM architektúránál ilyen nincs, nem fordulhat elő, főleg nem egy ARM által tervezett magnál.
Ezek nem asztali processzorok, felesleges is idekeverni őket, azokhoz hasonlítani bármilyen módon is.
Az ARM által tervezett processzormagok számozása követi a teljesítményt, azaz minél alacsonyabb a szám, annál gyengébb. Ennek megfelelően Cortex-A5 a leggyengébb, a Cortex-A57 pedig a legerősebb. Nincs semmi, ami ezen változtatni tudna. A számok talán meggyőzőbbek lesznek: Cortex-A7 - 1,9 DMIPS/MHz, Cortex-A9 - 2,5 DMIPS/MHz. Arról meg még szó sem esett, hogy az A7 csak in-order, az A9 meg out-of-order. szóval előbbi sehogy sem kerekedhetne felül utóbbin.
Amúgy meg pont fordítva, az A9 a régebbi (2007), az A7 az újabb (2011).Elhiszem, hogy ennyit kapott, de ez csak azt bizonyítja, hogy az AnTuTu ismét hibásan működik.
(#49590) fezsoo
Az IPS és IPS LCD között semmi, a LCD meg ebben az esetben szinte biztosan a TN panelt takarja.
Magát az LCD technológiát gondolom nem kell bemutatni.A három közül meg vagy az első, vagy a második attól függően, hogy mi a fontosabb (erősebb processzor, GPS, hosszabb üzemidő, nagyobb kijelzőfelbontás stb.).
-
qwe_2005
csendes tag
Az AMD proc anno játékteljesítményben alacsonyabb órajelen kenterbe verte az Intelt. Az első mérésem szűz rendszeren, új tableten történt, ezért tegnap telepakoltam a kicsi Vega memóriáját, de úgy is 19000 feletti értéket produkált. Még így is egy Galaxy S3 felett van - 23 ezresért.
[ Szerkesztve ]
-
-
Luissimo
veterán
a 800*600-hoz megkék nézni, hogy vané benne a data könyvtárban olyan felbontásra utaló megoldás.
deha nemvan, akkoris elindul rajta, max. nemlesz teljes a képernyőd. :-)
az ékezetes betűkön nemkell bepánikolni, Or utca vagy Őr utca, mindegy, megtalálja mindenki, nemlehet probléma :-)az Amigo nemegy Ájgó, deazért jobb minden más Sygic, Navitel, Navon és társaitól :-) :-)
netessék megvetni, tessék használni :-) :-) -
madmike
őstag
ez tény, hirtelen én se tudok olyan helyzetet mondani amikor ennek különösebb hátrányát tudnám élvezni. max akkor ha az asztalra fektetve használom és nem tudok tökéletesen fölé hajolni,mert ha jol emlékszem pont alulról nézve válik leghamarabb inverzé a kép.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Pantok
aktív tag
Főleg, nagyobbat akartam de azokból még a jóval drágább se tűnt megfelelőnek, így beértem a nagyobb felbontással.
Illetve jórészt egyszerű kíváncsiságból.
Lehet ez tökéletesen megfelelő lesz, de ha rámtör a kíváncsiság egy másik kínai csoda iránt ő is lehet az aprón köt ki.[ Szerkesztve ]
-
Pantok
aktív tag
Minden forrásból az jön hogy a SenseV7 nagyon jó videólejátszásban.
A full hds videókrol meg annyit hogy hdmi kimenet ide vagy oda, ki a lóláb veszi az alapján a MOBIL eszközt hogy mennyire megy rajta a TV-re kötött filmlejátszás, hasznosnak az lehet de az elsődleges szempont még így is hogy mint hordozható eszköz mennyire lesz jó.
Ha a Dropad A8 vitte nekem a 720p-s .mkv-t kép/hang szinkron hiba nélkül (csak ha beletekertem az tett be neki, és az is csak a feliratoknak nem a hang/kép szinkronnak) akkor ezen valószínűleg gond nélkül fog menni az aminek kell.Mellesleg megérkezett csak nem voltam itthon így 5 után megyek érte a postára.
Majd beirogatom ide a felfedezéseimet.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Két videót találtam róla: egy meg még egy.
(#4666) Chaser:
A GorillaGlass egy speciális edzett üveg. Nem (nagyon) lehet megkarcolni.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
megalover
tag
Újdonsült Dell Streak Mini 5 tulajként köszönthetlek Titeket! Már most nem bántam meg (bár közben a 60 ezer forintos vásárlásról lányos zavarukban számlát is elfelejtettek adni, csak egy darab lepecsételt "Jótállási jegy" áll a rendelkezésemre, na sebaj mert holnap úgyis kijelzőfóliáért megyek még arrafelé... ) és csak egy fontos kérdés most így hirtelenjében:
a 12 órás aksi-formázáshoz készüléket lehet-e/kell-e bekapocsolni és úgy tölteni?megalover
[ Szerkesztve ]
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
Luissimo
veterán
mondjuk erre a célra alkalmasnak tartom, énis.
Úgyis reklamáltál már a többi fórumon az egyetemistaurak, hogy szeretnének a kütyün kézzel jegyzetelni.Hát tessék, Az Eeee megoldotta, mondjuk megis kell majd fizetni rendesen.
Epad Memo 3D[ Szerkesztve ]
-
hun_gery
aktív tag
194 usd volt mindennel együtt.
0525-ös fw rajta van, próbálgatom, rootolnám, de nem tudom mivel kéne.
Angry birds megy, ireader szép, scroll nem akad, pinch-to-zoom rendben, képernyőt forgatja.
Eddig ennyiJiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
megalover
tag
Érdeklődésemre a gyors válasz:
"A WayteQ xPAD-70 tablet pc várhatóan 2 hét múlva érkezik meg. A termék üzletünkben kipróbálható.
A 3G-s modemet érdemes lenne behozni és azt is kipróbáljuk.
A termékhez gyárilag jár egy tok, mely a dobozban benne van..."Szuper!!! Még 2hét a megjelenésig....
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
Chaser
legenda
És tudja és tudja és tudja....! Akkor nekem nem is kell pc hanem inkább ez
Mobilizálódik a világ, a desktop szépen lassan majd átalakul, de jól van ez így. Szépen visszakanyarodunk a kezdetekhez, arra veszünk gépet amire használjuk is, nem csak felvágásból xxxx magos cpu-t...kb olyan mint anno a c64, amiga korszak, csak immár miblizálva_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Azon vagyok. Papíron mindenképpen ellenfele az epad-nak, persze csak a 35k-s árazásúnak, mert elvileg 45k körül fog jönni az xpad és a többletszolgáltatások megérik azt a kis felárat, ott már esélytelen is lenne a 2-t hasonlítgatni, közel azonos árban nyilván mindenki a jobbat veszi. Sztem nagyon el kéne qrniuk ahhoz, hogy használhatatlan legyen. mivel navigációban régóta utaznak, bízom benne hogy ide is be akarnak törni.
I.T.E.M: Akkor jó eséllyel a 4:3 arány se lesz probléma döntő többségben..kipipálva
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
megalover
tag
De legyen annyiért és akkor lenyomhatja az árakat, legalább nem kell kínából rendelni.
Még hogyha le is nyomja az árakat, de akkor legalább már bővítse egy kicsikét a választékot...
Mert ha megnézzük, hogy Kínában/Hongkongban milyen bőséges a választék, és emellett mondjuk beütjük egy nagyobb oldal keresőjébe a tablet szót, arra kidob alig 1× tucat találatot, aminek a fele ráadásul használhatatlan a másik fele pedig túl drága ahhoz, hogy egy átlagember rászánna valaha is annyi pénzt!!! Akkor esik le igazán az állunk...szóval rövidebben mondva:
TÖBB KÍNAI TABLETET A MAGYAR BOLTOKBA ELFOGADHATÓ ÁRAKKAL!!![ Szerkesztve ]
-
aag
őstag
Legfőképpen elsőként várjuk meg, hogy ez a Wayteq tényleg olyan lesz-e, mint amit előre írnak a specifikációkban és tényleg annyiért-e.
Azthiszem, hogy az androidos tabletek technikailag még nagyon gyerekcipőben járnak. Könnyen lehet, hogy egy GPS-ben egyébként tapasztalt gyártócég hirtelen meglepi a piacot egy olcsó és jó készülékkel. Ez nem csodára várás, ez valóság.
-
harry
veterán
De ez csak egy adhoc wifi, nem? Erre mondom, hogy teló wifijére szerintem nem nagy meló felcsatlakozni egy pc-vel, inkább a 3g-wifi átirányítás lehet érdekes, és ehhez írták, hogy 2.2 android kell. Ha meg nincs 3g-d, addig ezt nem fogod biztosan tudni.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
aag
őstag
Na-de hogyan? A telefonban van a 3G és az küldi át wifin a tabletnek? Van a telefonodban wifi?
(Egyébként nekem nincsen 3G-s telefonom sem. Most akkor azt is vennem kell? Ez elég bonyolultan hangzik és sokkal drágábbnak ígérkezik mint az ARCHOS következő modellje amiben van 3G is. Sőt, talán 4G is? )
[ Szerkesztve ]
-
hun_gery
aktív tag
én innen rendeltem:
rean3
Sherry-vel leveleztem egy kört, azt írta mail-ben hogy van benne gps, meg fm is.Részletesebb info a rena3 alkatrészeiről: alkatrészek
Eszerint ez a lényeg: USI WM+BN+01 - BROADCOM 4329 - Wifi, BT, FM module
elvileg ez valami kombó-chip...Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
senior tag
A tegra2 valóban erőseb,de ahogy egyre jobban megismerem a gépet,és különböző beállításokat eszközölök (feleslegesen ne fusson semmi,energiagazdálkodás,nincs animáció)Így sokkal rugalmasabb,és a proci sem megy folyamatosan 1ghz-en még ezt is meg kell néznem,ettől föggetlenül az opera kliensel a netezés gyors és akadásmentes,beleértve a nagyítást,képbetöltést,stb. Ja és ennek n-es a wifi-je a pov-nak meg b/g-s,nem olyan vészes az sem,de azért van sebességkülönbség az 54Mbit/s és a 300Mbit/s között. Nálam TP-LINK 1043ND van 120-as UPC-vel és villámgyors a net a gépen és a táblán is. A másik pedig,hogy nem csak a sebesség miatt jobb az N-es hanem a gyengébb jelre is felcsatlakozik és távolabb mehetsz az adott wifi körzetben is.
A videó alatt nem látszódik az érintőgomb,egy játékot próbáltam ki,ami alapban rajta van az az autós,ott látszik de nem zavaró. Az új honeycomb pedig nem is támogatja a fizikai gombokat,csak az érintőgombokat.
Egyelőre ennyi,majd még jelentkezem!
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
bszotak
tag
Sziasztok, a hétvégén vettem egy Archos 101-et, főként az itt olvasott vélemények alapján
Mivel nincsen tablet tapasztalatom és még csak barátkozom vele, így részletekbe menő véleményezést nem kockáztatnék meg, eddig tetszik a gép
Viszont emlékeim szerint a vezérlő érintőgombok nem látszódnak minden alkalmazásnál, de ebben most már nem vagyok biztos, otthon lecsekkolom -
-
Luissimo
veterán
dilemmás és kifejlett kompromisszumkészség kell hozzá, ez tény.
énis ígyvoltam vele, sokat hezitáltam.
Persze meg kell találni a helyes középutat.
megmondom, mért maradtam a Dropad a9-nél.
lemondtam a gps-ről, mert arra ottvan a telefonom, abban van gps, és megy rajta a naviprogram.
ha kell hirtelen a városban, akkor beizzítom.
és egyébkéntis. van a kocsiban is erre céleszköz.
tehát a gps kilöve, lemondtam róla.
aztán a másik pont, a GSM modul hiánya.
ezt is tudom nélkülözni, mert arra, hogy a mobilnetet megosszam egy wifi hotspot verzioval, szintén alkalmas a telefonom.
kilöve.
igyaztán a wifivel alkalmasnak itéltem a netezésre, azért ezt választottam.
egyébként külföldről 40 000-ért megvehető, itthon a vaterán láthato 60 000 körül, méggaranciát is igér rá az eladó.Tegnapi Speedshopos látogatásom alkalmából módomnyilt letesztelni a GALAXY TAB-ot is,ugy,hogy a mobilomra csatlakoztattam.
amiben alulmarad a Dropad, az egyedül a képernyő erőssége (brightnes) volt.
a Tab színesebb, élesebb, napfényben jobban láthatóbb, ez kétségtelen.
de nemvert rá a dropadra sebességben, flash játszásban stb.
ezért nekem nemér meg 40 000 helyett majdnem 100 000-et.a célnak kiváloan megfelel ezis
-
senior tag
-
hun_gery
aktív tag
jónak tűnik, bár a 8803-as processzorról még nincs túl sok info, teszt, stb, de a 8802-ből a lelkes közösség igen sokat kihozott anno. szerintem érdemes lehet belevágni egy ilyenbe, ha nem jön be, továbbtolod vaterán
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Real időjárásjelentés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Hardcore café
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest