- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Amazon Kindle
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
Berakom ide is, szuper jol fut a GTA a 15.7 driverrel: 15.7 Catalyst GTA 5 test 1440P
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz norbert1998 #39619 üzenetére
Nem, 4770K-val.
Nem fut valami video, vagy flash vagy ilyesmi? Banyaszvirus?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz norbert1998 #39617 üzenetére
was?
-
Malibutomi
nagyúr
Kicsit megkesve, nekem netezes kozben 31 fok a 7950, gta 5 alatt (vsync on) 57-58 fok
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Akinek van tapasztalatae, 7970 ref hűtés mennyire hangos?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Petyyyyy #39388 üzenetére
Rakosgattam már ide-oda másik slotba is.
Először azt is hittem hogy e felső PCIE a hibás, mert az alsóban ment, de aztán kiderült hogy azért mert mikor alul volt, akkor a kábelek kicsit tartották felfelé.Addig logikáztam hogy végül feltünt, hogy slottól függetlenül, ha felfelé tartom akkor okés, ha lefelé megnyomom kakás.
Költözés után vagyunk, szóval esélyes, hogy valahol megnyekkent sajna[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #39347 üzenetére
Na kinyomoztam mi okozza a hibát nálam. Sajna úgy fest valami megszakadt a kártyában. Ha nem hagyom hogy lógjon a saját súlyátol hanem picit tartom, akkor tökéletes, ha elengedem/ picit megnyomom lefelé azonnal szétesik a kép. Sajna cserés lesz.
-
Malibutomi
nagyúr
-
Malibutomi
nagyúr
Na srácok erre adjon valaki ötletet.
7950 wf3. Alapfesz 1094mv, 900/1250mhz.Játszok a gta-val, egy idö után elkezd grafikai hibákat csinálni. Elöször azt hittem az új betadriver, de aztán feltünt hogy a hibàzás után a fesz átvált 1125mv-ra. Akármit csinálok úgymarad, amíg ki nem veszem a kàrtyàt, és át nem rakom másik slirba. Akkir újra 1094mv, és müködik rendesen.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #38164 üzenetére
Megoldottam F43-al már megy is ahogy kell.
-
Malibutomi
nagyúr
Giga WF3 7950-re melyik biost érdemes felrakni? Rev 1.0
Most pillanatnyilag nem hagy feszt állítani.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sontir Fel #35659 üzenetére
Oc.uk-n valaki mért 600mb-al több vram használatot mantle alatt mint dx alatt. De abu azt mondja ez a bf4 beállításától függ nem az API kezeli.
Csak kiváncsiságból ha leveszed ultráról high-ra akkor is akad vajon? GPU-Z-t ha elindítod a játék alött, akkor abban meg lehet nézni a max vram használatot. -
Malibutomi
nagyúr
válasz Sontir Fel #35655 üzenetére
Az akadás is lehet attól, hogy betelik a vram. Milyen beállítással nyomod?
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sontir Fel #35642 üzenetére
vram kihasznaltsagot kellene megnézni, overclocker.uk-n azt irták akkor esik be az fps ha megtelik a vram, mert mantle alatt többet használ.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz atomanti19 #31262 üzenetére
BF4 BETA
Rengeteg embernek akad. -
Malibutomi
nagyúr
Én ugyis custom hűtővel szeretnék, nem ref-el, mire azok kijönnek lemegy az ár is a kezdetiről
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #30899 üzenetére
Emlékezz, a 7970-el ugyanez volt, az első fecskéket gyémánttal kirakott aranyárban akarták adni
Ja meg ez az előrendelős kiadás...
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
TF3-nak egy baja, van, hogy 50% (kb 2000 fordulat) felett magas hangon sivít a venti, és túl agressziv a gyári szabályzás.
Én csináltam hozzá egy ventiprofilt MSI AB-ben, hogy 48%-ig tolja csak fel, és csak ha már 80 fok közeében van, akkor nyomja feljebb. De szinte sosem hallom, 70 fokig sem szokott felmenni, és így semmi hangja, pedig 1200/1450-en használom a kártyát. Igaz ez 7870, de igy nekem pöpec.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Na ez érdekes:
"Radeon R9 280X, apparently this is a pure HD 7970 GHz Edition refresh, only with slower clocks."
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest