- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magyar USB billentyűzetet hogyan lehet beállítani Androidon?
Soft billentyűt tudom, de van egy tokom amiben van egy kis USB billentyű... -
Hát nem sápadna el.
Egyelőre egy tábla sincs ami meg tudná szorítani.
Tegra grafikája gyengébb, mint az iPad2-é. Kevesebba minőségi alkalmazás, a design is sokkal jobb az Apple-masinában.
Csak nem európai agynak való- főleg amíg nincs jailbreakelbve-addig nagyon meg van kötve a felhasználó keze. (nem kimondottat lopott alkalmazások rátelepítésére gondoltam...)Flash megoldható (csak az apple hülyesége miatt nincs benn)
-
-
-
kolosanyi
veterán
Azért ez elég nagyarc hozzáállás... Főleg egy ilyen kütyü láttán, ezzel a hardverrel, meg ezzel az OS-sel...
Nem vagyok oda az almáért, de azért az iPad 2 jelenleg a legjobb tablet a piacon. JB után azon is van Flash (gondolom a 1080p is megoldható, hiszen elvileg a hardvernek bírnia kéne), USB perifériákat is tud kezelni, szebb, gyorsabb, több alkalmazás, jobb kijelző, jó support stb. Egyelőre a droidos tabletek meg se tudják közelíteni sok szempontból az Apple tábláját, és még nem is olcsóbbak, vagy legalábbis nem sokkal. Inkább vennék egy 16 gigás wifi iPad 2-t, mint ezt. De ez csak az én véleményem.Ja és mondom ezt úgy, hogy alapvetően a droidot sokkal jobban szeretem.
-
wwhy
veterán
Evolio Neura: a román tablet, aminek láttán az ipad2 elsápad (a ro cím fordítása)
csak a tények:
CPU: Nvidia Tegra 2,1 GHz Dual Core
Belső memória: SSD 16 GB (microSD-vel bővíthető)
RAM: DDR2 / 1GB.Csatlakozók: 3,5 mm audio jack
Hangszórók: 2x1W, microfon, 1,3 MP kamera, Assisted-GPS, gyorsulásérzékelő, fényérzékelő
Méretek: 25x19x1,4 cm,
Súly: 780g / 3G és 760g /Wi-Fi.
Akksi: 10 óra.Futtatja a full HD filmeket+full flasht (ipad2 csak 720 és no flash)
árak:
Wi-Fi-s verzió: RAM : 512 MB: 1.499 lej
3G-s verzió: RAM 1GB :1.899 lej -
Honda_Fire
tag
Ha minden igaz ez a tipusa : Via C8 Tablet PC
Ennél valaki Hw resetet alkalmazott e ? Ill ebben x86 alapu proci van e ? -
Mandro bechmarkot hobnann tudnám levenni a market linkek és amit emailben küldenek az sem megy
-
Nara19
aktív tag
válasz
Dreimus #5955 üzenetére
Szia!
Összehasonlítási alapom a 3-ra nincs. Én kb. 1 hete használom a Huawei s7 slim-et, ami ráadásul az 1. androidos kütyüm. A topikjában rengeteg leírást találsz.[link] Többen írták, hogy fagy. Nekem eddig problémám nem volt vele.
A hang lejátszása egész jó, füles nélkül is sztereó.
A Vitalplayer Mobo és Rockplayerek szépen vitték azt az 1 avi-t, amit néztem rajta.A Wifi, BT és GPS szépen működik, tegnap a GPS 2*2 órát elnavigált fagyás és műhold vesztés nélkül.
A BT fájltranszfer: OK.A töltőkábele érdekes, a 230-ba dugható trafónak USB anyája van, amibe az univerzális kábel USB apával csatlakozik. Előnye: autós töltéshez csak egy szivargyújtós USB dugó kell (kb. 500 Ft) és arról szépen működik a töltés.
Bár nem mérvadó, de korrekt a magyarítása.
Akksi: gyermekem kb. 2 órás Angry Birds-e és az én kb 2 órás Wifi telepítgetésem után is 55 %.Összegezve:
Olvasásra használom, Cool reader: OK.
GPS: évente 3-4 alkalom: OK.
Net: OK.
Melegedést nem érzékeltem, a képernyő érzékenysége és fényereje jó.Egy fórumtárs 55-ért kínálta, ennyiért max egy jobb GPS vehető.
-
Eccarvú
csendes tag
Hali!
Lenne újabb kérdésem.
Ezekről a kínai rezesztives tabletekről. Mennyire jók ezek a "szuperérzékeny rezesztív képernyők"? Én eddig a kapacitív/multitouch-hoz voltam szokva. Mennyire nagy visszalépés lenne? Böngészés/játékok-nál érdekelne főleg. -
Chaser
legenda
válasz
doncortio #5980 üzenetére
Ez nem kínai, de legalább használható ha nincs keret az xpadra. Bluemerle írt róla egy kis szösszenetet, ha rákersel a nickjére megtalálod. Az xpadot meg egyik tag 36-ért árulja. 10-15k-val olcsóbban veszel egy közel használhatatlant, vagy ezt újan garral ami használható.
-
Saccco
nagyúr
válasz
doncortio #5978 üzenetére
WayteQ xPAD-70 40-45 körül, vagy esetleg valami egyszerűbb kínai. 30körül van hasonló tudású.
-
doncortio
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kérni tanácsotokat abban hogy melyik tabletet vegyem meg? 7"-esre gondotam, nekem az a lényeg, hogy netezzhessek rajta és talán egy-két filmet is megnéznék és talán pár egyszerűcske game is jöhet. De a legfontosabb szempont az ár, a legolcsóbbak érdekelnének a legjobban. -
Balinov
titán
válasz
Honda_Fire #5976 üzenetére
ez biztos nem lesz jo, hacsak nem x86 alapu proci van a tabletedben. Androidos tableteken ARM architekturara epulo Android fut, igy max egy hw resetet tudsz eszkozolni.
-
Honda_Fire
tag
Keresgettem a topicban de nehezen igazodtam el, gondoltam felvázolom a helyzetet.
Adott egy Tábla pc, valszeg valami noname mert nincs márka feltüntetve.
A rendszer meghalt rajta, futott msn felkerült rá, aztán kikapcsolták. Következő inditásnál már csak a zöld figura táncol majd a Loading... feliratnál nem megy tovább. Szeretnék egy uj rendszert rárakni. LINK innen probáltam letölteni. Letöltött image-t betöltöttem Power ISO ba majd a betöltött fileokat rámásoltam microSD kártyára de meg sem nyikkan, ugyanugy töltene a loadingnál mint eddig. Valami ötlet lenne e valakinek ? -
Luissimo
veterán
válasz
megalover #5968 üzenetére
szerintem az nemteljesen ugyműködik, ahogyan te gondolod.
Ahhoz kétfajta net elérés szükséges az eszközön legalább."A nem túl bonyolult program lényege, hogy az aktív internetkapcsolattal rendelkező – praktikusan mobilinternetes vagy vezetékes kapcsolatot használó – gépre telepítve hozzáférési pontként (routerként) működteti a beépített vezeték nélküli hálózati vezérlőt, így a hozzá kapcsolódó gépeken is lesz internetelérés"
Ebből a mobilnet továbbosztását wifin már most is tudja az android, vezetékes LAN csatlakozás meg belátható időn belül nemigen lesz a droidos mobilokba beépítve (hálistennek)
Tehát én nemfűznék ehhez a dologhoz tul nagy reményt.
-
tjb007
nagyúr
válasz
DemonDani #5970 üzenetére
"melyik akarna lenne a 3g-s változat(mz601/mz605...)"
MZ601
"lehet-e telefonálni vele és ha igen milyen modon"
Nem lehet semmilyen módon.
"a gps mennyire használható?értem ez alatt hogy igo megléte esetén mennyire pontos márha fut rajta egyáltalán:/"
Ugyanannyira mint a többinél, az iGO meg: 1. hivatalosan nem lehet meg, főleg nem tabletre 2. vagy nagyon rondán szét fogja húzni a képet, vagy 5 centiméteres keret lesz a program körül vagy egyéb anomália fog fellépni.
-
DemonDani
addikt
hali
kérdésem az lenne a motorolla xoommal kapcsolatban hogy:
-melyik akarna lenne a 3g-s változat(mz601/mz605...)
-lehet-e telefonálni vele és ha igen milyen modon
-a gps mennyire használható?értem ez alatt hogy igo megléte esetén mennyire pontos márha fut rajta egyáltalán:/
-továbbá hogy magyar nyelv van-e hozzá esetleg meik rom-ba? -
megalover
tag
Ez nem teljesen helytálló megállapítás mivel éppen itt nemrég esett szó, egy Virtual Router nevű okos kis windowsos progiról, és az megosztja a wifit az adapteren keresztül - legalábbis a támogatott eszközök esetében - amúgy nálunk is itthon az működik.
Már csak idő kérdése, és lesz talán androidon is hasonló progi.
-
TTomax
félisten
válasz
nextman #5964 üzenetére
De ez sajnos fizikai képtelenség,mert ahhoz nem normál wifit kell az eszközbe építeni hanem wifi repeater-t,ezt egyenlőre jellemzően csak modemba építik be,és felárat kérnek érte a "mezei" modemhoz képest,jócskán komoly hardveres különbségek vannak a normál wifi és e között,nem lehet simán swel elintézni... [link]
-
nextman
aktív tag
Szerintem nem fizikailag képtelenség, max a szoftver nem tudja. A wifin alapból megy ki és befele is a jel, másképp nem tudna kommunikálni eleve a routerrel.
És igazából teljesen mindegy neki hány eszközzel áll kapcsolatban. Van kimenő jel, bemenő jel, és az üzenetekben megfelelő címzés. Szerintem nincs ebben semmi megoldhatatlan.
-
-
Eccarvú
csendes tag
Hali! Új vagyok itt de 3 nap alatt sikerült végigolvasni az egész topicot úgyhogy behoztam a lemaradást
Rögtön lenne is egy kérdésem: Az andronoid képes egyáltalán külső usb-s DVB-T tunert kezelni? És ha igen tudnátok egy olyan terméket ajánlani?
-
TTomax
félisten
válasz
nextman #5951 üzenetére
Ezt most ne haragudj,de hogy gondoltad???
Ugyanazon a wifi jön be a jel amin te továbbosztod?
Most vagy én értek valamit nagyon félre,vagy neked 2 wifi van a telefonodban.. Mert ha azt akarod,hogy bejön a jel a telefonodra a wifin,és azt te továbbosztod a tablet felé ugyanazzal a wifivel,akkor nagyon nem gondoltál végig valamit,mert fizikailag képtelenség... ez csak akkor lehetséges,ha 2 wifi van a készülékben...
-
Dreimus
senior tag
Üdv,
Augusztusban lesz lehetőségem a T-mobilnál mobilnet váltásra és emiatt stick helyett tabletet néztem és a jelenleg a kinálatukban lévő Huawei Ideos S7 slim, Samsung Galaxy Tab illetve talán még a HTC Flyer tabletek érintenek és nem tudok dönteni. Mindegyiket megnéztem, elolvastam a tesztjüket a fórumukat és a galaxy tabot munkám miatt állandóan látom "használom" rövid ideig. De szeretném kikérni a véleményeteket ezekről a készülékekről hogy melyik lenne használhatóbb melyiknek milyen ismert hibái vannak ami miatt a másik jobb.
Köszönöm előre is válaszaitokat,
Tisztelettel Dreimus! -
nextman
aktív tag
Tudtok olyan androidos alkalmazást, amivel wifit lehet tovább osztani?A telefonom jobban érzékeli a jelet, mint a tabom, és jó lenne ha a telefonon vett wifit tovább tudnám osztani a tablet felé.
Arról nem is beszélve, hogy egy wifi hálózat határait pár eszközzel így jól ki lehetne tolni.
-
Torry
addikt
Sziasztok
A gyari youtube appot ra lehet valahogy venni hogy Hd-t nyomasson?
ipod ipadnel alap a fasza minoseg droidnal mi a helyzet? -
Tim82
félisten
Az "ormótlansága" és vastagsága az, aminek - többek között - köszönheti azt, hogy gyakorlatilag elpusztíthatatlan (csepp, ütés- és porálló többek között). Az meg, hogy elavult a hardver...
Nem normál fogyasztóknak készült cucc, hanem extrém körülmények között dolgozó embereknek (pl. mérnökök, építésvezetők, akár katonák, csak hogy mondjak pár foglalkozást a célcsoportból).
Szabónagymer: nincs mit, én is egy Thinkpad X41 tabletet használok nagy megelégedéssel.
-
hun_gery
aktív tag
Hmmm..... bevilágítás, felhősödés.... ejnye... ezt azért az ember nem várja egy Asus-tól
emlékszem, pár napja ment itt a röhögcsélés, meg a lesajnálás, hogy egyes IPS-es táblák (ramos w12 talán?) az ipad "levetett" képernyőjét kapják, amik főleg a fenti okok miatt nem kerülhetnek az almás cuccba... akkor most hogy is van ez?
megint látszik, hogy semmi nem fekete vagy fehér...
-
tjb007
nagyúr
válasz
maiden8 #5943 üzenetére
Az első négy bekezdésre nem reagálok mert nincs értelme.
Nekem az a hivatalos frissítés amit a WayteQ ad ki, a többi engem nem érdekel, sem az, hogy hogyan kerül rá, sem az, hogy ki kinek a partnere.
És még két dolog.
1. A 7020 -ról csak leírtam a véleményemet, nem sz@roztam le (tudom, hogy ilyet nem állítottál csak gondoltam ezt is leírom).
2. Az xPAD saját topikjában logikus, hogy nem egy konkurens terméket fogok "favorizálni". Az meg már egy másik dolog, hogy mindenki maga eltudja dönteni, hogy mit akar venni, hogy melyiket akarja megvenni, rábeszélni senkit sem fogok egyikre vagy másikra. -
thomyerk
tag
no kicseréltem egy másik cégnél, kis bevilágítás van, de a pontszerű, zavaró bleed eltűnt, szerintem ez már jó lesz (remélem, mert ma rohangáltam rendesen érte
-
maiden8
csendes tag
Te szándékosan nem akarod megérteni amit írok.
Egy a másik fórumban megjegyeztem, hogy más szemében a szálkát, sajátunkban a gerendát sem!Igen egy kínai üzemben dolgozok 24/7-ben ahogy írtad. Itt még szakszervezet sincs.
De megtanították, hogy ugyanannál a terméknél ha valami 142 dollár és valami 166,7 dollár az azért van mert a 142 dollár bizonyos szinten silányabb, vagy gyengébb gyártástechnológiát takar.
De ne akard már nekem bebeszélni, hogy nem látod a linken a választható elemeket.
Ott a választható ház is.
A külalak már évek óta katalógusból választható, és ne gondold, hogy csak és kizárólag a WayteQ kedvéért csináltak egy műanyagnyomó szerszámot és gépsort a háznak.
Mindenki klónt használ, az eredeti az iPad, az első androidos tabletet pedig az eken gyártotta és ez volt az eken 001A személyeskedést te kezdted. Én csak csupán megvédem magam.
Annyira elfogult vagy, hogy nem akarod a a másikat meghallgatni mit mond.
Nem kötözködésből járok ide, de te kényszeríted ki.
A xPAD70-ről nagyon sok helyen leírtam, hogy nagyon jó készülék, Ajánlom is a készüléket. Igen egy viszonteladó vagyok.
Még te is linkelted több írásomat amivel támogattam és igyekszem jobbá tenni, de ne legyünk már ennyire elfogultak.Magyarítás: már a 2.2-ben van!
Azok a gyártók kapják meg akik OHA tagok.
Személyeskedés helyett és akkor itt be is fejezem. (peace)Térjünk át vita helyett tisztán szakma eszmecserére és kérlek adj meg egy linket ami igazolja, hogy az Amlogic OHA partner ( közvetlenül, vagy szerződésileg más partnerrel közvetve)
Ennek hiányában HIVATALOS frissítést ne is várj.
http://pdaplus.hu/images/maiden/xpad70/Image00005.jpg -
tjb007
nagyúr
A nyelvek között szerepel, az már egy másik kérdés, hogy valóban van is e benne.
-
Chaser
legenda
Azt láttam rajta én is hogy nem egyszerű eset, de nagyon vastag, ormótlan valami az biztos elavult hw-rel. Más hasonlót még személyesen nem láttam, de egy olyat semmi pénzért
maiden8: Azt nem tudom mért nincs magyar nyelv. Talán az angol tanulást próbálják így megkönnyíteni?
Mindenesetre az aug-ra ígért 2.3-ban már lesz. Az ára is egész szépen finomodott, pedig csak most jött ki. Már nem ritka a 42-43k-s ár sem. A 7020-at 1 helyen láttam 48k-ért, többinél 50, szóval már nem elhanyagolható azért ilyen kategóriában ennyi különbség. De ha lesz lehetőségem megnézek egy olyat is mindenképp.
-
tjb007
nagyúr
válasz
maiden8 #5934 üzenetére
Te direkt jársz kötözködni ide ?Ha nem vetted volna észre azért linkeltem mert teljesen ugyanaz csak hiányzik róla a ConCorde felirat míg amiket te linkeltél köze nincs az xPAD kinézetéhez.
Gondolom valamelyik kínai gyárban húzod 24/7 az igát ha már ennyire tisztában vagy az árakkal."Amúgy jólértesültségedre ismét hivatkozva kérdem, hogy miért nincs az xPAD70-ben magyar nyelv mikor ebben a klónban meg még az is van?"
Írjál nekik emailt vagy hívjad fel őket telefonon, biztosan meg fogják mondani. Szerintem nem olyan bonyolult egy email megírása és elküldése a 21. században.
Engem speciel a magyar nyelv nem izgat ha az általam használt alkalmazások 95% csak angol nyelven érhető el.
Ja, és nem klón hanem eredeti példány (gondolom nem kell elmagyaráznom a bérgyártás fogalmát). -
maiden8
csendes tag
Akkor aki ilyen concorde szerűt választ jól választott, mert az xpad70 alias bármely AML Meson-MI klón (AMLOGIC MESON-M1 8726M SZ) tablethet még olcsóbban hozzá lehet jutni.
Talán azért olcsóbb mert gyengébb?Egész pontosan 14,7 dollárral olcsóbb!
Ráadásul az xPad70 forgalmazó először kispórolt egy OTG átalakítót ami -0,7 dollár
kihagyta a műbőr tokot és tett bele egy vászontokot - 4 dollár
valamint AC adapterből is az olcsóbbat adta -0,5 dollár
a ház amit használ az is -2 dollárral olcsóbbItt már vannak 10"-osban is így előre számíthatjuk annak is az árát
[link]Amúgy jólértesültségedre ismét hivatkozva kérdem, hogy miért nincs az xPAD70-ben magyar nyelv mikor ebben a klónban meg még az is van?
-
Hogy milyen programok vannak a gépeden,ahhoz a kutyának sincs köze,csinálj az egész rendszerről biztonsági mentést és ha gond lesz a készülékkel a gyári alap értelemzést elindítod rajta,az alapra rakja a gépet,persze előtte az sd kártyát vedd ki
A warez nem szép dolog,de semmi köze nincs a garancia érvényesítéséhez.
-
Saccco
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz
Szabónagymer #5921 üzenetére
Amit keresel, az ún. convertible tablet. Ezek jellemzően sem nem kapacitív, sem nem rezisztív technológiát használnak, hanem a Wacom-tól licenszelt technológia alapján csak a saját speciális tollukkal böködhető a kijelző. A te árkategóriádban kb. 7-8 éves darabokat lehet kifogni. Ilyenek pl. az Acer Travelmate C110, az IBM Thinkpad X41 tablet, a HP tc1000/1100, ezek viszonylag könnyen ki is foghatóak Hardverapróról.
Chaser: a Panasonic terepre készült tablet PC-ket gyárt (Toughbook-széria), nem véletlen még egy "P4-es csodáért" sem a használt 70-80k-s ár.
-
Chaser
legenda
válasz
Láttam egy panasonic csodát, P4-es, enyhén nem mai darab, 70 v 80k-ért volt kirakva boltban.
-
Saccco
nagyúr
Mazochistáknak van Blue Panther Thunder copy is olcsóért...
-
Saccco
nagyúr
válasz
Itt (vatera) van egy ilyen kinyitós-forgatós 145ért.
(#5923) Szabónagymer:
Igen elég speciálisak az igényeid, lehet tényleg egy netbook a megoldás.
Használtat lehet is találni olyan árban. -
Szabónagymer
aktív tag
Sajna az általad linkelt gép is majdnem dupla annyi mint mit szánni tudnék rá.
Másrészről meg a tapizással igazad van, de ez nem általános használatra lenne úgysem, csak ha épp valamerre úton vagyok, és valamin munkálkodok. De kezdek hajlani már egy régebbi kis teljesítményű netbook felé, mert ilyen felhasználási igényekkel jobban megérné nekem talán... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Igen, ilyenek voltak ezek. Jellemzően HP, Fujitsu van jelen a használt piacon. De pontos árat nem tudok, modelltől és eladótól függ...
-
Szabónagymer
aktív tag
A netbook-tablet kombó az az mikor van saját billentyűzete, miknt a notinak, csak a kijelző elforgatható, és rácsukható úgy, hogy a kijelző kívül van. Mint egy tablet. Ilyet láttam kb 10 éve, egy akkori osztály társam apjának volt.
Az árat én 30-50 ezer körtül gondoltam. -
Saccco
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5917 üzenetére
10.1" Capacitive LCD Win 7 Ultimate Tablet PC w/ Wi-Fi/TF/Bluetooth/HDMI/Camera (2G DDR3/32G SSD) @ 448 usd ~ 83,5eFt
Operating System: Windows 7 Ultimate
Processor: Intel ATOM Processor N455 1.66 GHz
Memory: 2 GB DDR3
Flash Memory: 32 GB
Card Reader: Supports MicroSD/TF card up to 32 GB
Graphics: Intel GMA3150 (256 MB)
Display: 10.1" TFT LCD with capacitive touch screen
Resolution: 1024 x 600 pixels resolution (16:9)
Touch Control: Full size touch operation, 2 point multi-touch------------------------------
(#5919) Szabónagymer:
Hasznos program, de kétlem hogy elkészítenék Androidra. Egyébként meg nem hiszem, hogy tapizva annyira nagy élmény lenne áramköröket tervezgetni.(#5921) Szabónagymer:
Jó az 2-300ezernek. -
Szabónagymer
aktív tag
Nos a windows-hoz nem ragaszkodok én cseppet sem. Mert vannak bizonyos progik, mik elérhetőek mind három opra. A többi meg eleve bele vanitegrálva mire szükségem lenne, mint office program, net böngésző, zene lejátszó, csevegő programok ...stb.
A tisztán látás végett akkor leírom, mert így jobban éritek a hülyeségemet.
Elég sokat foglalkozok elektronikával. Van egy szerkesztő program, az Eagle. Eme kis progi nem sok teljesítményt igényel, és egyaránt létezik Win-re, MC-re, és Linuxra. Egyedül ez miatt nyűglődök csak a "win-es" témával. Amúgy a kapott linkbe belenéztem, rakás klassz alkalmazás van. Persze az meg a dolog másik oldala, hogy ha linux van a gépen, az androidos progiknak mit szól. Sajna nincs ismeretem a Linux terén sem. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5917 üzenetére
Mi számít réginek? Igazából régen nem volt annyira olyan, hogy tablet. Két változat volt elérhető:
-UMPC, ami kicsi és drága volt
-Convertible Tablet - netbook-tablet kombó és szintén drágaElőbbit még tudok. A jó ár kérdéses, hiszen viszonyítási alap kérdése. Egy átlag UMPC régen 200 felett kezdődött.
Utóbbit Hardverapró, Vatera. Szoktak kínálni, bár olyan nagyon olcsó modellek nem igazán vannak, szerencse kérdése. -
Saccco
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5914 üzenetére
Még, ha meg is oldod a linux futtatását (vannak ilyenek), akkor is egy ARM alapú CPU-ra kellene ráerőszakolni az x86-os programokat.
szerk: Beelőztek....
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5914 üzenetére
Alap esetben nem, Egyes készülékeken megoldott a Linux natív futtatása, de az ARM processzor miatt nem hiszem hogy futna a windowsos alkalmazás.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5911 üzenetére
Még most is jelennek meg új modellek, lásd az Acer Iconia Tab W500-at. Az mellékes, hogy a windows 7 közel használhatatlan érintőképernyőn...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #5908 üzenetére
Egyáltalán nem támogatja a Windowsra írt alkalmazásokat. Csak az Androidra írt, .apk kiterjesztésű alkalmazások telepíthetők rá.
Ezeknek a listája itt. -
Szabónagymer
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon alap és nagyon kező kérdésem:
Annyi már tisztázott előttem, hogy androidos oprendszer van ezeken a gépeken, de mennyiben támogatja, ill nem támogatja a PC programokat?
Csak az androidra kifejlesztett alkalmazásokat kezeli? -
tjb007
nagyúr
válasz
gipsztigris #5906 üzenetére
Biztosan, ha egyszer találok majd olyat azt is berakom ide.
-
tjb007
nagyúr
-
Luissimo
veterán
vagy így esetleg : www.index.hu/tech/2011/07/21/elkeszult_a_thinkpad_tablagep/
-
thomyerk
tag
válasz
thomyerk #5902 üzenetére
na, gyorsak voltak, azt mondták mind ilyen...leann, tsebacsi, ti megnéznétek? ill terjed egy legenda, hogy szériaszám alapján lehet belőni a jó képernyőket, bár az se tuti (B6 kezdetűekre esküsznek). megnéznétek bootolásnál, hogy a keret mellett van e bleeding? vagy a dark knight rises trailere alatt, nálam bal alsó sarokban látható, mondjuk sötét szobában látszik igazán
szerintem visszakérem a pénzt és gondolkodom tovább...nagyon sajnálom pedig, mert tetszik nagyon
érdemes lenne másik céget megkérdezni, más szériájuk van-e, és meg lehet e nézni? -
thomyerk
tag
köszönöm, visszavittem, holnap elvileg eredményhirdetés...de azért asust sem értem teljesen, mert utánanézve nem egyszeri problem...és azt sem tudom akik azt mondják, hogy nekik teljesen jó csak szimplán nem tudják, hogy mi a bleeding ill. nem látják, vagy tényleg létezik tökéletes képernyő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest