- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
RECSKA #13396 üzenetére
Milyen terhelés ez? Nekem eddig úgy tűnik, hogy már az Aida64 teszt is túlzás a mindennapokhoz képest.. Pl. videót vágtam, rendereltem DR-rel, kevésbé tehelte a procit.
Mondjuk a célom is inkább az volt, hogy egy gyorsabb proci relatíve kisebb terhelésen menjen. Ezt remekül hozza a rendszer.
-
-
tomsolo
addikt
a gyári hűtő ennyi tud, pár fokot talán lehet nyerni vele ha újrapasztázod mx4-el (az csak pár ezer forint) de nagyon közel ehhez egy Alpenföhn vagy Hyper Evo(60 fokra az is jó lesz)
egyébként most tél van nem most költs erre, hanem nyáron addigra meg csak lesz 10 rugó hűtőre
-
PeL
addikt
válasz
Create. #13386 üzenetére
Bocsánat, nem voltam elég figyelmes
(#13384) gbela
Köszi, akkor utánanézek ennek. -
Pro!Petya
addikt
-
gbela
senior tag
Ismerősöd jót mondott. Első körben nézni kéne mennyi is az a fesz, alapon valsz ad szépen 1.4v fölé. Ahhoz képest, hogy mennyit ad neki alapból a gép érdemes offsetet állítani. Ha nem is értesz hozzá egy fél óra research után sztem meg tudod ezt csinálni. Sztem a cél, lehet egy 1.35 körüli voltage elérése, ott már közelebb lesz a 60 fokhoz játék alatt.
A másik megoldás pedig bizony a jobb hűtő. Érdemes megnézni úgy általában a ház flow-ját, ha esetleg vannak ventik azok merre mit fújnak. -
PeL
addikt
Üdv mindenkinek.
Tegnap beléptem én is a Ryzen tulajdonosok klubjába egy Ryzen 5 2600X példánnyal. Első teszt során amit PUBG-ben végeztem eléggé megnőtt a minimum fps-em, 100 alá nem is nagyon ment ellenben a korábbi i5-6500 -al ahol az volt a csoda ha felmentem 100 fölé
Szóval teljesítmény gond igazából nincs a procival, viszont nem vagyok annyira kibékülve a teszt során mért hőfokokkal és némi aggodalomra adott okot. A hűtés gyári rajta, sajnos most nem volt plusz 10.000-15.000 forintom egy másik, combosabb hűtésre. 72-73 fokos volt a CPU a játék során, pedig szinte minimum grafon van (egyedül a textúrák vannak highon és az AA mediumon). Nyáron majd 28-29 fokos szobában gondolom ez fel fog menni simán 80-85 fokig is így. Kérdésem hogy mennyire gázos ez így? Lehet rajta segíteni valamilyen úton módon? Ismerősöm aki rendelkezett Ryzen géppel ezelőtt, azt mondta hogy alulfeszeléssel lehet segíteni a hőmérsékleten, viszont ehhez nem értek, teljesen új nekem itt minden AMD oldalon, amúgy sem szoktam ezeket piszkálni sosem (nem is tuningolok).
Ötlet esetleg azon kívül hogy vegyek majd jobb hűtést?
-
válasz
tomsolo #13380 üzenetére
A munkagépet meg is lehet érteni, hogy nem akarsz egyből fejest ugrani, de nàla abszolút nem erről volt szó. Ettől függetlenül vannak buildek, amit kötelező felrakni, mint pl a gtx 10xx-nél a 1609 volt talán, mert egyszerűen el se indul a telepítő. Ezen nem csodálkozni kellene, hogy egy régi build nem támogatja jól az új procit. De lehet én vagyok naív.
-
válasz
tomsolo #13378 üzenetére
Nem releváns, de ő miért állít olyat, ami abszolút nem igaz. Ami releváns volt, az az, hogy egy régebbi win build-el voltak anomáliái, az újjabbal meg nincs. És hogy az amd 1809 build felett támogatja a ryzent, neki ezért volt melegedés stb.. és kérdeztem, hogy miért nem friss alapból. És annyira jó rendszert használt eddig, amit ide nyílvánosan le se îrhat, mert a modik ugranak rá. Az hogy ő direktbe elvitte a témát és a hülyeségeire próbáltam választ adni már felesleges volt.
de mind1, letiltottam a privátjait, az offot meg befejeztem.
-
válasz
Create. #13374 üzenetére
Csak hogy tényleg megértsd:
az osx-re alapból jóval kevesebb kártékony szoftver készül, zártabb rendszermár csak emiatt is biztonságosabb.
az hogy az apple milyen infót lop le rólad vagy az fbi, senkit nem érdekel, ezt az win-nél is ugyanúgy van. Külső támadások ellen sokkal biztonságosabb az osx. Ellenben veled, nekem nincs mit titkolnom a gépeimen se. -
válasz
SirRasor #13373 üzenetére
Érdekes, ha legális lenne amiről beszélsz, akkor a modik miért ugranának rá? Ne legyél már ennyire sötét. Senki nem mondta, hogy hibás, abból indult ki az egész, hogy semmi értelme nem friss wint használni... illetve az első hsz-d amit a másik topikból linkeltél is jól mutatja, hogy nem árt frissen tartani, ha nem teszed lehetnek anomáliák ebből kifolyólag. A többit meg leírtam püben is, ha már ràmírtál a hülyeségeddel.
-
jokeph
nagyúr
válasz
snecy20 #13368 üzenetére
Nyilván van olyan ami nem indulna el/hibázna, csak hogy én olyat nem használok.
Azokra a dolgokra van így beragasztva, amiket használok, azok pedig tökéletesen futnak, ezért is van így megcsinálva. Ide nekem stabil gép kellett, és ez így nagyon is az.
Mivel a konfig is még W10 előtti konstrukció (X79 á-lá Q67 made in China+E5-1650v2 XEON), nincs ezzel sem gond. A VGA-m is W10 eleje korabeli, a dobozán még csak W10 ready matrica van.
A fő gépen (lásd aláírásomban) az aktuális W10 van, ezen szükségesnek éreztem az újabb Buildot. -
válasz
SirRasor #13363 üzenetére
A kérdésre nem adtál választ, hogy melyik az a win10, amiből csak 1809 van. És igen, az osx sokkal biztonságosabb akárhogy is nevetgélsz. Amit akar a win10/apple azt bárhogy akarod úgyis elszedi a saját rendszerén keresztül, ez nem kérdés, itt a külső támodásokat nézzük, nem azt, hogy a saját rendszeréből a gyártó mit szed ki.
-
Ribi
nagyúr
válasz
fudi2002 #13360 üzenetére
Mondj 1 alkalmazást amiról tudod, hogy mit csinál?
Most tudod, hogy nincs benne semmi amit nem szeretnél?
Pont annyi az esélye, hogy most van benne valami, mit hogy 2 év múlva raknak bele valamit.
Szóval ez nem érv. Szerintem.jokeph: Főleg jó annak fényében hogy kikderült az Asus software updater license (vagymi) kb 1 éve talán
De lehet a te verziód még korábbi.
-
tomsolo
addikt
CORSAIR VENGEANCE 6100 Series Gaming PC - Powered by AMD Ryzen
1.57-nél milyen ventik azok amik 4 ezret kell hogy forogjanak?
-
SirRasor
addikt
válasz
Create. #13357 üzenetére
Bocs ez már totál off, de
"A fontos dolgokat apple termékeken (osx, ios) intézem"
merthogy azok biztonságosabbak, mint az MSNa ez a nap poénja
Ja várj, az MS-t csak az MS/NSA/FBI nézegeti, az Applet meg az Apple/NSA/FBI
Naszóval SZAKMAI fórumba ilyet inkább ne...A verziót direkt nem írom le, mert a modik ráugranak. Ha érdekel, írj pü-t.
jokeph a 1607-es volt IMHO a legjobb Win10 verzió eddig. Stabil, gyors stb...
Ribi a lentidhez még annyit, hogy kint van egy halom Open Source program és akkor azok 100%, hogy kártékony mentesek. Tényleg? És mégis ki fogja átnézni a forráskódot?Szóval hát igen...
-
jokeph
nagyúr
válasz
SirRasor #13356 üzenetére
Na, jöhet az akasztás.
Radeon Driver-ből is a 15.201 van fent, (2015 09. havi!) az eredeti Asus Tweaker szoftverrel.
Winben csak a defender frissül, semmi más. A radeon driver sem véletlenül az 5 évvel ezelőtti.
A fő és a partys gépen megszívatott a W10 update elég rendesen, 1809-1903-1909, minden egyes verzió váltásnál volt olyan progi, ami összedőlt (pl. Bnet kliens - pedig ez Up-to-date, ha nem lenne, nem is engedne fel a szerverre)...
Ezt megunva ezen a munkahelyi-munkás gépen beragasztottam a 1607-es Build-ot, és hihetetlen módon semminek semmi baja, minden úgy megy, ahogyan kell. -
fudi2002
nagyúr
Ezt értem, csak akkor másként teszem fel a kérdést. Adott egy szerinted megbízható program. (lásd windóz
) Megadod az engedélyt, örülsz, hiszen 1000éve használod, sose volt gond. Figyeled is, hogy milyen adatokat szolgáltat ki közben, annak ellenére hogy a tek nem rúgta rád az ajtót az elmúlt 30 évben?
Arról nem beszélve, hogy frissül és nem tudod menet közben milyen dolgok kerülnek bele, amiről elfelednek tájékoztatni a changelogban...
UI: asszem kissé eltértünk a topik témájától, le leszünk tolva jogosan, abbafejeztem..
-
Ribi
nagyúr
válasz
fudi2002 #13355 üzenetére
He?
Alap programok akkor kérdeznek rá amikor telepíted őket, de ha lejön valami kártékony jószág, akkor a kliens oldali cuccnak az a lényege, hogy látja, hogy valami olyat akar csinálni amit nem szabadna. De ha nincs semmi a kliensen, akkor nincs ami ezt megállítsa.
Netezés közben meg felugrik valami ablak, hogy 1 program kifele akar menni, engedem-e akkor elég nyilvánvaló, hogy nem szabad engedni, mert nem te raktad fel.
Ezen 2 dolog miatt elég nehéz lecserélni a kliens oldali védelmet.
Ha csak nincs valami full SSL inline szűrőd, de abból asszem ingyeneset nem nagyon találsz. És pont ugyan annyit lassít a neten is. Csak annak még mókolnia is kell a csomagok ki be csomagolásával. -
SirRasor
addikt
válasz
Create. #13341 üzenetére
Hogy ki? Akinek olyan verziója van, amiből a HUN 1809 a legfrissebb
Attól még érkeznek rá biztonsági frissítések, tehát naprakész, de ez egy ilyen build. Ne menjünk bele, áttértem Enterprise-ra, abból van 1909 és probléma megoldva.
Azaz fudi2002-nál a pont; nem láttál még elegetfudi2002 én egyáltalán nem vagyok átlag, de azért IGEN, én így nézem. TinyWall-al szépen mindent figyelek és engedek/tiltok. Ennél biztosabb nincs. Illetve a winnek adok picit több mozgásteret, mert néhány exe tiltása után abnormálisan kezdett viselkedni
Az össze-vissza forgalmazásról meg csak annyit, hogy elég megnézni milyen katyvasz van a Windows Update-ben és mennyi szerverrel kommunikál...és ott nem csinálhatsz olyat, hogy csak a felét tiltod, vagy csak az egyik részét. 1903 óta még csak le se lehet tiltani (max tűzfallal), mert vissza-engedélyezi a hozzá tartozó szolgáltatásokat is, pedig még a hozzá kapcsolódó ütemezett feladatok is le voltak tiltva. Most képzeld el, hogy az svchost-on keresztül mit csinálhat...amit ugye nem tilthatsz, mert a nyomtatásisor is azon keresztül kommunikál a nyomtatószerverrel. -
fudi2002
nagyúr
válasz
Create. #13354 üzenetére
Ezen jellegű rések szerintem nem a mi rétegünket érintik. A kliens oldali víruskeresőt kiváltani nem tudtam eddig, nem véletlen sajnos.
Amúgy pedig, ha már ennyi biztonsági szaki van itt, hadd kérdezzelek Titeket, mikor fentvan egy kliens oldali tűzfal, és feldobja hogy engedélyt akar kifelé, minden esetben egyesével végignézitek hova, mit próbál forgalmazni? Továbbá ha megkapja az engedélyt, monitorozzátok utólag is, hogy milyen gyakorisággal forgalmaz oda, indokolatlanul akár?
(#13356) SirRasor
Ühüm, és időnként rá is nézel mit művel a hétköznapokban? Ip-nként végiglesed mi indokolt és hova megy? Azt azért nem hinném... -
válasz
fudi2002 #13353 üzenetére
Igazából, most ezt nem feltétlen neked szánom, de sokan vannak, akik sírnak az intel féle réseken, amit egyszerű halandó ember nem tud kihasználni, viszont más oldalról meg olyan lyukat csinàlnak direktbe ezek a síró felhasznàlók, hogy rozi néni is a sarki abc-ből azt szerezne be a gépéről, amit akar.
-
snecy20
nagyúr
válasz
DeathAdder #13348 üzenetére
Nem tudom sajnos, de kicsit megdöbbentett hogy ez a tavaly júliusi jelenség még mindig fennáll.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
worxland #13346 üzenetére
Tűzfal sincs, erre van 24/7 szerver, illetve nem csak erre. Sőt, ha találok rá normális proxy vírusírtót, akkor a klienseken az se lesz...
(#13348) DeathAdder
Próba:
Open regedit and delete the directory-X represents whatever number(could be v13/v14).After deleted then Ryzen Master will start without reinstall.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\AMDRyzenMasterDriverV1X -
fudi2002
nagyúr
válasz
Create. #13344 üzenetére
Nem, mert az meg lassít. Az az első amit kilövök. Amúgy a win10 ráadásul nagyon erőszakos volt egy időben, egyszerűen nem tudtam kigyilkolni az update-et. Végül egy Stopupdates10 nevű progival tudtam. Azóta 1909 van, még hagyom frissülni, de ha mégegyszer eljátssza akkor legyilkolom ismét az ápdétet..
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Create. #13341 üzenetére
Nem sértesz meg senkit, csak nem láttál még eleget. Nekem volt, olyan, hogy a szipiszupi win10 lefrissült és kivágta a creative drivereimet, ami volt már nem is tudtam újra visszarakni. (alaplapi-creative-hdaudio hybrid) Mindez egy remek munka utáni esti lehuppanáskor, mikor csak simán használni akartam volna a gépet. Aki egyszer ezzel találkozik, az nem vágyik erre, csak arra, hogy simán működjön.
-
SirRasor
addikt
Egyrészt up, hogy visszataláljak (véletlen a 2xxx-es topicba írtam
), másrészt ide is berakom a tapasztalatomat.
-
snecy20
nagyúr
válasz
DeathAdder #13337 üzenetére
Ezt még nem javították tavaly július óta?
-
tomsolo
addikt
válasz
DeathAdder #13337 üzenetére
Az AMD chipset drivert tedd fel.
-
DeathAdder
veterán
AMD-Ryzen-Mastert telepíteném, erre: "A newer version of this appliaction is already installed"
és nem engedi telepíteni.
Látom gugliban nem én vagyok az egyetlen aki egy teljesen friss rendszerre sem tudja felrakni ezt a programot, és megoldást sem tudott rá mondani senki.
Tomahawk lapban van 3600, annak a chipset driverét feltettem, illetve a videokártyáét, egyébként meg full szűz a rendszer.
Ötletek?
-
Giii
senior tag
Helló!
Annyi kérdésem lenne,hogy A.I Tweaker alatt beállítottam mindent.Van még az Advance. Az Advance-ban is ugyan úgy be kell állítanom az értékeket mint az A.I Tweaker-nél?
Pl vannak a ram beállítások és találtam ott egy plusz lehetőséget a geardown mellett a Power down.(nem tudom mi ez és mire jó) és még pluszban lehet finomhangolni a PBO-t.Szükségem lehet nekem ezekre vagy ne foglalkozzak vele? -
-FreaK-
veterán
válasz
gaben88 #13333 üzenetére
Ezt kövesd, Masterhez van, de jó a leírás a tiédhez is.
(Gigabyte X570 AORUS Master Overclocking Thread) -
gaben88
őstag
válasz
Puma K #13312 üzenetére
Nagyon köszi, akkor ezzel azt hiszem nem foglalkozom, ez így akkor "normális" és szerintem teljesítményben sem jelent semmit. :-)
Más: Ha egy értéket tudok állítani AMD Overclocking és AMD CBS alatt is, akkor jól gondolom, hogy pl egy 3700X esetén inkább CBS alatt állítsam? Gondolok itt PBO-ra, vagy VDDG/VDDP voltage-re (DRAM Calc miatt), stb.
-
-
-
predi32
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy ASUS ROG STRIX B450-F GAMING lapot, bios állitolag frissitve van.
Ebbe a deszkába melyik procit ajánljátok, 2700x, 3700x vagy 3800x?
Néztem RAMokat is:
Corsair Vengeance RGB PRO 16 GB (2 x 8 GB) DDR4 3200 MHz C16 XMP 2.0,
Crucial Ballistix Tactical Tracer BLT2K8G4D32AET4K RGB, 3200 MHz 16GB (2x8GB) CL16,
ADATA XPG SPECTRIX D60G 16GB (2x8GB) 3200MHz CL-16-18-18?
Válaszokat előre is köszönöm. -
tomsolo
addikt
Ryzen 3 ezresek (3600-3700-3800x) delidelve
A kisebbik chip a processzor magok, a nagyobbik a controller. (Azért nagyobb mert az nem 7nm tech. btw 3900 felett is ilyen, csak ott már két kisebb chip van. )
Szóval igen azt a kis lófüttyöt kéne hűteni.
Ua ez a 2000-es családnál:
Majdnem középen van minden. -
-
-
válasz
chopin42 #13309 üzenetére
Ha top léghűtőt szeretnél, akkor azt vedd meg, amelyik a legjobban tetszik.
Nem nyersz hőfokokban szinte semmit egy top léghűtővel a Ryzen 3600 esetében, bőven elég a középkategória is.
Nálam Mugen 5 Rev B volt, és azt cseréltem Noctua NH-D15-re, így tudom, hogy bőven elég volt a Mugen is. A Noctua nem hozott csak max. 3-5 fokot. Mondjuk nem is azért vettem, hanem mert mindig is egy top léghűtőt szerettem volna, és azon belül is az NH-D15 volt ami legjobban tetszett. -
válasz
RECSKA #13313 üzenetére
Néha a megtett út a fontos, nem a végeredmény! :-)
A 3200 vs 3600 RAM témakörben valaki? Azt látom, hogy játékokban jelent némi plusz maximális FPS-t, de átlag használatban, vagy azt szimuláló alkalmazásban nem nagyon vizsgálják a magasabb órajel létjogosultságát.
Tegnap tűnt fel, négy modullal CL15 helyett CL20-at tud csak a lapom a Vengeance LPX modulokkal, ha 3000 MHz-es natív órajelen hajtom. Ez azért meglepő, mert CB alatt még így is javult a 2133/CL16-hoz képest, de legalább magyarázza, miért nem érzem kellően reszponzívnak a rendszert egy csöves i3 8350U-hoz képest sem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
gaben88 #13308 üzenetére
Nincsen buta kérdés. Az a butaság, ha nincs kérdés.
Amit látsz, hogy dobálja az
FSBBCLK órajelet az azért van mert a BIOS-ban lévő Spread Spectrum beállítás be van kapcsolva avagy alapon van hagyva.A neten talált infók szerint:
Az elektromágneses sugárzás csökkentésének az érdekében van az, hogy 98-100 MHz között változik az értéke. Ami alapból teljesen rendben van.
A 100 MHz-nél nagyobb BCLK órajel az idő elteltével az alaptól eltérően gyorsabban degradálja a vele kapcsolatos részeket az alaplapban: RAM, PCI-E slot, SATA stb-stb... egyszóval minden az alaplapra kötött komponenssel összeköttetésben van és ezekre hatást gyakorol. Ez az a érték amit érdemes alapon hagyni vagy maximum 100 MHz-re fixálni a Spread Spectrum kikapcsolásával.
Régebben volt szokás ennek az értéknek a növelésével extra órajelet elérni, de emellett az instabilitás esélye is megnövekedik.
Szóval két ok ami miatt érdemes nem bántani ezt az értéket a BIOS-ban.
Az órajelszorzó a CPU-nál nem lehet mit csinálni az ilyen.
Bár régről rémlik valami, hogy mindig az adott generáció csúcs-extrém tuningra szánt alaplapjai tudták tartani stabilan az órajelet le-fel dobálás nélkül, de lehet rosszul emlékszem.
-
boogie84
veterán
válasz
wwenigma #13296 üzenetére
Bízom benne, hogy javítanak ezen, mert a Noctua kb 20%-ban van nálam most használva. Gyakorlatilag feleslegesen vettem. Elég lett volna a régi NH U12-m AM4 lefogatóval is.
Alulfeszelés. Most már csak 1,280v-ot adok fixen a procinak. Mit gondoltok meddig tudok még lemenni?
-
chopin42
őstag
Üdv! Tudom lerágott csont, de szeretnék egy top léghűtőt a ryzen 3600-hoz, később lépnék feljebb is, szóval nem (teljesen) overkill.
Amiket néztem:
Noctua nh-u14s ~25k
Cryorig R1 Universal ~25k
Cryorig R1 Ultimate ~27k
Deepcool assasin 3 ~28k
És persze végül, de nem utolsó sorban Noctua nh-d15 ~30k.
Ezek közül melyiket vennétek? Őszintén az olcsóbb végéhez húz a szívem, főleg az r1 universal/u14s között vacilálok. Tesztekben minimális a különbség. Azért itt (is) kérdem, mert itt páran használtok top léghűtést ryzen 3xxx-hez, hátha ezek közül van valamelyikkel tapasztalat. -
gaben88
őstag
Lehet buta kérdés, de miért van az, hogy ha AIDA-ban nyomok egy mem benchet, akkor a CPU FSB 99.8 és nem 100 és a CPU Multiplier 43.75 44 helyett?
-
Giii
senior tag
válasz
hokuszpk #13262 üzenetére
Helló!
Azt vettem még észre ,hogyha leveszem offset modban a vcore-t 0,12V-al akkor CB-ben jócskán kevesebb pontot kapok.Mondjuk jócskán jobb hőfokokat kapok de ez olyan mintha nem futná ki magát a proci?Valaki elmondaná hogyan működik? Full automatán 1.475V Vcore (ez nem mindig állandó) akkor 1599 pont a multi eredményem és az egy szálas 197. Visszakapcsoltam a PBO-t de nem boostol 4200-re csak 4000-ig.Pedig minden beállítás ugyanaz. Más.Mi a különbség a Ryzen Balanced és a windows féle energiasémában? Mert különbséget eddig nem vettem észre.Talán másképpen feszel?
Jó valójában mindegy mert egy RX 580 SE-t kell hajtania.Előre is köszi!
-
M0ng00se
őstag
válasz
mihellers56 #13302 üzenetére
Nekem anno R15 csinált ilyet még A8 5600K-val de sajnos nem maradt róla screenshotom
-
M0ng00se
őstag
Hello.
B450-F-re a 3003 BIOS érdemben csinál valamit?
"2. Fixed a compatibility issue with M.2s when using Ryzen 3000 CPUs."
Meh, eddig is ment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Gombászkönyvek egyben
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged