Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golfanton
csendes tag
Azert ezzel a magyar garival vigyazzatok.
Ket hete vettem egy Archos 70-et a extreme digitalnal garival meg minden.
Hetvegen meghalt a kijelzo gondoltam nem gond garis visszavittem a xdigital szervizebe.
Mondtak lekuldik a forgalmazo szervizebe Veszprembe,de 4 het legalabb az atfutasa az ugynek.
De ha kulon kifizetem a szallitast akkor meg tudom gyorsitani a dolgot.Vagy leviszem Budapestrol en szemelyesen Veszprembe.Ugyis jarok arrafele gondoltam leviszem.
Forgalmazo felhiv sokadjara felveszik majd kozlik hogy oda ne vigyem mert ok is tovabb kuldik mashova.De hogy hova azt nem tudja megmondani visszahiv reggel es megmondja.Persze senki nem hivott vissza de egesz nap nem is vette fel senki a telefon ezert visszahoztam a Budapesti xdigital szevizbe hogy szenvedjenek vele ok.
Na most ha azt nezzuk ez az itthoni gari igy semmit nem er mert 4 het alatt akar kinat is megjarna a gep ha ott vettem volna.
Bocsi az ekezetek miatt nem jo a billentyuzetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest