Aktív témák

• lovas001

aktív tag

Srácok visszaolvastam kb 200 hsz-t , ez valami szenzációs :D eskü ennyire sokat nem röhögtem rég óta .Ilyen, ennyi aranykopés egy embertől... szenzációs :DD

De hogy legyen némi tartalma is a hsz m nak , pontosan az ellenkezője a helyzet jelenleg a piacon proceszor téren mint kb 4-5 éve volt . Intel elavult gyártásteknologiára alapozva felélte az előnyét az évek során ameddig az amd rengeteg zsákutcás fejlesztést követően kivételesen nem csak a jövöben majd jó lesz alapon betalált a ryzenekkel.
    8700k ra kitérve szerintem a best léggel néztem annó (silver arrow extreme) és 5,2-5,3 között hozza single core ba a srác értékét, tehát ha nem a "processzort piszkálta" akkor az alaplapon beállította a limitert (asrocknál nem tudom hogy hívják) maxra amit bírt (ettől ez még a processzor piszkálása marad ) és rövidtávú terhelésen remélve hogy nem sül meg a vrm ráengedte a "tesztet.

Annó még mikor FX eztem akkor is sok vitám volt akkor még a legtöbben intel pártfogolásban és ami akkor az ő védelmükben ált( fogyasztás melegedés alaplap ) az most kb mind ellenük fordult. Fx el 5,4 ghz volt a maxom amivel az akkor általam választott ellenfelének 4770k próbáltam kézzel lábbal beérni. multiban már akkor is sikerült de ugye fx felépítés miatt nevetsélges volt a single , és ez él még mindig sok inteles úriemberben a mai napig.

Aktív témák