- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Luissimo
veterán
válasz
rollins #8611 üzenetére
85-ért láttam ma uj, bontatlant is. (az volt a dobozán, hogy fehér .
kérdés: Ilyenkor mi a fehér ?
a hátlap csak , vagy az előlap is ?? )más:
tjb: énis megvettem egy DROPAD-ot, 180 Ft.-os 180 dollárért, mert nemkellett se 3G , se GPS.de most erre nem jelentem ki, hogy a Galaxy TAB, nem jobb, mint a Dropad
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
rollins #4889 üzenetére
Én magam a Foliót nem használtam, de az Acer fizikailag hasonló paraméterekkel rendelkezik, nekem azzal nincs gondom, hosszabb időn keresztül is kényelmesen használom ágyban.
Flash playerrel menni kellene a videóknak, nálam ugyan úgy mennek a weboldalak, mint az asztali gépen windowson. Https oldalakkal sincs gondom, tudom őket kezelni.
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
rollins #1220 üzenetére
sok minden fent van, de inkább csak azért hasznos, mert ha egy upgrade kijön akkor felrakja magától. egyébként meg területileg is szűrnek, van ami nem érhető el itthonról, ugyanakkor egy android app 1..2MB, a torrent-es 1..4gigás gyűjteményekben kb az egész market benne van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged