- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
Segitseget szeretnek kerni egy H96 Pro Plus S912 3gb/32gb alapu keszulekkel kapcsolatban.
Coreelec 8.90.4 van ra telepitve ami mukodik jol, q201 3gb dtb.img-vel (q200as dtbvel el sem indul) de van 1 furcsa problema.
A coreelecet a kodiban leallitva ugy tunik a box kikapcsol, elalszik rajta a lampa is de nem lehet visszakapcsolni.
Az egyetlen megoldas ha a tapellatasbol kihuzom es ujra visszadugom, ilyenkor rendben elindul a coreelec.
Vagy ha a reboot from internalt valasztom akkor ujraidul androidban es ha android modban kapcsolom ki akkor vissza lehet kapcsolni es szepen elindul a coreelec.
Az egyik cimborame a box neki probalnek segiteni , ilyen problemaval eddig meg nem talalkoztam, az enyemek nem csinalnak ilyet.
Valami otlet?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Path of Exile 2
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Spórolós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Belépő GAMER PC! Intel Xeon E5-2650 / GTX 1070 / 16GB DDR4 / X99 / 240GB SSD / 700w
- Mini-ITX AMD Gamer / Ryzen 5600 / 6700XT/ 32GB RAM / RAY TRACING /
- iMac 2021 8/256GB
- Fractal Design Node 202 Gaming ITX / Ryzen 5600 / 5700XT / SFX PSU / 32GB RAM