Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
Még csak 3 napja használom a K1 Pro-t LE-vel, de egy-két észrevétel:
Eddig főleg csak műholdas adások vételére használzam. Azt kell, hogy mondjam, hogy elfogadható, de nem elég jó. A csatornaváltás lehetne egy picit gyorsabb, bár lassúnak sem mondanám, de egy kicsivel gyorsabbnak jobban örülnék. Az adás minősége ellenben nem ugyan olyan, mint egy beltérivel, az sd képe sokkal kockássabb, de a hd-nál is észrevető a különbség. Ezzel a részével nem igazán vagyok kibékülve.
FIlmnézésre még nem nagyon használtam, viszont egy-két tesztet indítottam, és a 4k filmeket is pillanatokon belül indította, szépen játszotta. Ez eddig ok.
Ha LE alaltt akarom újraindítani nem indul újra, csak a boot menüig jut, de ez valószínűleg a memkártya hibája, ezzel még foglalkoznom kell.
Sajnos amira vettem, arra nem győzött meg teljes mértékben, lehet eladósorba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- i5-14600KF, Gainward 4070Ti, 32GB DDR5 6000Mhz
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest