Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem az AMD-ről az Intel-Nvidia váltás hozott egy igen jó változást (+teljesitményen kivül).
Videókonvertálás közben megint megy a hardveres gyorsitás OpenCL 1.2 Cuda beállitáson. Valahol HD 6850 és HD 7850 idejében még használhattam, majd ez idővel és a Crimson driverek terjedésével nem gyorsitotta a konvertálás sebességét a hardveren. Listában ott volt az AMD Phenom II x4 és az újabbnál-újabb videókártyák, de a program csak a procin futott jóval lassabban. Intel i5 és az AMD videókártyával szintén a procin futott a konvertálás, de az a gyorsulás az i5 érdeme volt. Most megy az Nvidia-val a konvertálás, de jó fürgén. Mivel a játékon kivül van egyéb felhasználási terület, szerintem ez is fontos lehet. Talán a programok ebben valamennyire közrejátszottak, vagy csak a driveres támogatás hiánya miatt nem ment. A hardver az AMD videókártyán OpenCL 2.0 verziót tudott. Lehet kizáró ok a magasabb verziószám, de szerintem a frissitett programok miatt, és hogy ez az Nvidian meg megy... hát nemtom. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Videókonvertálás közben megint megy a hardveres gyorsitás OpenCL 1.2 Cuda beállitáson. Valahol HD 6850 és HD 7850 idejében még használhattam, majd ez idővel és a Crimson driverek terjedésével nem gyorsitotta a konvertálás sebességét a hardveren. Listában ott volt az AMD Phenom II x4 és az újabbnál-újabb videókártyák, de a program csak a procin futott jóval lassabban. Intel i5 és az AMD videókártyával szintén a procin futott a konvertálás, de az a gyorsulás az i5 érdeme volt. Most megy az Nvidia-val a konvertálás, de jó fürgén. Mivel a játékon kivül van egyéb felhasználási terület, szerintem ez is fontos lehet. Talán a programok ebben valamennyire közrejátszottak, vagy csak a driveres támogatás hiánya miatt nem ment. A hardver az AMD videókártyán OpenCL 2.0 verziót tudott. Lehet kizáró ok a magasabb verziószám, de szerintem a frissitett programok miatt, és hogy ez az Nvidian meg megy... hát nemtom.