Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz
Frorika1972 #25 üzenetére
Hogy egy akár meghibásodáshoz vezető drivert kint hagytak komment nélkül a züldek
-
hadogabi1
senior tag
válasz
NvidiaRTX #18 üzenetére
Ne beszelj mar hulyeseget. 5090 el van akinek jo van akinek nem. Nalam pl nem jo az asztal sem. 2 napja vol win reinstall vga driver nelkul nincs gond felrakod es csikoz es fekete kepernyo stb. Gamek alatt rendben van. 4090 et vettem ki a gepbol azzal semmi baj nem volt. Szoval igen driverhiba es vicc egy 1.3 millas kartyanal.
-
mmdms
addikt
válasz
Frorika1972 #11 üzenetére
Halkan megjegyezném hogy 4-es szériájú kártyákhoz a honlap keresője ezt a drivert nem listázza ki, csak a 76.02-est.
-
-
Robitrix
senior tag
Vagyis javítják a javítást. És a javítás javításának a javítása mikor érkezik?
-
Kerio
őstag
Sima kép a hátterem. Tegnap este játszottam, majd elkezdett villogni a kép
alsó egyharmada. Amikor kiléptem, a fekete háttér fogadott. Újraindítás után helyreállt. Ma pedig reggel bekapcsoltam a gépet, de nem csináltam rajta semmit.. Egy óra múlva bekapcsoltam a monitort, és fekete háttér megint. -
Frorika1972
csendes tag
Egyenlőre hibátlanul működik. 4070ti hibás gpu hőmérséklet kijelzés javítva lett.
-
ddaydome
senior tag
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
Ez Lucasrts hiba, egyedül ott fordult elő. Soha sehol nem volt ilyen.
-
Kerio
őstag
Legalább most időnként a Windows asztal is eldobja a hátteret.
-
ddaydome
senior tag
Ha valaki nem ért annyira hozzà, akkor azonnal ràirja, hogy driver hiba.
A lucasrtsnàl Star wars jàtékoknàl van egy érdekes hiba.
Ha apu-d van es kulso amd kartyad es auto felismers modban van a bios, akkor el sem indul a jatek, mert driver hibat jelez. De ez csak a Lucasrtsnàl van.
Nagyon sok olvasgatàs utàn làttam erről egy bejegyzést egy külföldi fórumon. Külsőre àllítva egyből minden ok lett. -
Sinesol
veterán
Pontosan mit jelent az, hogy ” ipari menyisegü hiba” ?
-
s.bala31
őstag
"Az egyes játékok nem omlanak össze a shaderek fordításakor." Sajnos a Stalker 2 ugyanúgy összeomlik shaderezésnél ha 4K felbontáson hagyom, viszont 1440p-n végig megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az 576.15-ös Hotfix meghajtóval folytatja a problémák felszámolását az NVIDIA.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest