Hirdetés
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lovas001
aktív tag
Srácok visszaolvastam kb 200 hsz-t , ez valami szenzációs
eskü ennyire sokat nem röhögtem rég óta .Ilyen, ennyi aranykopés egy embertől... szenzációs
De hogy legyen némi tartalma is a hsz m nak , pontosan az ellenkezője a helyzet jelenleg a piacon proceszor téren mint kb 4-5 éve volt . Intel elavult gyártásteknologiára alapozva felélte az előnyét az évek során ameddig az amd rengeteg zsákutcás fejlesztést követően kivételesen nem csak a jövöben majd jó lesz alapon betalált a ryzenekkel.
8700k ra kitérve szerintem a best léggel néztem annó (silver arrow extreme) és 5,2-5,3 között hozza single core ba a srác értékét, tehát ha nem a "processzort piszkálta" akkor az alaplapon beállította a limitert (asrocknál nem tudom hogy hívják) maxra amit bírt (ettől ez még a processzor piszkálása marad ) és rövidtávú terhelésen remélve hogy nem sül meg a vrm ráengedte a "tesztet.
Annó még mikor FX eztem akkor is sok vitám volt akkor még a legtöbben intel pártfogolásban és ami akkor az ő védelmükben ált( fogyasztás melegedés alaplap ) az most kb mind ellenük fordult. Fx el 5,4 ghz volt a maxom amivel az akkor általam választott ellenfelének 4770k próbáltam kézzel lábbal beérni. multiban már akkor is sikerült de ugye fx felépítés miatt nevetsélges volt a single , és ez él még mindig sok inteles úriemberben a mai napig.
Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eskü ennyire sokat nem röhögtem rég óta .Ilyen, ennyi aranykopés egy embertől... szenzációs