Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
charles.hu
csendes tag
Szerencsére a pandásoknak van chat szolgáltatása... Írtam nekik, hogy annyira szeretem őket, hogy lepjenek meg és ajándékként küldjék...
A dealextreme-nél külön lehet jelölni, hogy ajándékba lesz a cucc és csomagolják már be
-
charles.hu
csendes tag
válasz
gipsztigris #5714 üzenetére
Az LG telefonom bosszúja óta 2év és 1,5 hónap után a kijelző tapicskolhatósága alsó és felső csíkot leszámítva megszűnt... (kb 20 a javítás) a pandás tablet küldőn gondolkodom... Ahogy néztem kb... 2hét max 15nap mire ide ér az regisztrált air mail... Vajon ők is "gift" vagy "sample" módban küldik...
Kinek mi a tapasznyalata?
-
charles.hu
csendes tag
válasz
thomyerk #5163 üzenetére
Bár van itt aki jobban ért hozzá és masszírozott már ilyen cuccost... (nem én)
Sokat számít mire akarod használni... könyvnek, moziknak, zenének: Archon 101 http://www.argep.hu/product_1371692.html
Netezésnél már elég megfontolt a youtube-os videók szerint...
Bár a helyedben várnék még egy kicsit az Arnova 10 új változatára, ami 1Ghz és kapacitív.. 2011 májusi revizió.. már ha az valaha ide ér egyszer csak...
vagy a Archon 101 g9, de az olyan mint a mesében...
-
charles.hu
csendes tag
durván 30 nap van arra, hogy ha necces, megtört vagy hulladék, amit kaptál rendezni tud a kérdést... Lefotózod a hullát vagy azt, amit kéne de nem csinál és ha ügyesen levelezel vissza se kell küldeni...
Mondjuk az is benne van, hogy előre ki kell fizetni és abban a 15-30 napban, amíg ide nem ér a cucc ülnek a pénzeden..
Viszont minden termékhez van fórum (visszacsatolás), amit végig olvasva nagyon sok minden kiderül...
Messze nem márkás termékek, tehát így is kell hozzá állni a kérdéshez.. Ami egy picit is jobban sikerült széria azonnal kap valami márkajelzést... Asus, vagy valami
Azaz 200 USD fölött költeni rá kicsit hazárd játék...
-
charles.hu
csendes tag
Sziasztok!
Elvben a dealextreme.com pl ingyenesen küldi ajánlott elvélként... (még a 2-5 USD-os cuccokat is)
Persze ott a kockázat, hogyha a postán megsejtik mi van benne akkor vége a mesének.
Jó magam még nem próbálkoztam a dologgal, de elég sokan rendszeresen: http://hup.hu/node/88694
Átlagban 33nap mire ideér...
Üdv! B.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest