- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mik ezek az új monitoron?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz X Factor #38195 üzenetére
Köszönöm a választ! Meg is érkezett a cucc. Beszereltem, indítom a gépet... Nincs kép. DRAM LED világít az alaplapon. Többször ki-be raktam próbálgattam, hátha nem jól van bent a helyén. Próbáltam a régi kártyát de azzal is ugyanúgy világít a led és semmi kép. Valaki tud valamit segíteni? Vagy melyik topicba forduljak ilyen problémával?
Üdv
-
Apollo_21
addikt
14,11,2 beta...csak 1 a sok közül de kb minden játékban ilyesmit produkál.
Ramot is pakolgattam bár ez nemhinném hogy beleszól egy driver milyenségébe; 2 eltérő vga és lap..mindkét esetben újrahúzott win7 hogy ne legyen szemetes vagy valami..tuning direkt levolt véve mindkét esetben hátha ez szól közbe Tehát csere hardverben nincs hiány
[link]Mondjuk 1 azért fura a linkelt játéknál..mert itt kivételesen csak ütközésekkor jön elő randomra.
Fél gépet már lecseréltem és még mindíg gázos..ilyenkor csak a régebbi driverek segítenek?
Mert ez 14,9el is elöjött a hét elején. Vga-k nem mennek 70fölé...hűtésben kifogástalan a rendszer.
Gondoltam megosztom.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Petyyyyy
addikt
válasz Gerisz #38197 üzenetére
Nekem is van anomáliám, igaz nem ilyen bántó. Ugrik egyet a kép néha, olyan mintha megjelenítene egy sort az aktuális ablak felett feketével, de pillanat alatt lejátszódik és minden megy tovább. Naponta 2-3 alkalommal, jellemzően csak Opera használatával.
A rendszer talán 2 hónapos lehet, úgyhogy betudom browser bugnak.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
X Factor
addikt
válasz bunkomen #38194 üzenetére
Pci-e 3.0 nem számÍt. CPU-ról megoszlik a vélemény. Egy 4 magos I5 elég lesz, de ha van rá lehetőség legyen "K" verzió és fusson 4ghz körül/felett, így a cpu limit kizárható/minimálisra csökkenthető.
Közben látom, h. "H-s" lapod van. Ha nem cserélsz lapot, akkor igen, az i2500 egy ideális alternatíva.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg ma érkezik hozzám egy 7950 3GB OC verzió. Milyen proci az ami már magabiztosan kihajtja? i5-2500-on gondolkodok, 30 körül látni néha eladót. Illetve zavaró tényező az, hogy az alaplapom ha jól tudom nem támogatja a pci-e 3.0-t?
Üdv
-
Gerisz
addikt
Ilyen hibákat dob, eddig csak böngészőben.
Piros vonalakkal kezdődött, totál random, eddig nem tudom mihez kötni. Megjelenik képek videók között, úgy mint csak sima szöveges oldalon is. Ha csak a csíkok jönnek akkor a görgetés le fel elég, ha így "szétesik" akkor kicsinyítés, majd újra teljes képernyős mód és újra jó.A kártya még garis egy évig majdnem.
Heaven van telepítve, gyorsan lefuttattam egy maxot de semmi nem jött elő. -
Apollo_21
addikt
-
-
Nwis86
aktív tag
Mindeninek kösz a segítséget, remélhetőleg péntekig megérkezik a tápom és akkor végre én is kiapprobálhatom a cf-et
-
Apollo_21
addikt
válasz Nwis86 #38181 üzenetére
Nem kell közvetlen alá rakni...írtam privátot is..de itt is megosztom..szóval ha jól tudom.
Mindkét karit külön betéve kell nekik feltenni a drivert..majd ha ez megvan mehet be a 2kártya a cf hiddal összekötni és engedélyezni catalystbe a működését. Ha jól tudom ez a menete.
Bár nekem mint az elöbb írtam épp vmiért nemigen jön meg a többlet teljesítmény, pedig mindent úgy csináltam mint 2hete mikor elöször próbáltam, akkor speciel jó volt.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Nwis86
aktív tag
válasz Apollo_21 #38179 üzenetére
CF-et még nem probáltam mert még a régi 1000éves Asus P5Q lapba van a vga egy xeon e5450 társaságába (Q9650) 4Ghz-re húzva, ez a lap nem is támogat CF-et...
De már itt van az új, vagyis régi de jobb alaplapom egy P6x58 premium és i7 Xeon (6 magos 12 szál) X5650 Ezek mellé megy majd a CF amint megérkezik a tápom... Viszont ha neked CF-van akkor szeretnék kérdezni pár láma kérdést, ezekre más is válaszolhat! Mivel CF-et még élőbe nem is láttam így fogalmam nincs pontosan mi is ennek a menete. A kártya mind a 2 cf csatlakozójára rá kell nyomni a kábelt vagyis 2 kábel kell vagy elég csak 1 kábel? és van-e bármi más teendőm? driverbe valamit beállítani? A 2 kártyát muszáj egymás alá rakni? így kb 3mm hely marad köztük, nem túl biztató hűtés szempontjából.. vagy kihagyhatok 1 slotot és rakhatom a 3. helyre?
-
Nwis86
aktív tag
-
Nwis86
aktív tag
válasz Repsol600 #38172 üzenetére
Próbáltam régi driverekel, meg a legujabb bétával is de semmi változás nem történt... aztán ki be raktam a régi és az új kártyát tesztelgetni és 1x csak megjavult a vapor nem tudom mi volt a baja de lényeg hogy most jó, és a tuningót is bírja Viszont most van más gond, a tuning értékeket nem tartja fixen, látszólag minden rendben, de ha monitorozom a kártyát 100 milliszekundumos értékkel és 3D-mark után visszanézem a logot hogy menyin ment a kártya akkor látom hogy első kb fél percbe szépen tartja a 1200/1600 értéket, aztán elkezd ugrálni pillantok alatt váltva 300-1200 közt a memoria meg 1250-1600 közt! Mindegy hogy ennyit húzok rajta vagy csak a gyárin használom, akkor is ugrál 850-950 közt... maximális 1.3V mellett! Gondolom ez a boost miatt lehet, de nagyon nem tetszik, így ne kapok olyan jó és stabil eredményeket mint a club3D 7950el amibe nincs boost.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Nekem is új szórakozásom lett, driver fel le.
Eddig ilyen nem volt nekem, nem ébred fel alvásból. A rendszer ugyan úgy van lassan egy éve nem nyúltam semmihez. A 14.3-as beta volt fent. Most gondoltam lecserélem a legújabbra. Feldobtam az új beta-t és azóta lett ez, hogy nem ébred fel alvásból. A ventik felpörögnek a vidkarin mint induláskor, de ennyi. Most bármit teszek fel ugyan úgy előjön a hiba. -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a HD7770 1GB-os OC karim HD7950 vagy 7970-re.
Ezek vannak jelenleg:
Alaplap:
CPU típusa QuadCore AMD Phenom II X4 B50, 3680 MHz (16 x 230)
Alaplap neve Asus M5A78L-M LX V2 (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet AMD 760G, AMD K10
Rendszermemória 8192 MB (DDR3 SDRAM)
DIMM1: Crucial ST51264BA1339.16FM 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)
DIMM2: Kingmax FLGF65F-E6K4B 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (11-11-11-28 @ 800 MHz) (10-10-10-26 @ 727 MHz) (9-9-9-23 @ 654 MHz) (8-8-8-21 @ 581 MHz) (7-7-7-18 @ 509 MHz) (6-6-6-16 @ 436 MHz)
BIOS típusa AMI (09/11/14)A tápom: FSP:400PNF ez vajon elbírja még a kártyát, vagy mindenképpen cserélnem kell egy jobbra?
Később szeretnék procit is fejleszteni, gondoltam váltok vissza Intel alapokra.
Sajna a keret nem bő, így csak apránként tudok váltani.
A célom i5-ös proci lenne, de előbb be kell érnem majd egy gyengébb G3460 procival.Ti mit ajánlotok?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #38164 üzenetére
Megoldottam F43-al már megy is ahogy kell.
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Lenne 1 nagy problémám, hátha valaki tud rá magyarázatot és remélhetőleg megoldást adni
Van 1 club3D 7950es kártyám, amit anno használtan félve vettem mert hát nem 1 nagy márka, gari se volt rá de nagy meglepetésemre egész csendes viszonylag hűvös és nagyon jól bírj a tuningot 1150/1600on használom, de teszt erejéig 1210/1700on is ment! Most építgetem az új gépemet, így ahhoz vettem még egy 7950et, Sapphire Vapor-x-et! Ami elméletben sokkal jobb mint a Club3D, mivel új gépem még nincs kész, mostani alaplapom meg nem támogat CF-et így egyenlőre kiszedtem a clubot és beraktam a vaport, mégis csak ez a jobb. Már a beüzemeléssel gondom volt mert tápomon 650W chieftec nincs 8pines csati, ennek meg 2 is kell, club az 2, 6pinesel megy, na de volt hozzá gyárilag molex átalakító, így azzal oldottam meg 4db molexet be is dugtam, megy is is szépen, kb 8fokkal hűvösebb is mint a club, ekkor még örültem neki nagyon.... de azt vettem észre hogy mintha lassabbak lennének a játékok, néztem FPS értékeket és igen 5-15fps-el is lassabban mennek mint eddig... igaz vapor gyári alap órajele kisebb mint a clubbé, (930) vapor 850/ boost 950 lenne de valamiért nekem csak 850en megy és nem vált 950re soha, gpu-z is 850 et ír, mikor beraktam a gépbe akkor még 950et írt, de nyomkodtam a kártya oldalán a kéken világító gombot mert ilyet még nem láttam aztán most már sehogy nincs 950es értékem, nem tudom ennek van -e köze a gomb nyomkodásához, igazából azt se tudom mire jó az a gomb... de szépen világít
Na de manuálisan felhúztam 950re és mértem 3Dmark fire strike tesztet és 4011 pont kb a régi 7850 es kártyám is hozott ennyit tuningolva... szóval valami nagyon nem oké, kiszedtem a Vaport visszaraktam a club3D-t lefuttattam ezzel is a fire strike tesztet és 5671 pont, nagyon nagy a különbség, ráadásul vapor tuningba 1080on már kifagy 1.3V-al is, club meg 1200on is megy 1.25-el.... Mind a 2 kártyánál újra raktam a drivert!
Mi lehet a gond? Nem hiszem el hogy ez a batár nagy vapor-x ami súlyra is vagy 2x nehezebb mint a club3d ennyivel gyengébb legyen, kizárt dolognak tartom hogy csak 7850szintet tudna....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Malibutomi #38164 üzenetére
Csak nem 7950 van a 390x érkezéséig?
-
Malibutomi
nagyúr
Giga WF3 7950-re melyik biost érdemes felrakni? Rev 1.0
Most pillanatnyilag nem hagy feszt állítani.[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Olyan mint kifejezetten játék topic van? Mármint épp problémás a CF-em ami tegnap állt újra össze.
Az h most a Crysis3 nemtetszik neki meg az új Most Wanted..az nemérdekel..bár ezekkel múltkoriban eléggé jól ment..demind1..szal ha pl Fc4 vagy vehetjük a Cod-ot mind1..igazából akármit..ha CFel gagyibb az eredmény az akkor a cf egyáltalán nemtámogatása miatt van, tehát így lett írva a game..vagy csak a Catalyst driver épp nem cf driver? egyáltalán létezik Cf müködést javító Calatyst? Tehát ami kimondottan arra van?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
-
Habugi
addikt
válasz DroiDMester #38140 üzenetére
Ööö..., 1200/1700 ~ FC4: [link]
Még a hiko előtt tisztázzuk, igen nem FHD.
Amikor FHD tv-n játszom az kb 7-10fps-el kevesebb, pont annyi, amennyibe a softveres felvétel került..Szóval a Tahitin az ultra felejtő szerintem egy "kicsit" túlzás..
DoF/Motion Blur is csak azért van kikapcsolva mert gyűlölöm mindkettőt..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Apollo_21
addikt
Vapor-omon mindkettő írható úgynéz ki, bár én furcsálom.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
HSM
félisten
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Általában ha bios kapcsolós egy vga jelen esetben egy dual-x 7970 Sapphire gyártmányú.
Szóval az 1.es és 2.es is írható állás? Megerősítésre van "már" csak szükség..mert nemrég ide is írtam azt hiszem h elqrtam a bios-t és ugrott a cf, ma újdonsült gondoltattal találtam szembe magam ébredés után, milenne ha 1esbe hagynám újrabe a gépbe hátha nemlesz kékhalál..és ráírok egy gyárit.
30perce üzemel a kártya, lekopogom még nemfutott teszt rajta. Szóval lehetséges hogy mindkét állás írható lenne? Én úgytudtam hogy van amihez nemtudsz nyúlni, a másikat piszkálhatod..pont az ilyen esetek miatt...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Petyyyyy
addikt
válasz DroiDMester #38152 üzenetére
Úgy fest igazán szerencsés helyzetben vagy.
[link]Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
Egyelőre a FC4-et is el kellene felejteni, tekintve hogy egy csomó bug van benne.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Dtomka
veterán
válasz tothjozsi96 #38148 üzenetére
"nincs még megfelelő patch hozzá." De már kijött 3 patch és lassan jön a 4. Ez szerintem szánalmas...
Black Screen Bug - Már jön a patch -
tothjozsi96
addikt
válasz Apollo_21 #38147 üzenetére
Tehát akkor a Beta gondolom ..
(#38145) Dtomka
Nekem anno ugyan ez volt a Far Cry 3-al, nem eredeti volt a játék, és egy HD 6870-el próbáltam High-on játszani és a játék ment is de a töltő képernyők annyira akadtak hogy azt hittem hogy hibás a kártya, pedig tudtam hogy nem, eladtam majd vettem egy másikat amivel szintén ez volt a baj.
Később megvettem a játékot és a 6870-el úgy hasított hogy öröm volt nézni.Szerintem ez teljes mértékben azért ilyen még ez az fps ingadozás dolog mert Nvidia párti a játék és nincs még megfelelő patch hozzá.
-
Apollo_21
addikt
válasz tothjozsi96 #38144 üzenetére
Nekem a legújabb driver van fent, a vga ugye az most nem a 7970em azzal vmi gond van..hanem a 280X OC ami nemis a topic kártyája 1150/1600ra van belőve manual 50% ventivel..max 71fok, játék maxon...40-60között van az fps..ez alá és fölé nem megy...játékban ahol kisebb harcok vannak tartja 50en ha nagyon durva az akció akkor ez alá süllyed.
-
X Factor
addikt
MSI AB-vel és Riva Tunerrel íratod OSD-re az adatokat? Ha igen, elmondod, milyen UI beállÍtásokat használsz ?
Make things work
-
Dtomka
veterán
válasz tothjozsi96 #38144 üzenetére
Értem és nekem is hasonló, néha szépen megy majd belassul.
Igen. (AMD-Catalyst-14.11.2Beta-64Bit-Win8.1-Win7-Nov18) -
tothjozsi96
addikt
Na Ultrán 40-70 fps között szépen fut a játék, most néztem meg.
És van olyan érzésem játék közben hogy 70fps-el is néha olyan minthogyha csak 30 lenne, de 70 van ..
Szóval itt még lesz patch.Ti az új beta driverrel próbáltátok amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Köszönjük! Jól gondoltam, mert a meg- megakadás a ram hiányra utalt. (Akkor 2015 re a 3gb os vga-k elfelejthetjük, ha ULTRA minőségben szeretnénk játszani )
A bejárható terület hatalmas....van benne 1 jármű (helikopter féleség) azzal nagyobb távokat tettem már meg és nem volt loading képernyő int más játékokban. PL Postal2[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Ez elég nagy butaság, hogy "felejtsd el az ultrát".
Ez a játék eléggé új ahhoz hogy meg lehessen állapítani hogy miért nem fut normálisan ultrán, igen is hogy fut ultrán, csak mondjuk annyi különbséggel hogy nem érdemes erőltetni az élsimítást, elég az a sima, amin alapból van, MSAA vagy nem tudom pontosan ..
Azért ne már hogy egy 7970 ami egy bitang kártya ne vigyen normálisan egy ilyen játékot ..Ja, és még csak béta driver van hozzá ami szintén okozhat hibákat ..
(#38139) Apollo_21
Nálam sem eredeti, nem éri meg még megvenni, ha ilyen tök hibás lesz az egész akkor én nem fizetek rá, a Far Cry 3-at megvettem, de az megéri az árát, ezzel ellentétben (jelenleg) ..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tothjozsi96 #38137 üzenetére
ultrát felejts el 79xx el! Nálam egy 1100/1400.ra húzott 290X el is csak 30.FPS van ha mindent kimaxolok de leginkább az élsimítás az ami megeszi!
De lehet megfelelően is játszani megfelelő beállításokkal és semmivel nem csúnyább így sem a játék!
azért a 7970 el még jobban vissza kell venni a beállításokból de azzal is belehet játszható sebességre lőni, de SEMMIKÉPP nem ultra beállításon akarj egy 7970 el játszani főleg úgy hogy alap órajeleken megy a 7970.ed! Mondjuk egy 1200/1500.as órajelre feltekerve, már szépen vinné a 7970 is az FC4.et!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dtomka a bal felső sarokban OSD -n látod a legalsó sorban a RENDSZER memória fogyasztás is, láthatod hogy totálisan kimaxolt beállításokon nem eszik még 4.giga ramot sem! Viszont a 7970 nek a 3.giga memóriája(első kép osd.n 3 ik sor vége) az már kevés a kimaxoltt beállításokhoz![ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Bár most a 280X Oc van a gépben, egyenlőre elég gyéren teljesít..valahogy jobbnak gondoltam egy ilyen vga-t
Az h néha megakadni látszik az sztem betudható annak h még nincs patch ami 1-2hibát máris javítani fog+h nálam nem eredeti..és gondolom vagyunk így jópáran ezzel[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Én próbáltam, nekem is olyan. Mintha nem bírná a kártya, vagy kevés neki a 8gb ram?
-
Dtomka
veterán
"Tényleg szép, külön tetszik, hogy mindenféle kaszttal tolod"
Köszönöm. Igen, én nem az az ember vagyok aki csak tankban ül , hanem mindent unlockolni szeretnék...(Ma folytattam az ANTI-AIR TANK MEDAL feloldásához a játékot, Antitankkal, és lenooboztak, mert lőttem ki a repcsiket, heliket...13:0 volt.. )Pár órát már játszottam a 4 gyel (478), [link]
de még nem annyit mind a 3. résszel (794h 52m), [link]
és a 3..kal nem annyit mint a 2 résszel. (1,281 Hours) [link]
Bad Company 2 ben nem találtam még meg magam .
Sajnálom, és remélem mielőbb "talpra állsz"!(#38133) KAMELOT
Ezzel 1 baj van. Ha újonnan venne 7970 et azok, már túl vannak árazva hiszen, ha jól tudom már nem gyártják. Helyette 280x et vehet, ami ugyanaz . (Asus-sal óvatosan )
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Dtomka #38123 üzenetére
Oké. Tényleg szép, külön tetszik, hogy mindenféle kaszttal tolod. Sajnos nem mostanában lesz gépem, talán 1-2 éven belül, ha majd jobban állok anyagilag, de ami késik, nem múlik.
Sokat számítanak ezek, az az igazság. Én sajnos a 170 órából talán az utolsó 10-20-at toltam Mantle-val, azt is a win7-es minimálisan laggolóssal, de már az is nagyon szépet dobott a statjaimon, egyszerűen pontosan oda tudtam célozni, ahova szerettem volna, és a fegyver különböző ugrálásait is könnyebb volt kontroll alatt tartani, ahogy közvetlenebb lett az egész.
Nyilván, nem pótolja a jó cucc a skillek hiányát, de a fordítottja is igaz, a legjobb skillekkel se leszel jó, ha nem elég jó a gép, amin tolod.[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
válasz KAMELOT #38127 üzenetére
HSM: Köszi.
radi: Olyan, hogy ilyen.
KAMELOT: Akkor légyszives böngéssz már nekem egy HD7950DC2 rev1-et garral, dobozzal mindennel? Ref 7970 viszont van fenn aprón.
Meg van egy 7970 backplate-m, meg 7970-hez látok fenn aprón FC blokkot.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
Hi.
7970, és 7950 megy cf-ben együtt?
Mint a 6970 és 6950?Üdv.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Dtomka
veterán
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
0.955V lenne akkor..? Nálam 750TIvel szépen változik a VDDC érték, ha macerálom ABben. HWIt nem használok..
Anno még 7850nél kellett a Trixx feszállításhoz, de kilőtte a powerplayt, így inkább maradtam az ABnál alapfeszen. Kettő együtt viszont érdekes dolgokat csinált..2D órajel 3D fesszel meg hasonlovak.
-
HSM
félisten
válasz Speed® #38117 üzenetére
A VDDC mindig a BIOS feszt fogja mutatni. A GPU VRM szenzornál lévő fesz az aktuális.
Akárhány programmal lehet macerálni, a probléma abból lehet, ha i2c buszon a vrm-et monitorozod folyamatosan egynél több progival. Annak nagyon csúnya eredménye lehet. (pl. akaratlanul kimaxolt tápfesz!)
[ Szerkesztve ]
-
-
GAbre
veterán
Köszönöm srácok a sok segítséget,kilépek a klubból.
Sapphire 290es kari lett a következő áldozat!Remélem most már marad is pár évig
Ha esetleg valaki tudja,hogy lehet hdmis monitor hangot összehozni,hogy egyszerre szóljon az integrálttal kérlek írjatok!Avatar
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy 7950Cf -hez tuningolva mekkora táp kell?
Jelenlegi 1db kártyám 1200/1700 -on megy 1.231V Most gondolkozok még 1 kártyán, de ha 1000W-os tápot kell vennem hozzá akkor lemondok róla.... -
HSM
félisten
válasz abridabri #38103 üzenetére
Az megvan, mikori az a cikk?
Mind1, azt mondod, nincs nálad user error, jól szellőzik minden, csaképpen egy épkézláb gyárihűtős kártya szénné tuningolva is hűvösebb. Szerintem lépjünk tovább, hiába próbálunk neked segíteni, Te úgyis jobban tudod, csak azt nem értem, akkor minek kérdeztél.... -
KAMELOT
titán
válasz abridabri #38103 üzenetére
Akkor miért produkál a kártyád PETER--el 80 fokot? Azért mert nincs elég friss levegő! Szerintem vegyél egy HAF házat és tegyél bele ventiket. Enyémben 3x 23cm + 1x 14cm + 1x 12cm venti van! Meg is van az eredménye! Lényeg, hogy egy mai házban fent is legyen venti mivel a meleg levegő fent távozik!
Jelenleg alapon GPU: 32C és VRM: 49C
Van használtan annyi jó ház és főleg jó áron!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mik ezek az új monitoron?
- További aktív témák...
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest