-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
nfsu17 #86174 üzenetére
"Minek települjön, ha 360p-ben megy? A feltétel teljesült, nem? Megy az addon.
Ha 360p-hez is kell, akkor majd függőség lesz az inputstream is."En kerek elnezest es nem vitanak szanom, de(!), mivel a modulon belul ott a beallitasi lehetoseg az 1080/720p-re es engedi is(!) kivalasztani (ld. lentebb a kepernyofotot), talan legyen mar olyan kedves es tajekoztasson, hogy amugy ehhez van egy fuggoseg es nem fog nelkule mukodni.
Ha nem hivja fel ra a figyelmem CoF kollega, akkor nem lesz egyertelmu es ebbol a szempontbol fogalmaztam azt meg, hogy ha mar adott a lehetoseg a fullHD-ra es azt engedi is beallitani, ugy lett volna korrekt, hogy lerantja a szukseges fuggosegi kiegeszitot vagy legalabb felhivja ra a figyelmet.
Szerk.: siman engedte kivalasztani a felbontast, amit aztan nem hoz es nem is tudni miert nem (vagyis igen, most mar tudom, de ha nem olvasok/kerdezek utana, nem jovok ra soha, telepiteskor nem emliti egy szoval sem);
Szerk.: abbol volt gyanus, hogy ha beallitom az alatte levo: "Always ask for the video quality", akkor a felkinalt felbontas mindig csak 360p vagy csak hangsavok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC
- FireFly Delux Ultra BTF Gamer számítógép (Zsír Új! Számlás! Garanciás!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest