Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
letepem
üzenetére
Na, igen... Egyszer vakon (next-next-finish) tettem fel az AMD driver csomagot és kicsit később láttam, hogy van a gépemen egy szoftver, ami:
- automatikusan indul a Windows-al a háttérben
- képes rögzíteni a képernyő tartalmát
- képes akár valós időben továbbítani ezt a videót szerte a nagyvilágba
Nem vagyok az a típus, akinek minden árnyék láttán nedves lesz az alufóliával bélelt alsóneműje, de ez már nekem is több, mint SOKK volt.Azt eddig is gondoltam, hogy gyakorlatilag ennek is elhanyagolható a CPU terhelése (egy valamire való hardware-es megoldásnak az, mert a CPU csak másolgat és ütemezget, főleg ha eleve nem is akarod valós időben körbevágni/átméretezni a képkockákat...).
De RaptR-el biztos, hogy maximum 30fps-el lőtted a "kalózvideót", mert a 60fps csak nem-hivatalos opensource cuccal érhető el (ha egyáltalán tényleg stabil lesz az a 60, még nem próbáltam -- és most sem fogom, mert nálam teljesen halott az egész kütyü Win10-en).---------------------------
Mondok egy még jobbat: DirectX Reference Rasterizer
Ezzel is minden egy helyben maradhat egy-egy tesztkonfigban, miközben összeveted a gyártók által is befolyásolható képkockákat a referenciával.De lehet, hogy csak a driver hiányzik ahhoz is, hogy működjön a BattleField DX12 módja. (Már benne van egy erősen félkész előzetes, csak szétesik a kép és lefagy a játék.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest