Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
AZ pont 70-80 % a valodi magokon. Ezt magyaraztak a forumon, hogy ha 50%-t latok, az igazabol 100 fizikai magon.
ezt melyik forumon? nem lehet hogy felreertettel valamit?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
tusi_
addikt
válasz snecy20 #12992 üzenetére
AZ pont 70-80 % a valodi magokon. Ezt magyaraztak a forumon, hogy ha 50%-t latok, az igazabol 100 fizikai magon. Ha sokan vannak a griden, akkor a GPU max 60%on megy. Forum szerint a CPU leterdelt es nem tud tobb adatot szolgaltatni a gpu nak.
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz szasanyi #12989 üzenetére
Az ok, hogy nem annyival jobb, mint amennyivel dragabb. A 2700 meltatlanul olcso, a 3800x meg q..a draga.
A 2070 Super mellbevagoan gyorsabbnak tunik, mint a GTX 1070, pedig csak kb 40% koruli a plussz. Persze az mas teszta, nem a proci produkalja a latvanyt, de a kunos forumon hallottak alapjan, csodat vartam a 3800x -tol.[ Szerkesztve ]
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz Puma K #12985 üzenetére
Assetto Corsa Competizione a kiado Kunos Simulazioni szerint cpu limites barmilyen vassal, amivel nyomod, ezert bizonyos megszoritasokat kell elvegezni, hogy rendesen fusson a jatek.
Pl a grid ne legyen tobb, mint 20 auto, belso visszapillanto tukort ki kell kapcsolni a dupla render miatt......
Jobb lett vmivel, de az igert eredmeny elmaradt. En arra gyanaxom, hogy memoria limit van, ezert is vszek meg egy ramot. (meg 16 Gb-t) Ha ezzel sem megy, akkor 1000€ -t fizettem a tudatlansagom/hiszekenysegem miatteat, sleep, play, replay
-
Puma K
nagyúr
Ugyan más a gépünk de ha azt nézem hogy 8mag/16szál a CPU akkor az egyezik.
Korábban a Hardware Unboxed csinált egy mérést amiben 39 játékkal hasonlította össze a két szóban forgó VGA-t + 5700 XT és összességében 3%-kal volt jobb az 1080 Ti. Ami azóta lehet elolvadt az újabb driver-eknek köszönhetően.
Most lefuttattam a 3DMark azon részeit amit te is és ezeket a pontokat kaptam:
- Fire Strike: 25154 pont
- Fire Strike Extreme: 14143 pontA nem veszed észre a különbséget az milyen játékban nyilvánul meg és mekkora felbontás mellett?
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
tusi_
addikt
Termeszetesen gyorsabb, de nem hozott olyan valtozast, mint a VGA 1070->2070 Super csere.
Egy forumon mondtak, hogy bika processzor kell a jatekhoz, amivel jatszom es ezert vettem. Javult vmennyit, de kozel sem annyit, mint igertek.
Erre mondom, hogy a 250€t nem erte meg.Ha csak a physiks tesztet veszem alapul a firestrike, time spy ..... progikbol, akkor kb 15% a javulas a 2700@3900Mhz hez kepest, ami nem er meg 250€t
Nem arrol van szo, hogy szar, nagyon gyors meg minden, de nem eri meg valtani, ha vki csak jatszik es keveset hasznalja melora. Ha videokat kodolnek nap mint nap es fontos lenne, hogy 7 helyett 8-t tudajk lerenderelni naponta, akkor megeri, de egyebkent nem.
Azert vettem a 3800x-et, mert a 3600 kb ugyanannyit tud jatekok alatt, de vhogy nekem idotalobbnak tunik a 3800x, ha esetleg valaha 8 szalon mennek majd a gamek.
eat, sleep, play, replay
-
Pro!Petya
addikt
Semmi javulást nem hozott nálad a 3800X a 2700-hez képest?!
Na ne már!
CB20 alatt a 2700 3,9GHz-en sztem ilyen ~3900 körül hozhatott nálad, a 3800X meg ~5050.
Azért mindegy nálad hogy a PBO disabled/enabled vagy auto mert a 79 fok egy cb20 alatt sok. Nem tud plusz feszt adni mert így is a maximumot adja amit a hőmérséklettől még enged , de mivel az már alapból magas így be is zárult a kör.
Játékoknál ugyanez a 65-70 fok miatt. ( Ez is nehezen hihető hogy itt sincs látszatja 3800X többlet teljesítményének!)
Nincs esetleg egy 3dmark Compared mérésed a 2700 és a 3800X között?? megnézném.Szerintem teljesen rendben van! (azért ez egy stressz teszt , még ha nem is a legcombosabb így elfogadható az a hőmérséklet!)
Mire lesz főképp használva amúgy?[ Szerkesztve ]
-
Kovbob
senior tag
Mégiscsak úgy döntötte megpróbálom a 3600-al a 4,2ghz all core-t. Viszont lenne ezzel kapcsolatban kérdésem? A cpu vcore-t hol érdemes beállítanom? Betudok állítani az órajel alatt cpu videt, de az amd overclocking menüben is van vcore beállítási lehetőség. Most a vidnél állítottam be 1.3-at és ilyen értékeket kaptam cinebench alatt. Érdekes, hogy a vcore azt tényleg meg állt 1,312-nél, de külön a magoknál már jóval magasabb értékek szerepelnek ez így normális? Mi a biztonságos feszültség all core egy ilyen procinak?
[ Szerkesztve ]
-
tusi_
addikt
válasz tomsolo #12970 üzenetére
Semmi tuningot nem akarok, sime xmp/docp es szeva. Viszont 1%/0,1% lowban sokat jelent a tesztek alapjan. Nem vilagvege osszeg, tobbet buktam a 2700-->3800x cseren, ami kb semmi javulast nem hozott, sot ami a homersekletet illeti, rosszabb lett.
Most neztem vissza a videoimat, ahol kint voltak az adatok jatek alatt es 46C volt a 2700 3.9-en hajtva. 3800X nem ritka ugyanott a 65-70C
eat, sleep, play, replay
-
gidalight
tag
válasz tomsolo #12970 üzenetére
Igen, ráadásul azon túl h 4 modul jobban terheli az IMC-t (+ soc fesz), a kommersz lapokon az "A" pár fut közvetlenül a memóriavezérlő felé (tehát rövid vezetékeken), a "B" pár pedig csak az "A" pár-ból van -sorban- továbbkötve (hosszabb vezeték), így a B páron elérhető órajel\késleltetés jellemzően alacsonyabb.
-
tusi_
addikt
Keso, kiderult, hogy van 20€ kedvezmenyem ra. Megrendelve.
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
válasz RECSKA #12967 üzenetére
A 2700 mellett ment 3466 on ugyanezekkel a timingekkel 1,35 V-n, a 3800x el vehetem ki a batteryt, ha vmit is allitok rajta. Biztos nem BIOS, mert meg a regi cpu val frissitettem a bios a 3800x vasarlasa elott es ment tovabbra is feszesen. Mar nem nyulok hozza, elkopik a csavarhuzo a sok elem ki be mozgatastol.
eat, sleep, play, replay
-
tusi_
addikt
Halli.
Tegnap volt kis szabadidom es mivel jatszani nem tudtam, ezert kiprobaltam az OC-t a 3800X en. Hat en abszolut nem vagyok meggyozve az OC jelentosegerol a ZEN2 nel.Egyedul a hofok lett vmivel kezbentarthatobb, kb 3 fok minuszban, es kevesebb ingadozas, de a sebessege nem valtozik nagyot. Persze extremebb OC nal lehet tobbet kihozni belole, de nemtom milyen hutot kell akkor ala - fole - rakni.
CB20 5077 pont az 5025 helyett, 3dmark inkabb rosszabb par %-al, jatekban is inkabb 1-2 fps-el kevesebb OC val mint nelkule. A gyarit PBO AUTO alatt kell erteni, ha DISABLED akkor kb 4200-4250 a boost, AUTO val 4250-4325, mig ENABLE mellett 4325-4400 (neha 4450, de ez szinte latahatlan, olyan kis idore tudja kitartani)
Hofok OC CB20 75,6 C, DISABLE/AUTO/ENABLE mindegy 4075 Mhz allcore es kb 78-79 fok 3-4 teszt utan.OC 4200 Mhzt jelent 1,275 Volttal, 4300 mellett az elso 5 secben dobott egy rebootot a gep, tobb kakaot nem akartam neki adni, mert akkor ugye pont a hofok emelkedne.
RAM sima XMP/DOCP 3200 Mhz 16-18-18-18-35. (Crucial Ballistix sport lt grey)
Kerdesem lenne rammal kapcsolatban. Szeretem a mostani modulokat es lattam egy ket videot, ahol a 2x8 vs 4x8 tesztek alatt a sima 1% / 0,1 % low vagy 15-20% t no (bizonyos cimek alatt). Most tudnek venni meg 2x8GB, olcsobb is mint amikor vettem es nem szeretnek megint eladni es ramot venni, hanem csak siman venni ket tok ugyanolyat es behajitani melle.
Jo 5letnek tartjatok, vagy inkabb a 2x16 a preferalt? Allitolag a Z2 mar jol kijon a 4xY modulokkal is, plusz aram fogyasztast lesz..m, chipszet is birni fogja, X470 rol van szo.
Köszi a valaszokat.eat, sleep, play, replay
-
negyedes
addikt
válasz Pro!Petya #12964 üzenetére
igen, sajna kifutottam a keretbol, fontosabb dolgokra gyujtok,es ezek a ramok voltak itthon elfekvoben, februari fizubol jon 16 gb 3200-as ram.
jatek nincs terben, inkabb autocad/ps/lr/allplan/axis vm.Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
senior tag
-
fanti
addikt
válasz Oposzumtoszó #12958 üzenetére
Jól szellőző házban a 2700X PBO nélkül elmegy alapon vele.
Még ha egy jobb pasztát is kensz a procira, akkor meg pláne. -
senior tag
Sziasztok!
Ryzen 7 2700X gyári hűtője hogy muzsikál? Érdemes használni, vagy mindenképpen valami komolyabb ajánlott?
-
negyedes
addikt
-
Pro!Petya
addikt
Olyat mérjetek legyetek szívesek ahol a Start után nyomtok egy Cleart , és a képet a Stop előtt csináljátok hogy az IDLE értékek ne zavarjanak be! (ugyanis onnantól monitoroz a program amikortól megvan nyitva Stressz teszt ablak és nem a Start lenyomásától. - ugyanezért kell a Stop előtt készíteni a képet mert ha később csináljátok akkor változnak az eredmények így fals infó jön le! Főleg ilyen röviden mért teszteknél).
Mégvalami! A Hőmérsékletet meg ellenőrizzétek le a HWinfo64-ben hogy egyezik-e terhelés alatt a Tdie -al. (Aida-ban nálam ez a "CPU Diode" , nem a CPU! Utóbbi valami marhaságot mutat mert a HWinfo-ban sincs olyan érték kiolvasva sehol )
(#12953) wwenigma
Ez még csak nem is fűt!!
P95 kb 25-30Watt-al többre megtekeri(#12955) negyedes
Mihez tartozik az a ~2800rpm max a hűtésnél?[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Namostmilesz, fűti a program aminek futenie kell.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tomsolo
addikt
válasz r3v0Lut10n #12945 üzenetére
mindegyikből lett frissebb (b450/x370/x470/x570)
"
v1.11.22 = cleared for release on November 22nd
v2.01.15 = cleared for release on January 15th
"Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
b1sti
senior tag
AIDA Stressz teszt alatt kinek mi a max hőfok? A 82 soknak mondható gyári setup-al?
-
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz tomsolo #12944 üzenetére
Az létezhet hogy ebből nekem 1.11.22.454-es van fent? o0
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
tomsolo
addikt
Jött ki új AMDs chipset driver.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Seci
tag
Sziasztok!
Használ valaki MSI B450 Tomahawk MAX alaplapban Crucial 2x16GB 3200MHz DDR4 BLS2K16G4D32AESB Ballistix Sport LT memóriát? -
Pro!Petya
addikt
válasz r3v0Lut10n #12929 üzenetére
Ámulatba tudtok ejteni ilyen varázs számokkal!
-
palfitom
félisten
válasz r3v0Lut10n #12933 üzenetére
Az biztos!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
nagyúr
Akkor most tulajdonképpen számít bármit is az effektív órajel ? A neve alapján kb. szerintem semmit, hisz ez csak egy számított elméleti érték, valójában nem ennyin megy.
Csak mert a képen amit beillesztettem, nem RyZen van, hanem egy XEON E5-1650v2 Ivy-Bridge EP s2011-es konfig.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz hackeeeee #12932 üzenetére
Hja, sztem mázlista példányt fogtam ki Mondjuk nemrég vettem amazonon, lehet es is az újabb gyártásból van (ahogy olvasgattam mindenfele, az újabban kijöttekkel többeknek szerencséje volt)
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
b1sti
senior tag
válasz r3v0Lut10n #12929 üzenetére
Ezekkel az értékekkel megelégednék én is útmutató, esetleg segédlet?
-
nagyúr
válasz worxland #12928 üzenetére
Majdnem... a 3 100+ fokos érték nem mérvadó, ez egy "ficsőr". Végignyálazva az alaplapot, 40 foknál nincs melegebb része.
Ezek szenzorhiba/hiányos/kiforratlan BIOS agyszüleményei csupán.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
r3v0Lut10n
senior tag
Úgy érzem megtaláltam a tuning sweet spotot
4200 @1.21V Max 71C AIDA64 stability teszt alatt, normál használat ill. játék meg jóval lejjebb
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ehhez a sima maximális energizagazdálkodás itt nem elég? Annó a Skylake esetén elég volt, hogy ne legyen órajel hinta.
Plusz csak a thread órajel változik, a Core clock nem.
És ilyen esetben, PBO, PSS, CPB mehet off-ra?
Este kipróbálom.
Eddig nem zavart, mert nem láttam.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ofkorsz lefelé, ugyan úgy hintázik a ~100Mhz és a max beállított órajel között. Viszont CPU-Z-ben fix 3900-on áll. Ha pedig hagyom a gyári boost-ot, akkor látom CPU-zben is, hogy visszaveszi az órajelet.
Csak ugye így is megáll 4GHz-n, viszont 1.4V-n. Viszont, a 3900 megy 1.25V-n, így felesleges.
Semmi nincs direkt, bios-ban állítottam mindent. Vagyis az MSI szoftvere van felrakva a VGA led állítása miatt, de azt kivettem indításból, nem indul el.
3.70-ben nem találtam meg, már többször átnéztem az összes menüpontot, nyoma sincs.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Alpi.
addikt
válasz hackeeeee #12917 üzenetére
Melyik irányba változnak ? Mert ugye, ha ezeket kilövöd, akkor elvileg nem kéne emelnie a frekin, de attol még csökkenni csökkenhet, az egy másik story. Egyébként ha van erre alkalmas szoftver telepítve, akár nyomokban is, simán módosítja a biosban állítottakat. (vagyis módosíthatja, nem törvényszerü)
Továbbra is megkeresném a "manual" órajel állítást biosban. Nem mondom, hogy 100%, mert semmi nem az, de elég nehezen tudom elképzelni, hogy nincs opció. Azzal fix órajelet kell kapnod, egyedül a max c-state, a lekapcsolható magok szoktak mellette működni, de az kifejezetten hasznos is a fix setup mellé.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
b1sti
senior tag
válasz RECSKA #12914 üzenetére
Crucial Ballistix Sport 32GB. Ez a videó alapján próbálkoztam vele, de több dolog sem volt úgy, ahogy az a videóban látszik. Pl a Core Voltage folyamatosan fix volt, amikor az energia sémák között váltottam. Már nem emlékszem pontosan "hányadik lépés" volt. Mondjuk nehezítő körülmény, hogy az Asus lapoknak klasszisokkal egyszerűbb és átláthatóbb a BIOS, mint az MSI lapoknak. Így elképzelhető, hogy amiatt volt nálam gond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kovbob #12918 üzenetére
Szerintem én is annyit fogok csinálni, hogy manual OC-ban beállítom a 3900-at, és hozzá itt a feszt, és ennyi. Korábban a B250 idején is így ment az OC, gond nélkül a 2600-al.
Igen, így van, csak fura, hogy kézzel beállítom, akkor elvileg letiltja, de, ugyan úgy működik az adatok szerint. Ha letiltom összeset, akkor is, ráadásul úgy, hogy energiagazdálkodásban max. teljesítmény van beállítva. Nem értem, főként úgy, hogy csak a HWInfo mutatja ezt, semmi más..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Kovbob
senior tag
válasz hackeeeee #12917 üzenetére
Mondjuk igen én se értem már ezt a rengeteg funkciót ami a ryzenben van. Fel is adtam az állítgatást, enegdélyeztem az auto oc-t (mondjuk működni még nem láttam), raktam be offsetet és elég nekem ennyi.
Ja azt hogy több helyen is van pbo arra valahol olvastam hogy talán a több generációs ryzen miatt alakult így. Meg hogy igazából az egyik helyen talán az xfr-t állítja csak azt is pbo-nak írja valamiért. Asszem az xfr az a régiekre vonatkozik a pbo meg az újra. Persze lehet hülyeséget beszeélek, csak ilyet találtam róla valahol.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kovbob #12916 üzenetére
De, de attól még a thread órajelek változnak HWINFO szerint.. Amit nem értek miért van.. Mindegy, hogy Auto-n van a PBO, vagy disabled-en..
Plusz magát a Core Performance boost funkciót sem értem, és azt sem, hogy miért lehet két helyen kikapcsolni a PBO-t.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Kovbob
senior tag
Nade a manual oc az lényegében nem a szorzót állítja? Azt írtad hogy az van. Ha a blck fix akkor gondolom a szorzóval emeli az órajelet, hisz mi mással tudná?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #12913 üzenetére
Szórakoztam még ezzel, tényleg ha letiltom minden menüben a pbo-t, és a CPB-t, CnQ-t, és mindent, akkor is változik a thread órajel.. Nem értem. Mindegy, feladtam. Marad minden úgy ahogy van, és kész..
Viszont az alap órajel, ha Manual CPU OC-ban beállítom, akkor CPU-Z szerint is fixen áll.. Ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
b1sti
senior tag
válasz hackeeeee #12909 üzenetére
Hasonlóval szenvedek én is. Arról már nem beszélve, hogy sem akar összejönni az OC. Jó pár videót és hsz-t néztem, olvastam, de semmi pozitív eredmény. Viszont 3600 CL16-on alap MHz-en nem akar indulni a masina.
Kérhetnék én is segítséget?! Jöhet akár szájbarágósan is -
Foglalt név
addikt
válasz turistakolbi #12897 üzenetére
Még az elején próbáltam a RAM-on feszíteni, de még a safe beállításokkal sem jutottam el az asztalig.
A CPU tuning kb. irreleváns, 4600 körülig mentem fel és ha már egyszer hajlandó volt elindulni, akkor működik.
A csökkentett mód ha jól emlékszem még nem halt le és van, hogy csak úgy bootol be a gép, hogy csökkentett mód és onnan újraindítás.Hétvégén megpróbálom újrarakni a win-t, aminek nem örülök, mert eddig egész jól bírt akár a platformváltásokat is...
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Új HWinfó Beta verzió: 6.21-4050
-
b1sti
senior tag
Sziasztok
R5 3600-at érdemes húzni? Teljes konfigom az adatlapomon. Most raktam bele 2x16 ballistix ramot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest