-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
A hétvégén hozok haza egy igazi kis finomságot, ami olcsó, ritkaság és kifejezetten különleges. Úgy néz ki, egy tesztet megérdemel.
-
-
Cool Face
aktív tag
Nézheted úgy is hogy 200$-al többet fizetsz, de nézheted úgy is hogy 112.000Ft-al több marad neked. Amúgy meg logikus ha nincs a készleten akkor felviszik az árát mivel kelendő. Ez marketing mindig így volt és így is lesz.
A posta meg attól függ hogy szeretnéd,
milyen hamar? milyen biztosítással? milyen súlyú? mekkora méretű? -
tjb007
nagyúr
válasz
Cool Face #6594 üzenetére
Senki sem monda, hogy akkor "Dögöljön meg a szomszéd lova is!".
Az eBay -en meg lényegtelen, hogy hol kezdem, az elején a licitálós, soha nem lesz vége aukciók vannak, utána meg a 250 - 300 dolláros (vagy több) ajánlatok jönnek ami még mindig kevesebb mint az itthoni ára de mi a tökömért, mire fel fizessek annak az embernek 200 dollárral többet amikor ő 99 dollárért vette ? Ez meg tipikusan amerikai szokás, megveszek valamit olcsón amit máshol nem lehet kapni és eladom 5x többért.Privátban írd meg nekem kérlek, hogy mennyibe kerülne a posta.
-
sc200
csendes tag
Szia.
Köszi. Néhány plusz info.
Itt vettem a prohardware-n. Az ára jóval kevesebb volt mint a hazai boltban kapható...ha nem baj nem publikálom...
Viszont sztem most így simán megveri az Ipadet.
)
Specifications Neofonie WePad
Processor(s) Intel Atom N450 Pineview-M 1,66 Ghz
RAM 1GB
Screen 11,6-Inch / 1366×768 / multitouch
Storage 16GB / 32GB NAND Flash
A/V Input Webcam (1,3MP), built-in Microphone
A/V Output Stereo Speakers, HDMI-Port
Network WLAN (n) / Bluetooth 2.1 / optional 3G
Connectors 2 x USB
Sensors Ambient Light Sensor / Motion Sensor
Battery Lithium-Ion Polymer
Extras SDHC Cardreader / SIM-Slot/ Multi-Pin Connector / optional GPS / supports Flash / runs Adobe Air, Java, and Linux Apps / 1080p Full HD optional / Standard SIM Card slot (no micro slot) / No SIM lock / distribution online, through carriers and through media houses/ WePad MetaStore for WePad Apps / WePad OS / MeeGo OS / virtual Android device running on MeeGo / Androidpit.com marketplace
Price Range 449 Euros (606 $) for 16GB and Wifi model / 569 Euros (767 $) for the 32GB, Wifi, 3G, GPS, Full HD Model -
sc200
csendes tag
Sziasztok!
Pusztán információ jelleggel....
Nemrégen vettem egy WETAB-ot ami nem igazán jött be a meego oprendszerrel. Most win7 fut rajta és épp tegnap cseréltem 2Gb-ra a memóriát, így most még szuperebb.
Azt hiszem innentől már bárkinek merem ajánlani, mert valóban jóóóóó!
11,6" kijelző, 1,66Ghz proci, 2 usb, SIM slot. SD card slot, wifi, GPS, 3G...stb
Szóval egy lehetséges jó alternatíva...
Üdv Joe
-
Sonja
nagyúr
Most vettem egy Samsung 16GB Class 10 microSDHC kártyát az ASUS Transformer-be. Hogy lehet a programokat telepíteni az SD-re?
Alapból nem ajánlja fel, mikor telepítek egy programot.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Cool Face #6577 üzenetére
Úgy valóban nem lesz nehéz.
"Amúgy meg sok helyen még van"
Ez alapján elég nehéz ezt elhinni.
(#6580) I.T.E.M
Egynél több darabbal már gondban lesz a repülőtéren.
-
Cool Face
aktív tag
Én most akarok hozatni az U.S.A-ból egy HP - TouchPad Tablet with 32GB Memory. Kint 149$ Itthon 139.990.FT
CyanogenMod csapata már készített rá Android os-t
Odakint szórják ki a raktárból.Eléggé best buy-nak tűnik... -
Kösz, akkor erre figyelek. Valamiért azt hittem, hogy az iPad is 7 colos, éppen ezért örültem meg ennyire. Most néztem pontos specifikációkat, jelentősen más a két tablet mérete (mondjuk nem vágom, hogy akkor ebbe a tokba hogyan fér bele az iPad). A legjobb tényleg az lenne, ha személyesen tudnék keresni hozzá, de nem tudom, hogy hol lehetne tokokat keresni (afféle turkáló üzemmódban
)
-
tjb007
nagyúr
& Wlac
Sajnos nem biztos, hogy jó.
Az oldalon leírt méret szerint épphogy passzolna de valószínűleg nem akkora a tényleges mérte mint amit megadtak, tehát zsákbamacska. Van egy hasonló méretű tok ugyanitt, az egy centivel szélesebb papíron de a valóságban keskenyebb közel 2 centiméterrel. -
Szeretem a billentyűzeten pihentetni a kezem gépelés közben, ezt azonban elég nehéz érintésérzékeny képernyőn kivitelezni. Éppen ezért szavazok a fizikaira.
Sonja: kösz a tippet, egy ilyen tökéletes lenne. Azt írja, hogy az iPad-ekhez is jó, azok pedig tudtommal 4:3-asok, szóval tényleg nyerőnek tűnik. Bő egy hónap múlva remélhetőleg saját tapasztalatból tudok véleményt mondani az ilyen tokokról
-
Sonja
nagyúr
-
foxi69
tag
-
Elsősorban tok lenne az ideális, de amíg az nincs, tökéletes az USB-s billentyűzet is. Konkrétan arról van szó, hogy a laptopomat beköltöztetem a koliba, viszont azalatt a heti egy-két nap alatt sem szeretnék gép nélkül maradni. A laptopot unom cipelni (van azért súlya), ezért otthon a tablet kötne össze a nettel, viszont nagyon nem szeretek érintőképernyőn gépelni. Szóval megteszi a külső billentyűzet is, bár jobban örülnék, ha piacra dobnának egy 4:3-as képarányú billentyűzetes tokot.
-
Na végre volt lehetőségem kipróbálni egy 7" és egy 10"-os tabletet. Eddig nem tudtam eldönteni, hogy tulajdonképpen melyik mire elég, mekkora is az az akkora (hiába méri le az ember magának az asztalra, a puding próbája úgyis az evés), de végre kézbe vettem, tapasztaltam, döntöttem: a 7" a nyerő. A két alany egyike egy hetes Dell Streak volt, a tízes márkájára már nem emlékszem (nem noname, talán Toshiba, de mérget nem vennék rá). Kb. 5 percig "koptattam" mindkettőt, de a 10"-os egyszerűen túl nagy volt. Netezni, dokumentumokat olvasni bőven elég volt a hetes, nem beszélve arról, hogy nyilván mobilabb is, könnyebben hordozható.
Nyilván mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik méret a jó, én azonban őszintén meglepődtem, hogy lapát tenyeres/virslis ujjas emberként bőven elég a kisebb. Ebből kifolyólag a befutó gép a WayteQ xPAD-70-es lesz. Már csak a fizikai billentyűzettel van mizzéria. Nem lehet valahogy sufnituninggal megoldani? -
Ropman
tag
válasz
I.T.E.M #6553 üzenetére
hmm, lassan ez is játékos lesz, bár azért a POV még mindig elég drága
de amikor még anno néztem a Vegacomb-ot, akkor az volt a legfájóbb pont számomra, hogy a kamera nem működik vele [ illetve hát a GPS hiánya, de erről persze nem a ROM tehet
]:
Viszont:
- WORKING CAMERA [ amit most már megoldottak ] -
Ropman
tag
Mindkettőtöknek nagyon köszönöm a válaszokat!
így már elgondolkodtató a dolog, ha sokáig bírják TÁPpal
[ igaz, ha csinálnának 20e-rel többért egy GPS-es modellt, akkor megvenném, se szó se beszéd, főleg az ilyen jó kis háttér támogatással [ itt a fórumozókra gondolok ]]
-
Ropman
tag
válasz
kelzsoca #6546 üzenetére
Igen, kb 1-2 napig el is voltam csábulva [ s az is közre játszott a csábulásomban hogy te is rajta vagy a témán ], viszont én arra gondoltam, hogy a jövőben amikor veszek majd másikat, akkor ezt átadnám apámnak az autóba GPS-nek... [ persze ott van az is, hogy egy külső GPS-szel talán megoldható, csak egy vevőt kell rákötni " tényleg ez lehetséges erre ? , illetve ha lehetséges, akkor mennyi körül fáj egy olyan GPS ami jó is hozzá ?"]
-
kelzsoca
félisten
Levélben értesítenek, vagy nálam volt olyan is, hogy a DHL telefonált, hogy nincs minden rendben a csomaggal, és a vámosok kérik, hogy az eredeti árat, számlát küldjem, illetve felhívták a kínait is ellenőrzés céljából.
Az xPAD-70-es egy erősebb hardver (Cortex A9+MALI-400) és véleményem szerint minőségibb a cucc is, lenne rá hazai garancia, és a kis közösség már itthon is alakul a gépre, egyébként én supportálom custom romokkal az xpad-ot
-
Ropman
tag
-
Ropman
tag
válasz
supercharley #6542 üzenetére
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden vágyam vámolni, s többet fizetni, de inkább fizetek mint, hogy bármi extra mizéria legyen, ha már veszek valamit, akkor kifizetem. [ legalábbis egy értelmes összegig. ]
-
supercharley
tag
Kb. 1 hónapja vettem Kínából egy Ainol Novo N8 készüléket, egész jó. Én nem kértem, de az eladó cég a csomagra nem a benne lévő árút, és nem is a vásárlási áron tüntette fel. E-book olvasót írt, és valami 59 dollár körüli összeget. Mivel erről előtte nem tudtam, ezért egy kicsit meg is ijedtem, hogy mi van ha tényleg e-book olvasót küldtek a tablet helyett. Aztán gondoltam hogy valamilyen vám trükközés van a dologban. A probléma csak az, hogy a vámoláshoz bekérik az nyugtát az átutalásodról, meg a számlát, és hát azokon nem az szerepel! Ez az ügyeskedés csak úgy tudna jól működni, ha már eleve 2 részben utalnál(egy rész az 59 dollár körüli, a másik a maradék). Így tudnál helyesen igazolni a vám felé. Az a kockázat persze még akkor is ott van, hogy felbonthatják a csomagot, és akkor kiderül a turpisság.
-
tjb007
nagyúr
"valaki úgy döntött, hogy most ellenőrízük ennek a kedves állampolgárnak a csomagját, szúró próba szerűen ?"
Igen, pontosan így működik.
Ha fennakad akkor kapsz egy levelet amiben bekérik a vásárlásról szóló számlát, ez alapján kiróják amit ki kell majd amikor hozza a postás neked akkor neki kell fizetned a pluszköltséget. Behívni meg biztosan nem fognak, max. kapsz egy hivatalos levelet arról, hogy eljárás indult ellened mert pl. olyan terméket rendeltél amit "nem szabadott volna". -
Ropman
tag
válasz
kelzsoca #6538 üzenetére
"Mivel sokat rendeltem már külföldről, nálam volt olyan, hogy gond nélkül levámolták a csomagot, majd rá 2-3 hónapra hivatalból indított eljárás indult a csomaggal kapcsolatosan (hatósági ellenőrzés)"
s azt hogy ? valaki úgy döntött, hogy most ellenőrízük ennek a kedves állampolgárnak a csomagját, szúró próba szerűen ?
Illetve én arra gondoltam, hogy én rendelek pl. egy dropadot A8X-et ( rövid időn belül megtörténik ), aztán megérkezik, s behívnak, hogy valami nincs rendben... s akkor engem büntetnek mert nem az van a csomagra írva, mint amit tartalmaz ? [ pl kedves feladó csupa jó szándékból ráírja hogy 60$ képkeret [ 210$ tab helyett ], persze kérés nélkül ]
Vagy mégis, hogy mennek ezek pontosan ? [ nem szeretem a meglepetéseket, minden forgatókönyv érdekel, akár PÜ-ként is szívesen fogadom ]
Azért szeretnék ilyet venni, mert igen meggyőző leírása van, illetve a régebbi modellekből igen sokat kihoztak a lelkes felhasználók [ Herotab C8/Dropad A8 ], s ennek is kezd alakulni a fórumozó tábora. :] ( s igazából én is tartok a garanciáztatással kapcsolatos dolgoktól, vagy attól hogy eleve egy téglát küldenének, de itthon jó áron, olyat amit igazán szeretnék nem kapok
( GTab-on gondolkoztam még, mert olcsón hozzá juthatnék, tök újhoz, de annak is speckó csatlakozója van ) )
-
kelzsoca
félisten
Hát amikor a pontos neved, címed, esetleg telfonszámod rá van firkálva a csomagra, számlára, elég nehéz lesz azt mondani, hogy bocs, de én nem rendeltem semmit, vagy azt mondod, és akkor visszafordítják, vagy ismeretlen személy ellen is indíthatnak eljárást
Továbbá az sem érdekel senkit, hogy a feladó mit és miért ír rá, ha az valós adat.
Mint mondtam vagy visszafordítják a küldeményt, vagy bekérik a valós adatokat
durvább esetben eljárást indítanak
Mivel sokat rendeltem már külföldről, nálam volt olyan, hogy gond nélkül levámolták a csomagot, majd rá 2-3 hónapra hivatalból indított eljárás indult a csomaggal kapcsolatosan (hatósági ellenőrzés)
Nem egy álom azt mondhatom
Viszont ha gond nélkül meg is érkezik a küldemény, még mindig nem tudhatod, hogy egy működőképes gépet vettél -e, vagy indíthatod vissza saját költségen Kína felé a cuccot, ami alsó hangon is nagyobb költség.
Az olcsónak tűnő termékek sok esetben igen drágán érnek célba, érdemes többször is átgondolni ilyen műszaki cikk esetében a külföldről való rendelgetést.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
unyadavid #6527 üzenetére
Az ár jó, de annak aki ott lakik, mivel nyilván garancia nem lesz, de még ha lenne is, olyan áron küldöd vissza a terméket hogy megbánod még a vásárlást is
Továbbá free shipping, szép és jó, de ettől még megfoghatják a vámon, tehát további +költség.
Ha mindent összevetünk elég nagyot kockáztatsz, egy nem is annyira nyerő, és ismeretlen termékért, nyilván a support is nulla hozzá
Ha itthon szétnézel, picit magasabb áron, de garanciával tudsz gépet venni, ráadásul olyat is ami ezt hardverben odaveri (pl: WayteQ xPAD-70)
-
ciry
őstag
Hi!
Tudtok olyan videó lejátszót 2.1-es tablethez, amelyik a Közép-Európai karaktereket kezeli?
Meridian Player-en hogy kell beállítani a full képernyőt? -
unyadavid
senior tag
Erről (Cube U8GT) továbbra sincs semmi vélemény, vagy esetleg vmi hozzászólás?
-
Ropman
tag
Na, jó igazad lehet, ha lenne benne GPS akkor lehet, hogy annyit dobna már az áron, hogy nem érné meg annyira, viszont ha már veszek majd végre egy tabot, akkor úgy vagyok vele, hogy legyen benne GPS is.. [ persze én is mindent szeretnék, csak ugye a píízzt nem költenék annyit rá :] ( na jó 3G az ami nekem nem kell még :] )]
Így nekem még mindig a Dropad A8X a befutó, bár persze még nem rendeltem meg
-
tjb007
nagyúr
válasz
kelzsoca #6522 üzenetére
Én tudom, ezt nem nekem kell mondani
Hányszor volt már olyan pl. itt a fórumon is egy hírnél, hogy XY -nak kijött a 3G és GPS nélküli változata, "mindenki" 3G .-s, GPS -es változatot szeretett volna aztán amikor lett belőle olyan is 30-40.000 forinttal drágábbért akkor már senkinek sem kellett. Ez ígfy működik, mindennek megvan a maga ára csak ezt sokan nem képesek felfogni. -
foxi69
tag
válasz
doktordrog #6518 üzenetére
A gyári lejátszóval.
-
Ropman
tag
Csak egy GPS-t nyomorítottak volna még bele, s tökéles lehetne.
-
foxi69
tag
válasz
doktordrog #6511 üzenetére
"Xvid típusú, 624x352 méretű"
Nálam ezekkel nincs gond, kedvenc sorozataim ilyenek.
-
foxi69
tag
válasz
doktordrog #6508 üzenetére
Kártyát bele tudod rakni a Huaweibe (a T-s is független). Nálam a divx-ek simán mentek eddig rajta.
-
unyadavid
senior tag
Heló,
szeretnék venni egy tabletet és amiket eddig néztem, azok közül talán ez (Cube U8GT) a legjobb.
Szerintetk van ennél jobb ajánlat vagy esetleg vmi más ami még 200 usd körül (alatt) van?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
doktordrog
aktív tag
válasz
doktordrog #6506 üzenetére
Utolsó kérdés
: ha van egy telenoros kártyám a mobilomhoz, azt bele lehet rakni a huaweibe, és a másikba nem?
-
tjb007
nagyúr
válasz
doktordrog #6504 üzenetére
Ezekre elég.
-
tjb007
nagyúr
válasz
doktordrog #6502 üzenetére
Multimédiában nem nagyon domborít a benne lévő SoC -nek köszönhetően bár az megint kérdés, hogy a multimédia pontosan mit takar.
-
doktordrog
aktív tag
válasz
doktordrog #6501 üzenetére
Legfontosabb feladata az lenne, hogy suliban barátnőm elérje az e-naplót a böngészőből, és ezt 100%-an tudja kezelni.
Ezután a Skype lehetősége következne, utána pedig a mutlimédiás képességek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby elektronika
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fogyjunk le!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest