Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az AMD-ről az Intel-Nvidia váltás hozott egy igen jó változást (+teljesitményen kivül).
Videókonvertálás közben megint megy a hardveres gyorsitás OpenCL 1.2 Cuda beállitáson. Valahol HD 6850 és HD 7850 idejében még használhattam, majd ez idővel és a Crimson driverek terjedésével nem gyorsitotta a konvertálás sebességét a hardveren. Listában ott volt az AMD Phenom II x4 és az újabbnál-újabb videókártyák, de a program csak a procin futott jóval lassabban. Intel i5 és az AMD videókártyával szintén a procin futott a konvertálás, de az a gyorsulás az i5 érdeme volt. Most megy az Nvidia-val a konvertálás, de jó fürgén. Mivel a játékon kivül van egyéb felhasználási terület, szerintem ez is fontos lehet. Talán a programok ebben valamennyire közrejátszottak, vagy csak a driveres támogatás hiánya miatt nem ment. A hardver az AMD videókártyán OpenCL 2.0 verziót tudott. Lehet kizáró ok a magasabb verziószám, de szerintem a frissitett programok miatt, és hogy ez az Nvidian meg megy... hát nemtom. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- DDR3-as laptop memóriák 4gb-os 50db
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Videókonvertálás közben megint megy a hardveres gyorsitás OpenCL 1.2 Cuda beállitáson. Valahol HD 6850 és HD 7850 idejében még használhattam, majd ez idővel és a Crimson driverek terjedésével nem gyorsitotta a konvertálás sebességét a hardveren. Listában ott volt az AMD Phenom II x4 és az újabbnál-újabb videókártyák, de a program csak a procin futott jóval lassabban. Intel i5 és az AMD videókártyával szintén a procin futott a konvertálás, de az a gyorsulás az i5 érdeme volt. Most megy az Nvidia-val a konvertálás, de jó fürgén. Mivel a játékon kivül van egyéb felhasználási terület, szerintem ez is fontos lehet. Talán a programok ebben valamennyire közrejátszottak, vagy csak a driveres támogatás hiánya miatt nem ment. A hardver az AMD videókártyán OpenCL 2.0 verziót tudott. Lehet kizáró ok a magasabb verziószám, de szerintem a frissitett programok miatt, és hogy ez az Nvidian meg megy... hát nemtom.