-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeann
csendes tag
Sziasztok, fórumozók!
Szeretnék megosztani veletek egy honlapot, ami első ránézésre akár egy olcsó bulvároldal, de a tabletkritikákat olvasva olyan állításokkal is találkoztam, amit huszonöt másik ASUS Transformer-cikknél nem láttam. Remélem, Ti is találtok hasznos információkat.
Ha már ASUS, nagyon remélem, hogy hamarosan megoldják ezeket az nüasznyi gyermekbetegségeket, amik a linkelt oldalon is említve lettek. Például ha a lemerülés határán áll a billentyűzet, le kell csatlakoztatni majd vissza, hogy újra reagáljanak a billentyűk. Csakhogy ilyenkor a telepített Office-program (Polaris) elveszít minden beírt adatot és visszaugrik az utolsó mentésre.
Hát erre mondják választékos magyaros szókincsből túrva, hogy pfff. Nem szeretem, amikor egy fantasztikus felhasználói élményt ilyen apróságok rontanak le. (És remélem, hogy az online Google Docs használatával ilyen probléma fel sem merül majd
).
Benneteket is hasonlóan zavarnak ezek az apró-cseprő szépséghibák?
LeeAnn
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest