Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz trol75 #105857 üzenetére

Jó kérdés. én nem találtam még tökéletes CE-t X4-re. ( az X3-om amin kiforrott, szinte hibátlan, nincsenek bugok nagyon)

Én csak a belkső tárhelyre telepíthető rendszerekről tudok nyilatkozni, a többit nem teszteltem, akátmilyen sd-t is használok nekem lassúnak tűnik a belső tárhelyhez képest.
    Az X4 vontarra a Nexus NE (64bit)az amin elvileg van hang erősítővel, mennek a deinterlace videók és működik és fel lehet tenni belső tárhelyre.. Az AV1-et nem tudja

Az Omega NE az jó lehetne de a deinterlae videók nem mennek, AV1 nem megy hiába tették bele ( YT-on hibázik) és sokszor nincs első bekapcsoláskor hang az erősítőm.

A CE New Order ami ígéretes, éppen most tesztelem, a mai nightly (20250225) , ezen már megy az AV1, van hang is, gyors is, de Vontar X4-en a legutóbb még nem volt wifi.
    Emeleltt lehet még pár bug, napontra változik a minőség, csak egy jó verziót érdemes feltenni és tiltani a frissítéseket autostart.sh-val.

SD-ről lehet hogy a sima 32 bites omega jó lehet ( ezt is lehet belsőre) de ott sem megy a deinterlace videó, a hangot nem tudom.

Ha a wifi nem kell szerintem a NewOrderrel kísérletezz ha nem félsz a nightlytól.

Új hozzászólás Aktív témák