- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #26799 üzenetére
Mert a Doomba nem igazán terveztek semmiféle innovatív eljárást vagy effektet. Tudott mindent, amit tudni kellett és azt gyorsan számolta. Nagyjából ennyi volt a cél. Ezt azért elég jól elérte.
Valószínűleg a Bethesda nem tart fenn olyan komoly technikai részleget, mint az EA. Ezért is pacsiztak le az AMD-vel, hogy az effektekre vonatkozó újításokat fejlesszék ők bele a játékaikba. Ez a Bethesdának tiszta haszon, mert ingyen kap csúcstechnikákat. -
TTomax
félisten
válasz
Yutani #26795 üzenetére
Tegyük hozzá,hogy az OGLes eredményeket is,és akkor mindjárt nem is lesz az olyan fényes,nV kártyán már Vulkan nélkül is jól futott ... amugy én nem voltam elaléva doomtól,ne rossz,de nem látok benne semmiféle hatalmas technikai áttörést se grafikailag,se sehogy kb...
(#26796) Abu85
Már megint egy majd...aztán ha nem ugy lesz akkor ugy is jó lesz. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #26797 üzenetére
A motor az mindegy. A lényeg a deal, amit kötöttek a Bethesdával. Ha tényleg egy beszállító partner lesz az AMD, akkor a kódok jelentős részét ők adják és nem az adott stúdió fejleszti. Elképzelhető, hogy a Bethesdának így sokkal olcsóbb, mert megvágható a kutatási pénz. Az AMD, mint partner megcsinálja helyettük.
Másik API-t egyébként lehet rakni bármelyik motorba. Bár ha OpenGL lesz a QC, akkor egy rakás specifikus path lehetősége miatt nem biztos, hogy érdemes. Persze az kérdés, hogy az AMD csak effekteket szállít, vagy megírják a kívánt API támogatását is. Utóbbi esetben meg könnyebb a Bethesda dolga, hiszen megrendelhetik a támogatást.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #26795 üzenetére
Na majd a Quake Champions.
A PAX East videók alapján a kék színű hajú hősön TressFX 4 volt. Lehet ez lesz a debütáló cím, bár amit lehet hallani a Bethesda üzletről esélyes, hogy a Prey-be is belerakják. Eléggé furcsa dealt kötöttek, tulajdonképpen ag AMD a Bethesda kiszolgálója lesz. A stúdiók rendelnek effekteket az AMD pedig szállítja nekik. A Bethesda pedig megspórolja a kutatási költséget.
-
válasz
TTomax #26791 üzenetére
BF1,meg BF4 meg Doom...jahh persze,ez az etalon.
Nyilván a DOOM 2016 az etalon, mert ott végre ki tudja magát futni a GCN és megmutatja, mit is tud valójában. Azaz a Fury X el3,14csázza GTX 1070-at, az RX 480 pedig ott van a 980 Ti nyakán a computerbase.de tesztje alapján.
Ha minden játék ilyen hatékony motorral és Vulkan API-val jelenne meg, rögtön más lenne az AMD fekvése. Csak sajnos ez nem így van, ezért hát meg kell venni a 2-300 eFt-os kártyákat, hogy fHD-ban ki lehessen maxolni a játékokat (jó, ez kicsit sarkított, de pont ezen nyavalyognak sokan, hogy GTX 1080 kell a maximális élvezethez fHD-n is).
De nem kívánok AMD vs NV vitát kezdeményezni, ez nem az a topik.
Ja, de!
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
gyurkikrisz #26787 üzenetére
Tökmindegy mindenhol ez jön ki...
(#26788) gyiku
BF1,meg BF4 meg Doom...jahh persze,ez az etalon.
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz #26787 üzenetére
Rendben. Akkor legyen a hüllőnek igaza.
-
gyiku
nagyúr
válasz
keIdor #26778 üzenetére
Attol fug mi jatek. Optimalizalatlan xarhoz tok mindegy milyen vgat raksz. Azon felul nem kotelezo fullon jatszani, le lehet venni az AA-t meg egyebeket, ha nem lenne meg a 100hz. Alatta meg a freesync teszi a dolgat.
Bf4, bf1, doom, ezekben megvan a 100. Gta5-re nem emlekszem, de az is szepen ment. -
-
törölt tag
Ezzel a történettel nem azzal a baj hogy mennyit megy egy kártya 1440 felbontáson.
Hanem az hogy ha kijön egy NV supported játék akkor tudható hogy a legerősebb kártyáira optomalizálja be.
Megszívatva ezzel együtt a 480-at és a saját kisebb kártyáit IS. mert játszhatatlan FPSek vannak.
Óriási View distance meg alig FPS. Ez nem Battlefield1 grafikai minőség hogy indokolt lenne.
VEGYÉL DRÁGA KÁRTYÁKAT agymosás
Már egy hete van az egyik magyar Youtubbernek 1080TI-je nézzétek és tudjátok az utat))
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz #26781 üzenetére
-
HSM
félisten
válasz
keIdor #26774 üzenetére
"De nem vagy vele hátrébb, mint egy 4GB-ossal."
Azért elég szívás tud lenni, amikor bizonyos játékokban 3,5GB használat felett elkezd akadni, míg a rendes 4GB kártya sima marad. Erre azért már jópáran ráfáztak...
(#26776) Keldor papa: Igen, sajnos addig skálázódott az addigi architektúrájuk, míg az Nv a megosztott setup/geometriai motorjával tovább tudott menni. Majd most lesz továbblépés és pár igen ígéretes újítás a Vega-val.
-
gyiku
nagyúr
válasz
keIdor #26776 üzenetére
Ilyen monitor egyelore csak VA panellal van, azt meg inkabb nem. A 480al igazad van, de a 16:9-es 1440p-re a furz x meg mindig megallja a sarat. Hibasan 1080p-s kartyanak gondoljak sokan, de ott a 980ti, de nehol meg a sima 980 is jobb nala. A fury x 1080p felett sokkal jobb, mint 1080-on.
Abban viszont egyetertunk, h megint balfaszkodnak, nincs valasz lassan egy eve mar.
-
-
Raggie
őstag
válasz
TTomax #26771 üzenetére
No elnézést, de én semmiről sem mondtam, hogy szar és nem is szándékoztam ilyesmire kontrázni. Épp ellenkezőleg.
Attól mert a FreeSync-ből nagyobb a választék nem lesz a G-sync szarabb! Sőt. Sokaknak láthatólag az exkluzivitása is tetszik, ez is lehet előny. Csupán arra utaltam, hogy attól mert egy relatíve új "fícsört" elérhetővé tesz egy olcsóbban beépíthető technológia attól még nem lesz az szar. Amibe beépítik lehet szar, de ezért ne a FreeSync-et okolja az itteni tanult közönség. Ennyit próbáltam átadni.
A FreeSync olcsóbb. És ez megfigyelhető egy hasonlóan jó és minőségi (tehát a jelen vitában jelenlevő mindkét oldal által a választék részeként kezelt) monitor FreeSync-el és G-Sync-el szerelt változatának árkülönbségén. De még ETTŐL sem lesz egyik sem szar! Más, de nem szar.
Túl sokan szaroznak túl könnyen túl sok mindent itten. Az a nagy büdös helyzet.
-
Raggie
őstag
válasz
TTomax #26769 üzenetére
Nem tudom, Abu nevében nem akarok nyilatkozni, de nem ő próbálja éppen védeni a zöld mundért és másra terelni a szót.
@(#26768) gyiku: áh, nekem épp elég az itteni vitákon és érveléseken kuncogni. Ebbe is tök véletlenül folytam bele, mert gondoltam belemegyek a választék szó értelmezgetésébe.
-
TTomax
félisten
válasz
Raggie #26767 üzenetére
"Akik mindenáron be szeretnék bizonyítani, hogy a választék csak az ő általuk hőn szeretett cég "legjobb" technológiájú termékeire érvényes kifejezés és az többi minősíthetetlen és nem is érdemes róla beszélni, azoknak az írásait és megfogalmazásit olvasva nekem ez ugrott be."
Várj csak,nem erröl ugrott be véletlen? [link] vagy erröl... [link]
-
Raggie
őstag
válasz
TTomax #26766 üzenetére
Akik mindenáron be szeretnék bizonyítani, hogy a választék csak az ő általuk hőn szeretett cég "legjobb" technológiájú termékeire érvényes kifejezés és az többi minősíthetetlen és nem is érdemes róla beszélni, azoknak az írásait és megfogalmazásit olvasva nekem ez ugrott be. De ha nem ismertél magadra, akkor miért vetted magadra?!
Ez egy ilyen dolog. Ha nem fájna, nem reagáltál volna, mert nem érezted volna kötelességednek megvédeni a fájdalmad.
De nem is szeretnék ebbe jobban belemenni, mert még azt hinnéd vagy hinné több ember, hogy sértegetni vagy személyeskedni próbálok. Miközben eszem ágában sincs, csak megemlítettem egy általam érdekesnek vélt gondolatot. -
TTomax
félisten
válasz
Raggie #26764 üzenetére
"Én azt nem értem miért fáj itt sokaknak,"
Igy kezdted a hozzászólásod,ha visszaolvastál volna ezt le sem irod!Akkor miért is csodálkozol de komolyan?Leirtuk miért gondoljuk amit,erre te meg "fáj nekünk".
Had idézzelek saját magad....
"Ha már ennyire figyelünk a minőségre, akkor arra is figyeljünk, hogy mit milyen minőségben írunk le és fogalmazunk meg."
Ugye... -
gyurkikrisz
őstag
Nekem a Gsync jobban bejön.
-
Raggie
őstag
válasz
#85552128 #26763 üzenetére
Az előtted szóló ezt nem ilyen formán reagálta. HA így tette volna igaza lett volna.
Ha már ennyire figyelünk a minőségre, akkor arra is figyeljünk, hogy mit milyen minőségben írunk le és fogalmazunk meg.
Egyébként nem néztem most utána, de attól mert sok az olcsóbb és rosszabb minőségi FreeSínc-es monitor attól még szerintem van legalább annyi(ha nem több) jó és minőségi belőle mint G-Sync-esből. Ilyen szempontból vehetjük úgy, hogy a minőségi szegmensben egálban vannak. De a választék fogalma pont arról szól, hogy választhatok az egy adott kategóriától eltérőt. Magyarán pont akkor van választék van szar is meg jó is. Ha csak jó van, akkor nincs választék, mert akinek nincs pénze vagy csak kevesebb van, nem tud venni.
-
Raggie
őstag
válasz
TTomax #26760 üzenetére
Nekem nem fáj szerencsére semmi. Olvastam az egész beszélgetést az elejétől szépen sorban.
A köznépnek a választék szó jelen használata nem az általad "normálisnak" ítélt monitorok sorát jelenti, hanem az összes elérhetőt. Ebben az általános felfogásban helytálló a linkelt nyilatkozás.
Ha a kolléga azt találta volna mondani, hogy nagyobb a "normális választék" akkor már neked volna igazad. De nincs.
(#26761) Szaby59: akkor ezt mondd el az előtted szóló fórumtársnak is, mert ő pont ezt teszi...
-
TTomax
félisten
-
Raggie
őstag
Én azt nem értem miért fáj itt sokaknak, hogy a gyengébb monitorokba is kerül FreeSync?
Attól még ugyan úgy vannak abból is felső kategóriások mint a G-sync-el szerelt társaikból.Csak mivel ez nem kerül akkora pluszköltségbe az "ócsó" monitorba is lehet tenni. Ettől még nem a FreeSync miatt szar a monitor, hanem azért mert alapból az. Ettől csak az alapbólszar monitor lett egy minimálisan jobb.
Vagy ez nem jó gondolatmenet?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Abba gondoljatok bele, hogy ha az NV a G-Sync-kel hosszú távon számolna, akkor már rég csináltak volna egy olcsón gyártható ASIC-ot a mostani FPGA helyett. A helyzet viszont az, hogy ez nem éri meg. Át fognak állni a VESA szabványára, sőt, a notebookpiacon már at is álltak. Attól, hogy G-Sync a mobil piacon a név, a technológia már az Adaptive-Sync. Ugyanez lesz az asztalon is, csak elmennek a falig. A megcélzott felhasználóbázis pont úgy el fogja fogadni, mint a 3D Vision kivégzését. Vesznek új monitort, mint a 3D-nél. Nem véletlenül van prémiumként hirdetve, az a réteg, akinek ez szól kevésbé haragtartó, ha bejelentik, hogy vége. Jó persze sokan írogatnak majd a fórumukra, mint a 3D Visionnél, hogy köcsög NV, de ugyanúgy GeForce-ot fognak venni. Szóval anyagi kár ebből nem lesz.
-
gyiku
nagyúr
válasz
#85552128 #26752 üzenetére
a gyartok gondolom extrakent reklamozni a termekeket, amolyan buzz word. akkor is olcsobb, mint a gsync, a szeretett nv meg egyszer nezhetne a userek erdekeit es beallhatna a szabvany moge. monitort azert ritkabban cserelget az ember, mint vgat, ne legyek mar roghoz kotve azert mert freesync/gsynces monitort vettem anno
90/144: direkt megneztem a vasarlas elott. de valoban johetne out of the box igy, nem mindenki tud/mer trukkozni.
viszont hol vannak a 100hz-es 3440x1440 freesynces panelok? csak gsync van 1-2 eve, pedig ugyan az a panel. ha zold kartyaval tudja a 100hz-t, akkor tudnia kell pirossal is
->Raizen<-: párszor még kiszürkülsz, megtudod
-
HSM
félisten
válasz
deja vu #26740 üzenetére
Nem mondtam, hogy mind jók.
De aki ebben az árban vásárol, az kap egy ingyen hasznos extrát. Ennyi.
(#26743) tom_tol: Rossz a módszertanod. Ezt kár nézni, mert a G-syncet alapból csak felsőkatgóriás termékekbe szerelték az elég horror ára révén. Nyilván egy 150 dolláros monitornál senki nem fizetne még 200 dollárt a G-syncért, mert nem ment el a józan esze.
Amúgy az én dellem is ez a 150 dolláros árkategória, és teljesen jó (belépő 24" FHD IPS), és idővel remélhetőleg ebbe a kategóriába is becsorog a freesync.
Mondjuk én elvagyok nélküle is, elég nekem ez 80hz OC-val....
(#26744) Keldor papa: Azért a maxwell megjelenésekor is volt baj, ez cincogott, az 100 fokos VRM.... Ott sem volt minden fenékig tejfel... Ja, és a 290X-ekről nem vitt el a cica fél GB ram-ot a megjelenés után pár hónappal...
-
törölt tag
Ettől még nem jön minden monitor freesync támogatással hanem továbbra is egy extra funkció amit szintén a drágább modellek kapnak meg (azok is valami silány megvalósításban).
"a 144hz panel 30-90hz freesync ranggel jogos, en sem ertem. ilyenem van, de 1 perc alatt at lehet allitani CRU-val 58-144-re es megy."
Attól, hogy a te példányoddal megy még nem garantált, hogy minddel fog, máskülönben out of the box így lenne konfigolva...
Érdemes megnézni a 4K felhozatalt is [link], 40-60 Hz mind, + egy db 35-60-as, még a 30-60 se sikerült 2 év alatt megcsinálni. -
gyiku
nagyúr
válasz
#85552128 #26750 üzenetére
Ezzel szemben a VESA megoldása egy már (a VESA által) korábban elfogadott variálható VBLANK szabványra épül, ...
Az Adaptive-Sync kihasználásához támogatás szükséges a kijelzők firmware-jének és a grafikus vezérlők részéről, valamint a grafikus eszközillesztőn belül. Jelentős különbség tehát az NVIDIA megoldásához képest, hogy ez esetben nincs szükség egy külön beépítendő, dedikált elektronikai modulra, mint a G-Sync esetében (ami nem mellesleg plusz pénzbe kerül, és a gyártási költségen felül még licencdíjat is kell fizetni), hiszen az Adaptive-Sync-nél csupán a szabvánnyal eleve kompatibilis kijelző firmware-jének (ami esetleg egy frissítést jelent csak, tehát nem feltétlenül kell új kijelző), valamint a grafikus vezérlőknek és a meghajtóknak kell ismerniük a kiterjesztést.
G-Sync és Adaptive-Sync (FreeSync) [link]
a 144hz panel 30-90hz freesync ranggel jogos, en sem ertem. ilyenem van, de 1 perc alatt at lehet allitani CRU-val 58-144-re es megy.
-
törölt tag
"VESA szabvany + ingyen van"
Ha ez igaz lenne akkor minden 2015/16 után kiadott monitorban alapból benne lenne (kezdve a belépő 30k-s kategóriától) és nem lenne továbbra is extraként kezelve. A szidás meg abból a szempontból jogos, hogy botrányos az a tartomány amivel az első generációs freesync monitorokat kiadták, meg a trükközések is, hogy OC-t kap a panel amiről semmi infó nincs, de azzal a magasabb refresh rate-tel hirdetik, vagy 144 Hz-es panel, de Freesync mellett már csak 90 és hasonlók...
-
Petykemano
veterán
-
Petykemano
veterán
Nem mondtam, csak a "sokkal drágább gyártás" mögé tettem kérdőjelet. De attól hogy én kérdőjelet tettem mögé még lehet, hogy tényleg sokkal drágább. Mert mondjuk az AMD egy 500 mmˇ2-es lapkával tudja csak térdre kényszeríteni a GP104-et és azt is csak úgy, hogy 600mm^2 interposerrel és lehet, hogy a HBM is drága.
Ugyanakkor mégiscsak olcsóbbnak kell lennie. Hiszen a piac 80%-a az nvidiá az nvidia vásárló meg csak akkor vesz AMD-t, ha kétszer akkora teljesítmény kap fele áron. Vagy legalább vagy-vagy.
Magyarul ha el akarják adni, kénytelenek olcsóbban adni. -
gyiku
nagyúr
szidjatok a freesynces monitorokat rendesen. mi a gond, az, VESA szabvany + ingyen van es nincs rajta jo kis felar, mint a masikon? ez bantja a kis lelketek?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
deja vu #26740 üzenetére
Alapvetoen egyetertek, de sajna a profit diktal, hozhatnak a szuper minosegi monitorokat csak a forgalmuk visszaesne 80%-al, de a vevo lenne az elso...az a nehany darab aki megveszi a draga minosegi monitort szemben a tobbezerszer annyival akik az olcsot veszik.
(#26744) Keldor papa
Ha jol tudom a freesync nem kizarolag AMD, hanem egy szabvany. -
HSM
félisten
válasz
deja vu #26735 üzenetére
Ennek éppen inkább örülni kéne, hogy az olcsó, megfizethető monitorokba szépen lassan beszivárog egy hasznos, új képesség, és nem csak a méregdrága sokszázezer forintos réteg kiváltsága lesz ez a hasznos lehetőség.
Amúgy vannak meglehetősen komoly, profi Freesynces monitorok is, csak ugyanúgy zsebbenyúlósak, mint G-sync társaik. -
deja vu
addikt
LG már a mikróba is Freesync-et tesz. Több tucat ipari hulladék Freesync-es LG, Samsung monitor létezik. Erre kéne büszkének lenni? G-Sync-es monitorokból sokkal több a minőségi, igaz nem 40-50 ezres selejtek mint a Freesync-esek.
Rettentően gagyi elektronika, tízfilléres anyagminőség, nagyon rossz kalibrált eredmények, minden téren spórolósak. Mire jók ezek?
Semmire, vegyen az ember minőségi monitort.
Ezt egyébként már Brekk is leírta, hogy az LG minden szarba Freesync-et tesz, és ő 1000x jobban ért a monitorokhoz mint te.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #26732 üzenetére
A piac elárasztása termékekkel nagyon fontos, mert ma a többség nagyáruházakban vásárol. Ha bemész a Media Marktba, akkor mázli kell a G-Sync kijelző megvásárlásához, míg FreeSync-ből jellemzően 5 felé lesz raktáron. Ennek durvább esett volt, hogy egyszer teszteltettem a berlini áruházat a kinti ismerősömmel. Az eladó nem tudta, hogy mi az a G-Sync, amikor pedig elmagyarázta a spanom, akkor azt mondta neki, hogy az nem G-Sync, hanem FreeSync és vannak ilyen LG és Samsung kijelzőik. Remélem ebből látszik a probléma.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano #26724 üzenetére
- a GloFo és a TSMC FinFET node-jának ára nem lényeges, mert az AMD fix wafer mennyiséget rendel. Ez egy előre fizetett szerződés, ami kötelezettséget von maga után. Például ha a GloFo nem tudja leszállítani a wafereket, akkor büntetést fizetnek, de ha az AMD kevesebbet akar rendelni a megbeszéltnél, akkor az szintén büntetést jelent. Ezt azért csinálja a Glofo, mert kell nekik egy fix megrendelő, mig az AMD azért megy bele, mert így a normál waferár felével meg lehet úszni. A TSMC ilyet nem csinál, mert ők versenyeztetik a megrendelőket. Aki többet fizet azé a gyártósor.
- a GDDR5X esetében nem az a baj, hogy csak az NV vásárolja, hanem az, hogy csak a Micron gyártja. Annyit kérnék a memóriáért amennyit akarnak, mert nem tud hova menni a megrendelő. -
do3om
addikt
válasz
Értem, olcsóbb lesz. -
füles_
őstag
válasz
+1
Csak találgathatunk, mert szinte semmit nem tudunk a Vegáról.
-
Petykemano
veterán
Azt tudjuk, hogy
- hogyan viszonyul egymáshoz árban az amd gyártása a gf-nél és az nvidia gyártása a tsmc-nél?
- mennyivel olcsóbb nagy pcb-vel és huzalozásokkal, esetleg árnyékolással a gddr5x, aminek egyedüli vásárlója az nvidia, mint a hbm interposerrel?
Tudható-e, hogy itt egy 500-600 dolláros kártya esetén meghatározó költségdifferenciáról van-e szó. Mondjuk 50-100, nem pedig 10-20? -
do3om
addikt
-
törölt tag
Ezt a Tesztet azért tegyük már ide is be ami kiszivárgott a Vega teljesítményéről.
Mert tudom hogy szeretnétek tudni ott mélyen hogy szakmai beszélgetések keretében megbeszélhessük...
Ocean surface simulation
3944 1080 TI
3808 Vega
2732 1080
utánanézve régi Titán x nek 2528 pontot írtak.
Elvégezhetitek magatok is és összehasonlíthatjátok a 3808 Ponttal.
Eszerint a kis Vega volt beküldve az 1080 ellen a Vulcan tesztben, ha ez így volt az mennyire bátor az AMDtől ? -
távcsőves
senior tag
Köszönöm a választ.
Jól értem, hogy low level api szabványos lehetőséget bíztosít majd, ekkor a fejlesztőnek kvázi elég gpu architekturát támogatni (pl: pascal) és nem kell minden egyes vga-t külön? Ez most akkor a hagyományos és müködő cf/sli -hez képest egyszerűsítés vagy nem? (Befektetett munka) Lehet arra számítani, hogy pl egy játék fejlesztőt valamelyik gyártó megtámogatja pénzel (kvázi kifizeti a plussz munkát) és akkor adott gyártó terméke kap multi gpu supportot, a másiké nem. Vagy mindenkép müködik akkor bármely teljes low level api supportos vga-n?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
távcsőves #26709 üzenetére
DX12-ben van, a Vulkánban pedig lesz, illetve már van, de még csak tesztelésre, hogy a jövőben egyszerű legyen beépíteni.
A hagyományos SLI és CF inkább nem lesz, mert túl bonyolult, ha egy meghajtó irányítja az egészet.
A DX12/Vulkan alatt a fejlesztőé a munka. A hagyományos CF/SLI-nél a driver vezérli az egészet, a fejlesztőnek arra kell figyelni, hogy a kódja kompatibilis legyen a driver igényeivel. Azért döglődik az egész, mert ezt egyre nehezebb összehozni. Ha nem sikerül, akkor mindenki csak néz ki a fejéből, hogy hol lehet a hiba, aztán a végén nem lesz CF/SLI a játékban. -
távcsőves
senior tag
Nem igazán vs téma, ne haragudjatok, de ezt mki olvassa, azért kérdezem itt. A multi gpu támogatás lesz végre a közeljövőben? ( nem mixed ) low level api alatt? Mi az oka, hogy nem terjed? Adott játék fejlesztő kell kezelje, vagy az api készítője? Hogy is van ez?
Szerk: az Ashes kezdetű borzalom nem ér.
-
-
daveoff
veterán
NV-s táblázat, szóval tessék helyén kezelni, de ha tényleg ennyi, akkor dicsérendő az erőfeszítésük. Igazából nincsenek rákényszerülve, hogy egyáltalán foglalkozzanak ilyen téren a drivereikkel, mégis megtették. Szóval lehet szidni az NV-t, hogy mekkora egy szemét cég, de azért jól csinálják, amit csinálnak na....
-
-
válasz
FollowTheORI #26702 üzenetére
Jaja, nagyon ügyes marketing fogás
-
VTom
veterán
válasz
FollowTheORI #26699 üzenetére
Ez téyleg így jelent meg, vagy ez már szerkesztett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Witcher topik
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drum 'n' bass
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest