- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
macimeister #7299 üzenetére
szerintem egy USB HOST módra alkalmas kábelen keresztül kellene feldugnod az eszközt.
(milyen usb csatlakozó van a kütyün? ) -
macimeister
aktív tag
Sziasztok!
Van nálam egy noname tablet android 2.1 el szerelve. Van egy T-mobile-os usb internet stirckem (Hauwei E173). Meg tudom valahogy oldani, hogy a tableten menjen a stickes net? USB Host mode bekapcsolva, de mikor rádugom az eszközt pár villanás után kiírja fent, hogy USBMassStorage Removed!.
Bocsi, ha rossz helyre tettem fel a kérdést.
-
szaszapi
őstag
ahogy nézem,ebayen ez a legolcsóbb cucc.Van valakinek tapasztalata róla?Megéri ilyet venni vagy felejtős?
-
Drizzt
nagyúr
Hoppa!
Lenovo Ideapad K1 330 usd. Na, talan ez. Viszont holnap meg kellene rendelni, hogy ide is erjen mire megy a repcsi. -
selenge
tag
válasz
szaszapi #7294 üzenetére
elég sokról van teszt itt ph-n is illetve más fórumokon.. wayteq, concorde, zenithink, dropad...
nyilván nem ipad, tab szintűek, de az áruk sem ugyanaz.. illetve kollégák előttem írták, hogy sokukat itthon is meg lehet venni, itthoni garival (ez plusz 10-20k-t jelent az ebayes árhoz), illetve ebaynél is olcsóbban lehet pár oldalon rendelni -
szaszapi
őstag
Nézegettem én is ebay-en ezeket a tableteket főleg 7"-es méretben.Valaki vásárolt már külföldről?Mennyire megbízhatóak ezek a noname cuccok?
-
selenge
tag
concorde 7020-al van valakinek tapasztalata? ph-n elég jó tesztje volt
-
zsomle98
csendes tag
Amúgy meg próba szerencse!
-
zsomle98
csendes tag
Kb 10 körül szeretnék tabletet minden milyen a lényeg hogy a wifi menjen rajta!
Plus ne legyen valami kína vacak ami 5 percet fog bírni akinek van valami ilyesmilye az írjon püt! -
Drizzt
nagyúr
Meg egy ujabb eddig ismeretlen lehetoseggel talalkoztam ma: Dell Streak 7, 280 dollar. Ugy tudom van ra mindenfele erolkodes nelkul android 3.2 update hivatalosan. Filmnezessel milyen gyorsan doglik le az aksija, tudja valaki?
Picit utananeztem, ugy tunik remesen gyenge az aksi.
-
selenge
tag
nos, ez viszont elég korrektül hangzik, kár hogy csak 7colos [link]
-
Niceman
csendes tag
Priviben is elfogadom a segítséget!!!!!!!!!!!
-
selenge
tag
nézd, amire nekem ésa feleségemnek kell arra elég szerintem a rezisztív kijelző is... olvasásra, netezésre, filmnézésre (a gyereknek is kocsiban) egy ilyen szerintem tökéletes.
ez elég korrektül hangzik bgn-es wifi, és 6000es aksi...
-
pckownz
őstag
Én ennél kedvezőbb áron szereztem be, és itthon. Szóval nekem megérte. Megmondom őszintén, nem néztem, hogy a kolega úr mennyiért akarja beszerezni, de nem is érdekel. Ha a leírtak alapján annyit megér neki, akkor vegye. Ha nem, hát ne
Nekem bőven megteszi ez a rezisztív kijelző is. Tényleg arra amire használom, bőven sok ez a gép... -
kelzsoca
félisten
Persze, simán megéri egy komolyabb gépre rádobni egy +10k-t, vagy gyüjteni addig, ameddig össze nem jön egy minimum kapacitív gépre a pénzmag
Az meg hogy itthon, normális garanciával-szervizzel rendelkező gépet vennél, sokkal megnyugtatóbb mint kínából berendelni valamit
-
Nara19
aktív tag
válasz
pckownz #7271 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de 32k akartok kiadni egy ugyan 10 colos de valószínűleg rezisztiív kijelzős gépért (+ a vám és áfa, ha nincs szerencséd)
A processzor gyengusz, az akksi sem túl bika, bár a gps kedvező. Nem lenne célszerűbb
az "itthoni" gépek közül csemegézni (pl. Wayteq kb 42k, Huwi kb 50k)Bocs hogy beleszóltam
Szerk: Amiért elkezdtem írni (és elfelejtettem, hát igen a kor
), láttam ilyen gépet élőben, kollégám gyermeke szerezte be. A képernyő fényereje kicsi, a nézésétől könnybe lábadt a szemem.
-
Niceman
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Galaxy Tab 7 (P1000) firmware Android 2.3.3 Gingerbread frissítéshez,persze magyarosítható verzió érdekel.Kies-el nem megy. Köszi -
pckownz
őstag
válasz
selenge #7272 üzenetére
Ha szerzel egy szivargyújtós adaptert, ami 9V-on 2.5A-t tud leadni, akkor nem látom akadályát
A rom frissítés meg nem nagy kunszt, természetesen.szerk:
Alul-fölül a kijelzőt kicsit meg lehet nyomni, de ha normálisan fogom, akkor nincs vele probléma. Értelem szerűen erre sem kell ráülni, és nem lesz vele baj -
selenge
tag
válasz
pckownz #7271 üzenetére
ez így nem hangzik rosszul... akkor nagyjából a kínai 30-50k közötti gépek közül az egyik amit érdemes megvenni, legalábbis amiket nézegettem... valszeg kipróbálom (majd romfrissítésben tudsz segíteni, mert androidot csak a feleségem telefonján láttam - galaxy mini, az sem a csúcsa
bár ahogy nézem eléggé hasonlít az ioshez)
aztán úgyis asszonyé lesz a gép meg a gyereknek filmnézésre a kocsiban... tényleg, autós töltőt lehet ezekhez szerezni, meg autós tartót? -
pckownz
őstag
válasz
selenge #7270 üzenetére
Nos. Kijelző szerintem nagyon korrekt, én stylus-szal használom, ilyen szempontból tökéletes. A G szenzor tud kicsit zavaros lenni, ha kézben használom és nem figyelek oda a helyes tartásra. Látószöge alulról és felülről kicsit gyenge, oldalról egész jó. Nálam Angry Bird Rio alatt fagyott 1-2 alkalommal, de nem nevezném rendszeresnek. Wifi kapcsolattal kicsit akad a reklámok miatt, de custom romban van adblock. Gondolkodni leginkább a task killernél szokott, de ott is elenyésző.
GPS gyári rommal be van ragadva valamelyik ázsiai városba, ilyenkor rootolva megtudod pucolni a cache-t, vagy custom rom ezt is orvosolja. Wifi korrekt, mint egy közép kategóriás telefoné. Akksi netezéssel, dolphin hd browserrel és angry birds-özéssel olyan 3 órát bírt, de ha csak jegyzetelni/olvasni használtam akkor 4-5-6 órát is bírt (ugye fényerő függő).
Custom rom javít a hangerőn megint csak.
3G-re ebben a custom romban van pár driver, de leginkább Huawei 1xxx -ekről van visszajelzés, hogy működik. Én ZTE MF100, Qualcomm fogalmam sincs milyen és Huawei 220-szal próbáltam, sajnos egyik sem működött. Bár a napokban jött új rom, a Huawei modemet megpróbálom vele. HQ youtube videókat normálisan viszi, állítólag HDMI outputon még a HD videokat is lejátssza. Flash kicsit szegényes, de mint Te is írtad nem egy felső kategóriás gép. -
-
selenge
tag
hali!
nem volt még tabletem, ipadre sajnos nem tellik, olvasásra, netezésre, filmnézésre kellene, ezzel szemezgetek [link]
érdemes beleugrani, vagy mit ajánlanátok ebben az árkategóriában? -
zsoltyyy
senior tag
úúú kipróbáltam ma toshiba folio 100-at... hát egyáltalán nem győzött meg...
wayteq simán elég nekem, ráadásul a toshiba 1,5x annyi. -
Luissimo
veterán
válasz
zacsek21 #7260 üzenetére
semmi degrada nemvolt benne,
csak az jutott eszembe róla, mikor az egyetemen a vegyész ötödéves csinibaba csillogó szemmel odaáll a prof elé és közli
-Professzorúr, nagy hírem van, feltaláltam a szert, ami mindent old !
-Gratulálok kollegina. És mondja, miben fogja tartani ? :-) ? -
zacsek21
tag
válasz
Luissimo #7259 üzenetére
a kerdes sztem is jo mert nem tudom a valaszt...ezert kerdeztem hatha vki tobbet tud mint en.remeltem h van vmi oldal ahol nyomonkovetheto a keszulektamogatas.nem igazan tiszta meik resze enyire erthetetlen:-\ ha ilyen nincs akkor egyertelmu:errol meg nincs informacio epp elegendo:-)
segitseget kerten nem ledegradalast
udv -
DJGABI
addikt
Jövő héten ugye jön az új, 4.0-s Android. Melyik tableteken várható, hogy (ha nem is gyárilag, de portolva) futtatható lesz az új OS? Azt tudom, hogy Dropad/Concorde 7020/Nook Color-ra van CyanogenMod, még talán ezeknek van a legnagyobb esélyük hogy megkapják az új felületet. Milyen olcsóbb tabletek vannak még CM támogatással?[link] Vagy most már várjam inkább meg az első Ice Cream Sandwich-es táblákat?
-
zsoltyyy
senior tag
Enyémre senki semmit?
-
jFox
addikt
Tagnap tapogattam a MM-ban egy PackardBell LibertyPad-ot. Honeycomb volt rajta 10", kapacitív kijelző, de többet nem tudtam kiolvasni belőle. Még az ára sem volt kiírva.
Amúgy elég jó kis szerkezetnek tűnik, gyors, szép képe van. -
kelzsoca
félisten
(#7243) flash-
(#7244) zsoltyyyEsetleg nézzetek be a topicjába, olvassátok el az 1. hsz.-t stb..
-
flash-
veterán
Wayteq xPad-70 ről tudtok valamit?jó cucc?
-
zsoltyyy
senior tag
Hello!
Tábletet szeretnék venni a közeljövőben. Leginkább jegyzetelésre használnám egy usb-s billentyűzettel (normál méretű usb port előny).
Nem szeretnék érte sokat kiadni.
Tudnátok ajánlani nekem párat? (tegra2 előny lenne, főleg, ha van rá jobb rom. 3.0 megint csak előny lenne)Toshiba folio 100-ról mi a véleményetek? Honeycomb van már rá? Mennyire stabil?
üdv Zsolt
-
Torry
addikt
Csáó!
Nekem lenne egy nagyon jó kis tabletem:
Nook Color -
flash-
veterán
sziasztok
milyen "7 colos tabletet tudtok ajánlani?
felhasználás:
divx filmek lejátszása,netezés.szempont:olcsó,megbízható termék legyen.
ötlet?
-
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #7235 üzenetére
vannak olyan kivételes esetek, amikor a lé határozza meg a tudatot, ezért mégiscsak kicióccókínait vesz az emberfia, tudod.
tudodhátnálunk is kibírnának osztogatni az oktatási intézmények egy-egy ilyen 35 dolláros kütyüt, de nemakarnak.
mimegmég a navinkon is internetezünk, pedig annak a kezelhetősége fel sem veheti a versenyt ezzel a kütyüvel.
ócsóhúsnak jeligére...@ pckownz:
én nemnyomulnék szívesebben Ipad2-vel.
Sokminden mással igen, de azzal nem. -
pckownz
őstag
válasz
gipsztigris #7235 üzenetére
Hidd el, én is szívesebben nyomulnék egy iPad-del, de amíg csak negyed akkora volt a keret, addig nem tehettem meg
Ahol meg még ez is elképzelhetetlen, ott be kell érni a 35dolláros tablettel is.
Mellesleg azon kívül, hogy szívok a 3G modemjeimmel, semmiben sem kevesebb mint amit elvártam tőle.De ha már ideoffolok, legyen egy kis témába vágó is:
Tudnátok adni valami részletesebb howto-t, hogy honnan kellene nekiállni a romok átírásának? -
Luissimo
veterán
válasz
gipsztigris #7231 üzenetére
Namérmár?
Ha a lányodnak osztogatnák a suliban, hogy ezzel netezzenek, ne a kis zsebtelefonjukkal, szünetekben, akkor szerintem te is megvennéd neki.
(aztán otthonmeg kipróbálnád, hogy leellenőrözzed merre csavargott a kibertérben)
-
pckownz
őstag
válasz
Ahol nincs még erre se pénz, ott hidd el, hogy tökéletes!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Nyilván akkor nem Te vagy a célcsoport
-
Luissimo
veterán
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Egy egy gyors kérdés:
WiFi tethering-hez létezik olyan app, amihez nem kell roor-onli a telefont? -
Drizzt
nagyúr
Bakker, amilyen csodas az usd arfolyam, lehet nem is veszek inkabb semmit. Lassan ott tartunk, hogy ami Mo.-n beragadt cucc, az olcsobb, mintha itt vennem meg. Pl. most amit itt 400 dollar EEE transformer, Iconia A500, Toshiba Thrive, atszamitva jelen arfolyammal kb. 95K-ba kerulnek. Magyarorszagon meg szinten kaphatok 100-110 korul. Akkor meg mar csak a garanciaval valo esetleges szopast vennem a nyakamba.
-
jFox
addikt
válasz
szezso15 #7218 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a készülék topicját: [link]
Nekem volt ilyen, illetve a bele ugyan ez, Haipad M701.
Rezisztív kijelző, de elég jól használható. A telechip proci jól viszi a 720p-s filmeket is. MKV, AVI mindegy. Angry birds szépen ment őt egy-két 3D-s játék is.(pl. SpeedForge) Netezni is jó volt, de nekem bedöglött benne a wifi így cserélték egy G15-re.
Annak a bele is ugyanez, csak egy kicsit több gomb van rajta és normálisabban van elhelyezve.20k-ért nem rossz, én még 40-ért vettem.
-
psanchez
csendes tag
Sziasztok,
Nekem ez a kettő jön be:
wopad I8[novo ]
nagy különbség nincs, egyik tölt usbről (Wopad) a másik nem.
Amit viszont most vettem észre, hogy a képarány 4:3.főleg filmnézésre, netezésre használnám; mennyire gáz 16:9-es filmeknél ez a képátló, főleg ilyen viszonylag kis méretben(8"). tapasztalat?
Vagy esetleg tud vki hasonló felbontású, árú (200-220usd) 16:9-es tabletet
köszi
Ps -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Tablet PC vásárlását tervezem, maximálisan 20000 Ft körül...(
)
Amit kinéztem magamnak, az ő lenne: [link]
Főleg internetezésre, filmnézésre, játékra lenne használva...
Én őt találtam, de azért tőletek is megkérdezném, hogy tudtok-e jobbat ajánlani, vagy van-e esetleg itt olyan, akinek ilyen gépe van, és egy-két tapasztalatot meg tudna osztani velem...
Válaszotokat köszönöm előre is!
-
kelzsoca
félisten
Igen, a készülék megjelent a Carrefour hipermarket neve alatt is, de csak 2.2-es Androiddal.
Itt is van róla szó: [link] a cikkbe látható hogy hivatkoznak a WayteQ Europa-ra is
Viszont nálunk lesznek príma custom ROM-ok (valami Kelzsoca nevű topiktárs is ígérgetett ilyesmit
Hát, ha mondta, biztos lesz is valami
-
keccsa
aktív tag
válasz
kelzsoca #7214 üzenetére
Neked!
De nekünk, akik a cuccról minden információt mannaként fogadunk...
Az nagyjából kiderül, hogy általánosan jó véleménnyel vannak a vasról (főleg a kijelzőjéről olvastam több helyen, hogy ugyan nem egy iPad IPS panelje, de az árhoz képest nagyon rendben van minden fontosabb paraméter, úgymint fényerő, kontraszt, a színek, illetve még a betekintési szög is egészen jó).
Amit köpködnek, az a 2.2-es Android, és annak hiányosságai (pl. ohne Market).Viszont nálunk lesznek príma custom ROM-ok (valami Kelzsoca nevű topiktárs is ígérgetett ilyesmit
), úgyhogy repesve várjuk a kütyü materializálódását!
-
keccsa
aktív tag
Lehet, hogy volt már, de a leendő Xpad-100 tulajoknak érdekes lehet eme felfedezés: [link]
-
kangoo
tag
Tudnátok ajánlani egy elfogadható 10 inches kínai tabletet? Kamera és egyéb luxusfeature-öktől menteset.
-
B-L-A-C-K
titán
Tablet Pc-t akar egyik barátom, én ezeket nem nagyon tanulmányoztam mostanában, mi merre meddig, mi a legjobb, úgyhogy ha valaki tudna ajánlani valamit megköszönném:
Ami fontos:
-Ár: max. 150 ezer!
-Csak win7-es kivitel érdekelne!
-Nagyságban minél nagyobb, és ez a felbontásra is érvényes!A válaszokat előre is köszi...
-
Dreamie
őstag
válasz
zacsek21 #7205 üzenetére
Szia! A kérdésedre a választ passzolom. Viszont itt találsz segítséget, hogy megturbózd a masinát, és, ha kérdésed van, segítünk. Én már megcsináltam nekem nagyon bejön, de van ellenpélda is... pdafunclub
-
zebede
őstag
válasz
hyperspace #7206 üzenetére
Van a slimnek saját topikja.
prohardver.hu/tema/re_huawei_ideos_s7_slim_valahogy_igy_kell_ezt/hsz_1-50.html
Első hozzászólásban található linken lesz neked a segítség.
-
hyperspace
őstag
sziasztok,
tudna valaki segiteni, hogyan kell froyot telepiteni?
huawei s7 slimen szeretnem ujrahuzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- eBay
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest