Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
füles_
üzenetére
Nekem sincs vele bajom. Csak megtanultam helyén kezelni az irományait. Még ha a cikkeinek el is nézem a GPUOpen.com-os áthallást. Akkor is ott vannak a kommentjei bizonyítéknak. Évek óta ismerem őt, nem egyik pillanatról a másikra fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.
Nem tudom, hogy nélküle lenne e ennyi fanatikus .... itt a fórumba. Mert némelyik akkora hülyeségeket ír, hogy az arcomat lekaparnám legszívesebben kínomban. És ha írok valamit neki (ne adj isten idegállapotban) akkor jön még nyó'c hozzá hasonló, rögtön.
De van olyan NV-s is aki vállalhatatlan módon szokott megnyilvánulni. Szóval itt nem csak "fekete van", mindenki hibás. 
(#29186) ->Raizen<- Hétfőtől elszabadul a pokol az biztos. Aztán kicsit ülepszik majd. De akkor megjelenik majd a Vega teszt itt a Ph!-n, és újra elölről kezdődik az egész.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De van olyan NV-s is aki vállalhatatlan módon szokott megnyilvánulni. Szóval itt nem csak "fekete van", mindenki hibás.