Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Jah, hát nálam nincs se oc, se uv, túlságosan lusta vagyok beállitásokat finomhangolgatni, a belefeccölt időről nem is beszélve, szóval jó nekem ahogy van, gyári minden.
Max az alaplapi OC profilt kapcsoltam be régebben, de a mostani rammal felejtős, mivel akkor csak 2133-mhz-en hajlandó bootolni, igy marad auto-n minden, akkor a ram is gond nélkül megy a gyári 3600mhz-en. -
Vigneau
félisten
Az 576.02-vel én ma este így jártam.
Time Spy alatt a hotspot felszaladt 103°C-ra, beragadt a GPU 25°C-on az Afterburner szerint. Szerencsére a GPU throttlingolt, elvileg nincs semmi baja. Az eggyel régebbi 572.83 driverrel az eset után gond nélkül lement a teszt.
-
Cassi
őstag
576.26 hotfix. Javítottak egy pár dolgot, de a black screen bug megoldásáról mintha letettek volna. Szarlapátolás a végtelenségig.
-
Sinesol
veterán
-
kolopele
nagyúr
Akinek még nincs 5xxx szériás kártyája az tegye vissza az 566.36 - ot, vagy annak a hotfixét, az 566.45 - öt. Ez volt az utolsó jó drivere a zöldeknek.
-
Bossp
addikt
válasz
Frorika1972 #25 üzenetére
Hogy egy akár meghibásodáshoz vezető drivert kint hagytak komment nélkül a züldek
-
hadogabi1
senior tag
válasz
NvidiaRTX #18 üzenetére
Ne beszelj mar hulyeseget. 5090 el van akinek jo van akinek nem. Nalam pl nem jo az asztal sem. 2 napja vol win reinstall vga driver nelkul nincs gond felrakod es csikoz es fekete kepernyo stb. Gamek alatt rendben van. 4090 et vettem ki a gepbol azzal semmi baj nem volt. Szoval igen driverhiba es vicc egy 1.3 millas kartyanal.
-
mmdms
addikt
válasz
Frorika1972 #11 üzenetére
Halkan megjegyezném hogy 4-es szériájú kártyákhoz a honlap keresője ezt a drivert nem listázza ki, csak a 76.02-est.
-
Robitrix
senior tag
Vagyis javítják a javítást. És a javítás javításának a javítása mikor érkezik?
-
Kerio
őstag
Sima kép a hátterem. Tegnap este játszottam, majd elkezdett villogni a kép
alsó egyharmada. Amikor kiléptem, a fekete háttér fogadott. Újraindítás után helyreállt. Ma pedig reggel bekapcsoltam a gépet, de nem csináltam rajta semmit.. Egy óra múlva bekapcsoltam a monitort, és fekete háttér megint. -
Frorika1972
csendes tag
Egyenlőre hibátlanul működik. 4070ti hibás gpu hőmérséklet kijelzés javítva lett.
-
ddaydome
senior tag
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Ez Lucasrts hiba, egyedül ott fordult elő. Soha sehol nem volt ilyen.
-
Kerio
őstag
Legalább most időnként a Windows asztal is eldobja a hátteret.
-
ddaydome
senior tag
Ha valaki nem ért annyira hozzà, akkor azonnal ràirja, hogy driver hiba.
A lucasrtsnàl Star wars jàtékoknàl van egy érdekes hiba.
Ha apu-d van es kulso amd kartyad es auto felismers modban van a bios, akkor el sem indul a jatek, mert driver hibat jelez. De ez csak a Lucasrtsnàl van.
Nagyon sok olvasgatàs utàn làttam erről egy bejegyzést egy külföldi fórumon. Külsőre àllítva egyből minden ok lett. -
Sinesol
veterán
Pontosan mit jelent az, hogy ” ipari menyisegü hiba” ?
-
s.bala31
őstag
"Az egyes játékok nem omlanak össze a shaderek fordításakor." Sajnos a Stalker 2 ugyanúgy összeomlik shaderezésnél ha 4K felbontáson hagyom, viszont 1440p-n végig megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest