Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Én akkor látom megvalósultnak, ha kijönnek az értelmes AI-s játékok, full rombolható környezet, normális szim, kicsit gazdagabb világ (sok draw call) mindez kevés plusz proci terheléssel - legalább 5-10 játéknál. Ez nem hogy 1 éven belül, de max 5 éven belül reális.
Eddig ebből semmi nem valósult meg és nem is látok semmi ígéretet rá a következő 1 évben. Az AOTS-ot én kihagynám egyelőre, mert olyan szemét szarul fut a mai generációkon (furi módon még gigasávszéllel rendelkező Fury-n is...) brutális prociterheléssel, grafika 2009 szinten köhörészve 40-50 FPS-en FHD-n a csúcs 250K-s VGA-n
...és elvileg még ez egy kis pálya kevés egységgel.
El sem tudom képzelni, hogy egy openworld DX12-es játék durva szimulációval, sok egységgel, animációval és AOTS helyett next gen 2015-ös grafikával milyen rendszert fog kérni... 8 magos i7-6990K, dual Fury-X2??
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest