Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz blakey #104637 üzenetére
Tudom hogy mit csinálsz és tudom miben veszel részt, hiszen itt ez nem titok. Én nem is írtam hogy bekapcsoláskor kapkodva indítok valamit, ez teljesen random, bármikor előjöhet egy filmben, sorozatban, és nem klikkklikk van, hanem megállítom pause-val a lejátszást mert pl cseng a telefon, és pár perc múlva lesz egy klikk amikor elindítom. És onnantól akad. Ez irtó sok embernél van, ha itt visszaolvasunk itt is sokan írják, de még több embertől hallom hogy idegesíti őket. Tőlem kérnek segítséget, ezért tudom, mert én telepítettem a rendszert nekik.
Gondoltam pár beállításra, amit be szoktam kapcsolni, de azokat kiszűrve is megvolt, sőt alap rendszerrel is teszteltem és úgy is. most a vfd.conf nélkül is próbáltam. Néztem a hőfokokat, nem ment 72-73 fölé, 75-nél szokta a magokat lassítani, de itt még a közelében sincs ilyenkor ( csináltam egyedi hűtést is, az sem sagített).
Mindentől független, mintha pause után nem térne vissza rendesen a képfrissítés, vagy nem olvasná a tárhelyet ( próbáltam hálózatról, usb-s ssd-n, belső tárhelyről, ugyanaz - nagyon sok kört futottam vele már és nem jövök rá)
Nagyon szeretném megoldani a problémát, és nem ilyen alap dolgok okozzák mint pl a performance mód...
Több tv, több beállítás, plazmától az ips paneleseken át az oledig mindenhol jelen van.
És rendszerről rendszerre jön ez tovább, talán a mátrix utolsó előtti kiadás volt az utolsó amikor jó volt. De nehéz tesztelni mert van amikor 30 indítás után is jó, aztán egyszerre meg elszáll. Az unpause is ilyen volt, ott a release -kre gyanakodok, mert van amibe nem lehet rendesen tekerni, léptetni, főleg a végük felé, talán ott akadt meg az Unpause is, de azt elengedtem hamarabb, úgysem szeretm ha sok minden fut feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- i5-14600KF, Gainward 4070Ti, 32GB DDR5 6000Mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest