- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Apokalipszis
tag
válasz
lovas001
üzenetére
Allcore tuninggal nálam stabilan megy az 5,1, illetve talán az 5,2 is menne, ha szarakodnék még vele. De az 5 kerek szám, jóazúgy.
bár, lehet kipróbálom mennyit hozna úgy. (nem szeretem ha melegszik. Feszültséget nem emeltem tovább, így 1,35 és max 75 fok volt egy órás stressz után)
Én inteles létemre nem értem az amd/intel vitát most. Mondjuk régen sem értettem. Annyira egyértelmű a helyzet, hogy csak szektuló emberek nem látják. most, JOBB az amd. Aztán ki tudja mi lesz 2 év múlva. Mondjuk az sem bírom, mikor valaki fröcsögve fogalmaz és közben nyilvánvalóan önkielégít az általa ismert előnyök sorolgatása közben.
Milyen jó lenne egy olyan fórum, ahol az emberek uralkodni tudnak egy TÁRGY iránt érzett "szerelmükön", mert ez beteges. Másik ilyen, mikor egy céget gyűlölnek, illetve e mögé bújva hintik a frusztimusztit szerte a világban. Olyanok, mint egy elégedetlen csöves aki rekedten kurv@nyázik bebacva.
Én várom mit lép majd az intel, el sem olvasom a túl hosszú jóslatokat mert nincs értelme. Aztán ha tartósnak bizonyul az amd előnye, a következő upgrade már amd lesz. Kit érdekel ki gyártja, ha jobb.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mobil flották
- Milyen okosórát?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár, lehet kipróbálom mennyit hozna úgy. (nem szeretem ha melegszik. Feszültséget nem emeltem tovább, így 1,35 és max 75 fok volt egy órás stressz után)