Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- SSD kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
Lehet csak nálam nem valami jól mennek. Az igaz hogy még a wmv-set próbáltam viszont avit, mpeget, stb. még nem tudom hogy viszi-e mert asszem nem próbálkoztam ...
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
megalover
tag
Igen tényleg létezik a dokkoló, de sajnos idehaza alig lehet kapni, vagy ha mégis akkor horribilis áron. Nem úgy "északi szomszédunknál" ugyanis odaát nézegettem, és pár szlovák boltnál 40-50 € magasságán van, ha tényleg igaz... Onnan kéne valahogy beszerezni egy példányt, mert így már szerintem reális az ár!
Az mondjuk egy másik kérdés, hogy mi a francért kéne rá az a hdmi, amikor a HD videókat szaggatva játsza le - ha ugyan le tudja játszani. Így aztán se füle, se farka...
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
jFox
addikt
válasz gipsztigris #5795 üzenetére
Van amit a legnagyobb technikai fejlődés sem tud megoldani.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
gipsztigris
addikt
Miért nem helyettesítheti az iPAD az újságot?
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Exelsior
senior tag
válasz Brain75 #5792 üzenetére
tessék itt az új market, csak rakd fel az apk-t és mennije kell. én nem teszteltem mert itthon az egyik régi Wifi-met sem látja ez a jószág. sem a dlink dongle-t sem a laptopom wifi adapterét. Minden más router-t lát a házban XD
Android Market v3.0.26:[link]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Luissimo
veterán
én kaptam egyik fórumtársunktól epub formátumú könyveket, most a Sarti strandon a napernyő alatt olvasgatva, meg kell hogy állapítsam, hogy kiválló !!
Leslie L Lawrence pl.
jó az olvashatósága a nappali fényviszonyokkal és éjszakaira állítva is kiváló.
egy nap, egy könyv jeligére tudom ajánlani a DROPADot. -
Brain75
senior tag
válasz CHIPman #5785 üzenetére
Leírná valaki hogy hogyan lehet xpad-70-en manuálisan frissíteni ADB-vel a market alkalmazást ?!
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
keccsa
aktív tag
A jellemzően statikus oldalakat prímán jeleníti meg, a mozgalmasokkal vannak gondok...
A sebesség vállalható, de alapvetően a böngészés furcsa élmény a lassú képfrissítés miatt. A felbontás príma, a 16 fokozatú szürkeskála pedig szép képeket eredményez, de e-bookok olvasásán túl alapvetően akkor is maximum levelezésre, illetve netes újságok olvasására ajánlható (arra viszont kitűnő)!Olvasással 3-4 hetet is kibír, folyamatos wifivel még nem próbáltam, de egy-másfél hetet szerintem úgy is menne egy töltéssel.
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
Chaser
legenda
válasz kelzsoca #5779 üzenetére
Köszi
keccsa: Netezni milyen rajta? Engem annyira nem érdekel hogy nem színes, ebookhoz meg nincs is jobb. Wifivel mennyit tud akuról? Mert látom net nélkül elég brutál üzemidőket írnak.
Luissimo: 60k-ért dobálják a streaket most, nincs 1 éve hogy 180-ról indult. Ennyiért azért jó mert teló is + GPS + 3G. Nekem személy szerint az aku nem tetszik benne meg hogy kispórolták a hdmi-t, pedig én is elgondolkoztam rajta ennyiért. Van valami külön dokkolója amivel már tudja a hdmi-t, de az 20-30k.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Luissimo
veterán
-
megalover
tag
Istenem, áldom a szent napot amikor megvettem inkább a Dell Streaket... most van egy kisebb, könnyebb, kompaktabb, és mindenekelőtt használhatóbb (mini) tabletem. /No jó, inkább PDA-m/ De ettől az még használható, és amire nekem kell (főként net, illetve Skype akármikor - és akárhol) azokra több mint tökéletes, kezes kis jószág!
És mégiscsak az van a hátuljára rávésve, hogy Dell.... amely név önmagáért beszél.
-
nagyúr
-
-
tjb007
nagyúr
Próbálkozott már valaki a Market manuális frissítésével ?
-
tjb007
nagyúr
válasz Fecogame #5778 üzenetére
"Mik a fő különbségek az Android 2.2 ( 2.3 ) és a 3.0 ( 3.1 ) között?"
"Melyik a legolcsóbb Android 3.0-ás táblagép?"
Acer Iconia Tab A100 (110.000 Ft), utána pedig a 16GB -os ASUS Eee PAD Transformer (120.000 Ft)
"Ha egy windowsos és egy androidos gépen ugyanaz a game van fent, akkor hálózatban játszható az adott játék?"
Nem. Ha meg mégis akkor majd valaki leírja, hogy melyik játék az.
-
keccsa
aktív tag
Nem megy a megosztás (legalább is a Flyerrel nekem nem sikerült összehozni).
Eleve nincs is a Kindle-ben ilyen beállítási lehetőség...Egyébként ha valaki sokat olvas, akkor a legjobb megoldás a Kindle (én nagyon szeretem ). A gyári világítós tok is király, csak az a baj, hogy ha egyszerre rendeled, akkor csak a WiFi-s Kindle-lel nem lépi át a vámolási határt...
[ Szerkesztve ]
Mindenki magának hülye!
-
veterán
Üdv,
Pár kérdésem lenne:
- Mik a fő különbségek az Android 2.2 ( 2.3 ) és a 3.0 ( 3.1 ) között?
- Melyik a legolcsóbb Android 3.0-ás táblagép?
- Ha egy windowsos és egy androidos gépen ugyanaz a game van fent, akkor hálózatban játszható az adott játék? Vagy ez OS-tól független?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Chaser
legenda
válasz kelzsoca #5776 üzenetére
Nem vágom a hálózatokat, de van benne wifi, azzal talán tudnak kapcsolatot összehozni. Droidos telefoonnal tudom hogy megosztható, de ezen gondolom spéci sw van, nem droid. Pedig ha összejönne az nagyon megérné.
-
Chaser
legenda
Tényleg ha már itt tartunk, ha vennék 3G verziót, azt lehet megosztani tablettel? Elvileg korlátlan netelérés is jár hozzá globálisan és hát elnézve a magyar mobil net árakat 1 éven belül visszahozza az árát, elvileg szállítás is free a wifi+3G verzió.
-
Chaser
legenda
Ha kfejezetten csak reader kell akkor kindle, e-ink felület, nem tft, nem tudom poontosan hogy nézhet ki de mindenütt csak dicsérik, ha meg tablet kell azt passzolom, a legtöbb már boldogul felirattal.
-
Torry
addikt
Sziasztok
Mivel ti mar elegge benne vagytok gondolom tudtok segiteni.
Melyik a legjobb
ebookreader
legjobb media lejatszofelirat tamogatassal
csunya programokgyujtohelyet esetleg tudna valakiprivatban?
Elore is koszonom! -
foxi69
tag
Ma átkocogtam a mobilnetem hűségidejének lejártával a T-hez és beneveztem 39.900 HUF-ért egy Huawei Ideos S7 Slim Tabletre. Ez lesz a saját, az XPAD a páromé. Nem rossz cucc, bár sikerült egy készenléti állapotból indulásnál lefagyasztani (képernyő nem érzékelt, kik kellett venni az akksit, mert a be/ki gombra sem állt meg).
XPAD előnyök:
- jobb fogás
- jobb felbontás
- érzékenyebb kijelző
- USB OTG támogatás (elvileg:-)).Huawei előnyök:
- 3G, GPS (ez a tesztekben leírtakkal ellentétben gyorsan talál jelet)
- alapból több alkalmazás és teljesebb Market. -
Lasy
veterán
Milyen progival lehet rootolni a táblaPC-ket?
pl a bluepanther thunder-t?+36702778032
-
Exelsior
senior tag
lehet vetélytárs de a conkorde-ban lévő GPU sokkal gyengébb. igy a xpad sokkal jobb.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
leeann
csendes tag
Sziasztok!
Az ASUS Transformer dokkolójával kapcsolatban van egy kérdésem. Pendrive-ot csatlakoztatok hozzá, de a kettő közül bármelyik csatlakozóba is dugom, a táblagép nem hajlandó észlelni őt. A rendszere FAT32. Mit kell vele tennem, hogy felismerje? Maga a gép a microSD-t azonnal észleli.
Köszönöm,
LeeAnn -
tjb007
nagyúr
válasz 4marul4 #5751 üzenetére
Igen, működik.
(#5755) borist
A Market -ről de nem azzal ami a tableten található és nem is a webes felületről (nem találta kompatibilisnek).
Úgy csináltam, hogy a telefonomra letöltöttem a Market -ről, ott az ASTRO File Manager segítségével csináltam egy backup -ot a Skype apk -járól, ezt elküldtem email -ben magamnak (a Bluetooth -tal is lehet szórakozni), a csatolmányból letöltöttem a memóriakártyára (mivel csak arra engedte) majd feltelepítettem.A gyárilag rajta levő Market sajnos egy rakás sz. kupac, egy csomó programot nem is talál meg (a webes Market meg nem találja kompatibilisnek) de egy Androidos telefon segítéségével meg lehet oldani.
-
charles.hu
csendes tag
Szerencsére a pandásoknak van chat szolgáltatása... Írtam nekik, hogy annyira szeretem őket, hogy lepjenek meg és ajándékként küldjék...
A dealextreme-nél külön lehet jelölni, hogy ajándékba lesz a cucc és csomagolják már be
[ Szerkesztve ]
-
charles.hu
csendes tag
válasz gipsztigris #5714 üzenetére
Az LG telefonom bosszúja óta 2év és 1,5 hónap után a kijelző tapicskolhatósága alsó és felső csíkot leszámítva megszűnt... (kb 20 a javítás) a pandás tablet küldőn gondolkodom... Ahogy néztem kb... 2hét max 15nap mire ide ér az regisztrált air mail... Vajon ők is "gift" vagy "sample" módban küldik...
Kinek mi a tapasznyalata?
-
Pantok
aktív tag
Talán most tényleg abban a, talán 1-2 hónapban vagyunk amikor a kínai tabletek 40k környékén még nem kínálnak annyival többet mint az xpad, így még még megéri amellett dönteni.
Pontosabban azonos árban már könnyen találunk hardverileg jobbat, nagyobb felbontásút satöbbi, de azok még nem forrottak ki.
1-2 hónap múlva megint ugranak a kínaiak akkorát hogy az xpad azonos áron a rosszabbik választás legyen, és ha azt nézzük mennyi idő volt mire egy ilyet elérhetővé tettek az országban, jó esélylel megint lesz egy több hónapos rész míg vagy 60-70+os márkás, vagy a 40-es kínai az egyetlen választás. -
tjb007
nagyúr
Skype@xPAD-70: működik, videohívni viszont nem lehet (legalabbis én ilyen opciót nem találtam).
-
kmisi99
addikt
Sok hozzászólásnál látom hogy az emberek az ilyen magyar áron kínált 40-50 000 res nem épp a leg erősebb tableteket nézegetik holott szerintem ugyan olyan jó minőségűt lehetne venni kínából 20-25 000 rekért. Tartanak az emberek tőle vagy mi az okat hogy akár 2x árat is fizetnek érte mert szerintem nagyon jók a kínai tabletek.
-
senior tag
VegaComb 1.7 tölthető...
Advent Vega és POV Mobii 10"
VegaComb 1.7日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
tjb007
nagyúr
Tegnap alkalmam nyílt kipróbálni, megtapogatni az xPAD-70 -et.
Annyira megtetszett, hogy tegnap este rendeltem is egyet (plusz még egy telefont is) a gyorsbolttól (Speedshop) amit ma már meg is kaptam.
Csak pár dolog (lehet, hogy írok majd egy kis szösszenetet a Logout -ra):
A Market egy régebbi verziója fut a gépen (verziószám szerint a 1.82 holott a legújabb a 2.3.6, ha jól emlékszem) ezért sok programot nem is "lát", célszerűbb a Market weboldalán keresztül keresni/telepíteni (már persze amit enged), amit így sem tudunk feltelepíteni azt alternatív forrásból kell beszerezni (nem a warezra gondoltam), akinek Androidos telefonja van és az pluszban még root -olt is annak könnyebb dolga van.
A LauncherPro ezen a felbontáson bugos, nem ajánlott, aki le szeretné cserélni a gyárit (ami amúgy gyors és rendben is van) az keressen más alternatívát.
A flash szépen megy, a sebességgel, kijelzővel nekem nincsen gondom.
Egyelőre ennyi, ha van valami akkor azt majd leírom
Ja, és a csomagolása tényleg büdös (a tok is), olyan tipikus kínai szaga van[ Szerkesztve ]
-
foxi69
tag
"Az adapter várhatóan július 20-ától lesz elérhető. Átvehető lesz telephelyünkön, kérésre postázzuk. Az adaptert a szériaszám alapján tudjuk kiadni. Az erről szóló hír honlapunkra felkerült."
Csak nem olvasgatnak?
OTG adapter, mobilnetes stick kompatibilitás
Alakul, mégha lassan is...
-
4marul4
tag
x-Pad 70-en fut mar a Skype?
-
foxi69
tag
"Tisztelt XY!
Nagyon megtisztelt gyors válaszával, ami sajnos nem vitt közelebb a megoldáshoz. Szíveskedjen megadni, hogy melyik az a "megfelelő" USB adapter, amivel a hirdetett funkciókat végre használhatom és hol tudom ezt beszerezni (ha már ekkora gondot okoz a Wayteq számára egy 2,20 USD/2 db áron postaköltséggel egyébként beszerezhető alkatrészt alapból tartozékként biztosítani).
Válaszát előre is megköszönve, üdvözlettel:
foxi"
"Tisztelt foxi!
A kérdéses adaptert díjmentesen pótolni fogjuk néhány napon belül. Ennek menetéről a honlapunkon tájékoztatást fogunk közzé tenni.
Üdvözlettel:
XY"
Gyors válasz jött , de semmi konkrétum
-
foxi69
tag
válasz hun_gery #5734 üzenetére
Google: semmi magyar forgalmazó.
NOKIA: a miskolci shopban kezdtem a keresést, de az ottani fickó szerint az nem jó. Szerintem az micro USB-csatlakozós.
Vatera és barkácsolás nem az én világom:-(, de köszönöm az ötleteket.
Edit: vaterán nem dobott ki nekem semmit.
[ Szerkesztve ]
-
hun_gery
aktív tag
google "mini usb otg kábel" találatai közt semmi?
nokia n8-hoz való jó lesz, vagy vatera.... 8x annyi, mint a kínai, de hamar imegvanházibarkács:
házibarkács[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
foxi69
tag
Az XPAD jó gép. Amit alapból tud, az teljesen rendben van nála (WIFI-s net hibátlan, multimédia kiváló). A terméktámogatásán kellene javítani. Kiegészíteni a tartozékokat egy USB OTG adapterrel (kábellel), hogy tudjon USB-s eszközöket és mobilnetes sticket kezelni.
Chaser
Valóban "szenvedek", mert kínai beszerzési forráson kívül nem jött ötlet másra. Ha tudsz valamit ne tartsd magadban, bátran tegyél be egy linket és vége a "szenvedésnek".
A gép jó (ezt egy pillanatig sem vonta kétségbe senki), a support pedig vacak. Ígéretek alapján nehéz bármit is működtetni, így nem fogadnék augusztusi frissítésre és a hiányzó tartozék gyors pótlására sem (2 hét alatt nem sikerült a Wayteqnek érdemben semmit sem lépni, a mobilstickes kompatibilitási vizsgálat is csak "folyamatban"). Lehetne ebből a cuccból ár/érték bajnok is, de ehhez a cég részéről más hozzáállás kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Egy tag szenved itt az otg kábel miatt, más még nem panaszkodott túlzottan Nem tudom mit olvastál, minden eddigi tesztben is pozitívan nyilatkoznak róla, az itteni tulajok is elégedettek pár kivételtől. 45k vagy alatta, magyar gari, mi kell még? Jah a kábel, azt majd lassan mellékelik ha minden igaz, ezért nem vettem még én se, és megvárom a 2.3-at amit aug-ra ígérnek. Talán az ára is finomodik még.
-
darthsmoke
Korrektor
Nekem is hasonló a gondom. 40-50 körül keresek tabletet, én inkább netezésre használnám.
Viszont emiatt, az lenne a legfontosabb, hogy a ZTE MF190 3G modemem menjen vele, ilyet meg tutira senki sem nagyon ígér...
Ennyiért meg nem nagyon van olyan, amiben van 3G modem. Jó, a Dell Streak 60-ért, de az meg csak 5", és 800*480, nekem pedig már van Galaxy S-em, ami hasonló, tehát valami olyasmi kéne, ami nagyobb felbontású.
Ötlet? Valaki?I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Exelsior
senior tag
Wayteq xpad-70-ról lehet rosszakat halottál, én csak ajánlani tudom. a mali 400 gpu elég durván megdobja a 3d-s részét a tábletnek. De a proicja sem gyenge habár nem tegra de amire kell arra bőven elég. van több sensora is nem csak egy. De te tudod.
a gameloft-os játékokat lazán viszi de még a tegrásokat is. nálam mennek.[ Szerkesztve ]
-
Pantok
aktív tag
Kétlem hogy fém háza lenne, erőteljesen műanyagnak néz ki. A videó alapján még a doboz is egész igényes, ez a termék legalább csak egy néven fut.
Androidot meg...nemtom. Ők 2.2-t írnak, de a videón mintha 2.3-on menne rajta.
Az hogy lesz rá 2.3 az szinte biztos, gondolom (miert ne?)
Nekem csupán a háza/gombjai nem tetszenek, egyébként meg ha most nem másra menne a pénz, egy ilyen ainol illetve egy galaxy tab között vacilálnék most is. -
xdx@
aktív tag
Ez tökéletes lenne.
Gémekkel szerintem lehet, én is így lennék.
Két kérdés(hátha tudsz választ, nem volt egyértelmű számomra, a verziószámot meg összekeverték.
Fémből van a háza?
2.2 vagy Gingerbread(2.3) van rajta?(#5725) Saccco Igaz, bár utána nem biztos, hogy könnyű lenne tőle megszabadulni pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Amíg nem vagy biztos benne, hogy kell neked egy tablet, addig szerintem csak valami egyszerűbb olcsóbbat keress.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Pantok
aktív tag
A gari bizony jó, de én így is csak nagyon nehezen akarom elküldeni/eladni, szeretem használni aztán mindig csak "majd holnap"-ozok
Hát mit ne mondjak én nem leltem semmi féle hosszú távú szórakoztatást ezekben az android játékokban, se dropadon amin jól futottak, sem ezen. Telefongémek, buszmegállóban játszani.
Ha bevállalós kedvedben vagy Ainol Novo8
Ez lett volna az én következő áldozatom ha nem kéne másra a tőke, marhanagy felbontás, erősebb hardware, +1 col a képernyőn, trackball.
[ Szerkesztve ]
-
Pantok
aktív tag
Hát a gomb miatt vettem le az eredeti árából de mire visszajön (gondolom kb 1 hónap) valószínűleg az eredeti ár már nem lesz versenyképes az akkori kínaival, bár mindig megvannak az előnyei a közvetlen vásárlásnak. (Pl nem kapsz rossz gombú gépet )
De nagy különbség nem lesz árban, jó ha ugyanennyi lesz.Az az új Dropad nagyon menőnek tűnik, csak tapasztalat hiányzik, illetve a nagyon erős felhasználó support, az A8-nak millió hibája van, csak a support tette azzá ami.
Bár részemröl ezalatt az 1024x600-as felbontás alatt már semmi nem jöhet szóba. (Edit: xdx meg kell hagyni hogy ha 3d játékra veszed a gépet a felbontás nem jelent szinte semmit, azokat szerintem semmiben nem teszi szebbé jobbá. 2d-t persze igen, angry birds eddig a legszebb ezen volt)
[ Szerkesztve ]
-
xdx@
aktív tag
Már láttam a hirdetésed, csak a hibás menügomb miatt nem kellene. Ha visszajön Kínából javítva, ugyanennyiért fogod árulni.
Flash mondjuk tényleg nem olyan fontos, de jó ha van.
Köszi a tapasztalatokat.
(#5720) Saccesz
Nem rossz, de eddig talán a SenseV7 viszi prímet a kijelző felbontása miatt.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
A Dropad A8X-et nézted?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Pantok
aktív tag
Nekem van egy SenseV7-em kéznél, elvárásaidnak mindenben megfelel a gameloft játékokat leszámítva, játékokban nem nagy májer, videólejátszásban annál inkább.
Netezéskor, olvasáskor, képnézéskor a nagyobb felbontás teljesen másik szintre emeli a gépet. Belátási szögei 3 irányból jók, 1 irányból szar, rena nemtudom hogy teljesít itt.
Lassan küldöm vissza kínába gariztatni a rossz gombja miatt (a 3 ból egy gombja rossz volt) aztán valószínűleg eladom és beérem egy e-inkes olvasóval, de eléggé jó kis gép. Edit: Szoftverileg elég szar egyelőre, idővel ez is javul persze, ha jól tudom már van rá cyanogenmod fw, de én nem próbáltam mert kivették belőle a cuccot amitöl olyan jó volt videólejátszásban
Ja és flashben sem épp király, bár én nem láttam még szépen működő flasht kínain. (egyáltalán minek nektek flash? mit csináltok vele?)
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
hun_gery
aktív tag
a 2 utolsó, amit linkeltél, Rena3. (v1, v3) slatedroid rena fórumsegít. Nekem lagzott a Gangstar, meg a modern combat is, de kegyetlenül, sőt pendrive-ról az sd filmek is. (belső flash-ről kevésbé). Egy laghalom az egész cucc, de lehet, hogy az újabb fw orvosolta.
Üzemideje jó, sőt nagyon jó, képernyő kínai viszonylatban nem rossz, érzékeny, egyenletesen megvilágított.
A hirdetésben GYÁRTÓI garancia szerepel, nem tudom, hogy ha baja van, ki küldi vissza Kínába...
55-ért nem árt, ha ő, mert merimobiles, aliexpress, dealextreme tele van rena3-al 220usd körül...Dropad a8, Herotab C8, vagy haipad m7++ szerintem jobb barátod lehet, legalábbis ami a közösségi támogatást illeti...
Ha érdekel, van egy eladó tabletem, ez, de ez már privátba való
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
xdx@
aktív tag
Érdeklődnék tabletek után.
Igények:
-7"-10"-os, multitouch kapacitív kijelző
-armv7 architektúrájú min. 500 MHz-es processzor
-fém ház előnyben
-min. 4 óra üzemidő
-Flash támogatás
-Nem lenne rossz ha futnának rajta a Gameloft játékai, pl. Modern Combat 2
-gördülékeny böngészés, ne akadjon görgetésnél és kétujjas nagyításnál
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Eddig ezeket néztem:
SenseV7, Rena3 és ez
Ezek közül van valakinek valami tapasztalata?
Ehhez hasonló vagy jobb tableteket keresek 55k értékben. -
jFox
addikt
válasz fujifilm1 #5711 üzenetére
Igazából nem próbáltam, de lehet hogy így van.
Csak megnéztem, hogy látja-e és konstatáltam, hogy igen.
De most nem tudom kipróbálni, mert odavan a tab-om szervízelni.foxi69: Őszintén szólva csak 1x próbáltam vele, de úgy rémlik, hogy ment. (eredetileg az autórádiómhoz vettem, ezen keresztül lehet pendriv-ot rádugni)
Én a tab-hoz kaptam adaptert, de azt sem nagyon használtam. De most ki sem tudom próbálni a fenti okok miatt.[ Szerkesztve ]
-
foxi69
tag
Ha jól sejtem jFox az adapterem "tesójával" használja a saját tabletjét, így azt kell hinnem, hogy az adapter jó.
Amit írsz rendben is van, csak az előzetesen beharangozott megjelenési időpontjához képest heteket késett eszköznél már nem lenne pofám azt írni, hogy folyamatban lévő kompatibilitási vizsgálat és felkutattam volna azt a magyarországi forgalmazót, aki hozzá megfelelő USB OTG adaptert árul. Ha már nem adok tartozékként a géphez, akkor legalább annyiban segítem a hülye vevőimet, hogy megadom nekik mit és hol vegyenek hozzá.
A lényeg változatlanul az, hogy a meghirdetett funkciók alapból nem használhatóak (azt sem tudjuk milyen eszközökkel lesz kompatibilis, nem adunk hozzá tartozékként megfelelő átalakítót és azt sem adjuk meg hogy hol és pontosan mit vegyen hozzá a paraszt).
Az árérzékeny magyar piacon ezzel a géppel szerintem komolyan lehetne szakítani, de ez a terméktámogatás nem jobb (sőt rosszabb), mint a Kínából beszerzett tableteké.
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
Szia,
En ugy tudom hogy az a kulonbseg, hogy az ES File explorer vagy ASTRO vagy File Expert -vagy akarmelyik- file kezelobol ered el a file shareket, akkor az csak abbol az alkalmazasbol erheto el!
(Ugynevezett user space modullal van megoldva (chroottal ugy tudom)Probalj meg egy 1,4 GByte os video filmet lejatszani belole!
Egyreszt lassu, masreszt, nem tudsz gyorsporgetni.
Sok file kezelo elobb letolti a filet aztan kezdi elerhetove tenni....De ha masik file kezelobol keresed a fileokat nem fogod megtalalni csak az ES Network menuje allatt.
A Cifsmanager pedig be mountolja egy konyvtarba a tavoli konyvtarat pl: /mnt/cifs/nas alá.
Innnetol ugy latszik mintha local konytar és file lenne.
A masolas sebessege 1 MB/s korul van. ami nem annyira rosz...Te hogy tudod?
Udv,
Robi -
Saccco
nagyúr
Annyi a lényeg, hogy az OTG-hez OTG-s kábel kell, nem csak egy sima.
A 3G modemes rész meg a legtöbb tabletnél fel van sorolva (mármint, hogy melyikeket kezeli). - Ezt teszik majd közzé.
[ Szerkesztve ]
-
foxi69
tag
"Az OTG kapcsolat megfelelő adapter esetén (Fontos, hogy az adapter is OTG kompatibilis legyen. Az nem elég, hogy egy mini USB apa és egy USB anya csatlakozás van kialakítva, megfelelő bekötésnek is meg kell lennie) működőképes. A 3G modemek esetében, nem minden modemmel kompatibilis a készülék. Ez minden Android-os tabletre igaz. A kompatibilitási vizsgálat folyamatban van. Amint ennek végére érünk honlapunkon közzétesszük a kompatibilis modemek listáját."
Wayteq válasza. A gondom ezzel csak az, hogy semmivel sem jutottam közelebb a megoldáshoz.
-
jFox
addikt
válasz fujifilm1 #5707 üzenetére
Ezt az én Haipad-om alapból tudja. Nem kellett semmit telepíteni. Az ES File managerben van egy olyan opció, hogy LAN: és itt kilistázza az elérhető windows-os gépeket amiben már tallózhatók a megosztások.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
A SmartQ T10 tableten sikerult megoldani a cifs mountot. (CIFSMANAGER)
(Ennek segitsegevel lehet elerni a helyi halozat megosztott konyvtarait.)A mobil telefonra telepitettem egy SMB servert és igy azt is ugyan ugy el tudom erni a tabletrol ahogy a tobbi megosztott drive-ot a PC-n és NAS-on.
Igy nagyon egyszeruve valt a file csere bere, a tablet es server(ek) kozott.
Ennek segitsegevel a NAS-on levo videokat kozvetlenul le lehet jatszani a tableten.
(Nem kell letolteni, és lehet benne gyorsporgetni, mert egy lokalis konyvtarban latszodnak a tavoli server megosztott konyvtarai.Nnem tudom ertheto e amit irtam. Aki profi annak sok a magyarazat, de aki most ismerkedik az Androiddal, annak lehet hogy erthetetlen. AJAJ, most melyiket szeressem )
Regards,
Robert[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Na megjött a Tabletem.
7", WM8650, WVGA
A kijelző elég szarul érzékel. Viszont nagyot néztem, hogy a 720p-t simán megkajálta.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
fujifilm1
senior tag
válasz gipsztigris #5679 üzenetére
Szia,
A vamot afat ne felejtsd el!
En is 63e Ft vettem egy eleg jo gepet, de 27e sarcot fizettem. Igy mar nem erte meg...http://logout.hu/cikk/smartq_t10_tapasztalatok/teljes.html
https://sites.google.com/site/smartqtent10/
Udv,
RobiEladó Bőrtok és Billentyű 10 colos tablethez 3eFt : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest