Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• z0d1AK

nagyúr

válasz Peat;) #5111 üzenetére

Igen, a Wits egyik gépét sem teszteltem, ennek az volt az oka, hogy egyszerűen nem jutott el hozzám. Magyar forgalmazása nincs, fórumtárs meg még nem írt rám, hogy akarom-e tesztelni. Pedig nem egy tesztkészülékem így érkezett, szimpla felajánlásból magánszemélyektől. Ha lenne, akkor tesztelném azt is.

Igazából engem már hidegen hagy a 2.2 és 2.3 közötti nagy különbség, Honeycomb után nálam átlépett alsó kategóriába a 2.×, mert annyira el van találva a 3.0. Igaz, ez nem is belépő szint egyelőre, 2 havi fizumat tettem le érte.

Igazad van, a ZTE valóban tetszett, pedig kínai. Rezisztív kijelzős, kicsi Qualcomm proci volt benne, de nagyon szerettem. Azt arra használtam, amire ki lett találva. Reggelente a buszon neteztem, olvastam rajta. Az egy pozitív csalódás volt. Igaz, csak szolgáltatónál érhető el.

De hogy elejét vegyem minden olyannak, hogy engem fizetnek, hogy szidjam a kínait, szívesen tesztelek objektíven és függetlenül bármilyen készüléket, éppen csak fel kell ajánlani.:)

Új hozzászólás Aktív témák