-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz X Factor #38206 üzenetére
A ramok szórakoztak, nem értem miért...
Tovább tesztelgetve a karit két kérdésem lenne még:
1: Az előző tulaj lecserélte a két ventit, viszont úgy vannak bekötve, hogy nem szabályozhatóak, hanem fix fordulaton pörögnek 2D/3D esetén is. Hőfokkal valóban nincs gond, de engem ez zavar. Hogyan tudnám átkötni őket, úgy, hogy szabályozható legyen? (A gyári ventiket nem kaptam hozzá, már nincs meg)
2: A bios kapcsolóról hol tudnék többet olvasni, vagy pontosan hogy működik a dolog? Azt vágom, hogy 6950-ből lehetett vele varázsolni 6970-et. Itt is hasonló a felállás?
Üdv
-
bunkomen
aktív tag
válasz X Factor #38195 üzenetére
Köszönöm a választ! Meg is érkezett a cucc. Beszereltem, indítom a gépet... Nincs kép. DRAM LED világít az alaplapon. Többször ki-be raktam próbálgattam, hátha nem jól van bent a helyén. Próbáltam a régi kártyát de azzal is ugyanúgy világít a led és semmi kép. Valaki tud valamit segíteni? Vagy melyik topicba forduljak ilyen problémával?
Üdv
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg ma érkezik hozzám egy 7950 3GB OC verzió. Milyen proci az ami már magabiztosan kihajtja? i5-2500-on gondolkodok, 30 körül látni néha eladót. Illetve zavaró tényező az, hogy az alaplapom ha jól tudom nem támogatja a pci-e 3.0-t?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest