Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- ASRock lapok általában
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Srácok visszaolvastam kb 200 hsz-t , ez valami szenzációs
eskü ennyire sokat nem röhögtem rég óta .Ilyen, ennyi aranykopés egy embertől... szenzációs
De hogy legyen némi tartalma is a hsz m nak , pontosan az ellenkezője a helyzet jelenleg a piacon proceszor téren mint kb 4-5 éve volt . Intel elavult gyártásteknologiára alapozva felélte az előnyét az évek során ameddig az amd rengeteg zsákutcás fejlesztést követően kivételesen nem csak a jövöben majd jó lesz alapon betalált a ryzenekkel.
8700k ra kitérve szerintem a best léggel néztem annó (silver arrow extreme) és 5,2-5,3 között hozza single core ba a srác értékét, tehát ha nem a "processzort piszkálta" akkor az alaplapon beállította a limitert (asrocknál nem tudom hogy hívják) maxra amit bírt (ettől ez még a processzor piszkálása marad ) és rövidtávú terhelésen remélve hogy nem sül meg a vrm ráengedte a "tesztet.
Annó még mikor FX eztem akkor is sok vitám volt akkor még a legtöbben intel pártfogolásban és ami akkor az ő védelmükben ált( fogyasztás melegedés alaplap ) az most kb mind ellenük fordult. Fx el 5,4 ghz volt a maxom amivel az akkor általam választott ellenfelének 4770k próbáltam kézzel lábbal beérni. multiban már akkor is sikerült de ugye fx felépítés miatt nevetsélges volt a single , és ez él még mindig sok inteles úriemberben a mai napig.
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest