-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Ha megengedsz egy észrevételt.., nagyon/túl sok időt öltél már bele a dologba.
Egy 965BE/6850 kombót cseréltél le 8320/7970re, nem tudom mennyi ideig használtad az előző párost, de amennyiben a 6950essel is "játszottál" olyan szinten, hogy fentvoltak MSI AB és hasonszőrű programok és állítgattad is néha akkor a jelenlegi hibát/hibákat 90% h softveres gebasz okozza.Nem véletlenül írtuk neked első nekifutásra, hogy egy friss Windows mindenképpen javasolt/ajánlott.
Tudom sok esetben pain in the ass egy jól beállítgatott/megszokott/finomhangolt Wint ledózerolni és felrakni egy teljesen szüzet de a Te esetedben ez most kimondottan szükséges lenne.
Meglehet hogy helyből megszabadít a hibák egy részétől, ha nem mindegyiktől. A tévedés jogát persze fenntartom, de saját példámból okulva tudom h okozhat galibát a régi.Futtathatsz most bármilyen tesztet sokadszorra, ha az előző configra belőtt/bejáratott/beleszemetelt Win miatti eseleges hibalehetőségek a levegőben lógnak továbbra is, ezeket csak úgy tudod kizárni ha dózerolod a mostanit. Utána már egy szűz Winen lefuttatott akármilyen statik teszt alapján HSM/más hozzáértőbb ember is nagyobb biztonsággal/meggyőződéssel tud majd következtetéseket levonni a kapott eredmények/információk alapján.
-
vbbb
őstag
Precision-x (EVGA) még fent volt, de nem ment elvileg a háttérben.Töröltem ami csak volt a 'Profil' mappában az Afterburnben, újraindított mindent defaultban.
Most rámentem még jobban és GPU-t izzasztottam, nem jelzett semmi hibát, vígan bírta volna tovább és nem is szemetelt vagy ilyesmi. Szerintem azért ilyen hőfokoknál ki kellett volna jönnie bármilyen hardverhibának nem? Akár tápegység akár GPU, VRAM stb...
-
HSM
félisten
Meg nézd meg, valamelyik tuningprogramban nem-e vetted véletlen lejjebb a VGA feszét.
Pl. Afterburner, ha be van kapcsolva a "Load OC setings at startup" opció.
Nekem ez a leggyanúsabb. A bemenő fesznek elviekben nincs köze a kimenő feszhez, mivel aktív VRM van a kártyán, aminek akár 11,4V-ról is működnie kell tudni. -
HSM
félisten
POntosan ilyenem volt nekem is, pontosan ezzel a BIOS-verzióval, eddig jónak tűnik.
(#37590) vbbb: Ez a kép viszont már érdekesebb.
Nálad 1,016V-ot ír a VRM terhelés alatt, míg nálam, igaz a másik OC BIOS-ával nézve (igazából csak a gyári 1,175V helyett 1,2V a lényeges különbség a mi szempontunkból) az 1,2V csak 1,14V környékére droppolt, míg nálad 1,016V-ra az 1,175V, olyan, mintha valamivel elég masszívan alulfeszelted volna.
Ha túl kevés feszt kap a GPU (mert véletlen alulfeszelted pl), az pedig ismét lehet az oka artifactolásnak.
Szval nálam ilyen volt, minden full gyári állapotban, egyedül a power limit, amit mindig koppra felhúzok.
És a terhelés alatt 1,016V nagyon kevés, nekem 1,05V kellett terhelés alatt, hogy 1000/1450-en stabil legyen.Ami még látszik, a tápod kicsit izzadósan hajtja a konfigot, 11,4V a minimum 12V fesz szabvány szerint, 11,65V már annyira nem számít szépnek, és itt a proci még nem is kapott terhelést.
(#37591) vbbb: Valószínűleg régi a Systeminfo benne, és valamit nem ismer fel és elakad... Ilyet nálam is csinált valamelyik régebbi. Fel kell tenni a külön letölthető systeminfo frissítést és jó lesz.
-
HSM
félisten
Pár dolog még jöhetne amúgy... Gpu-z főképernyő, és egy terhelés alatti (pl valley ablakban linkeltem pár ilyet a 280x topikba) hwinfo sensor, ami a vga-hoz tartozik részekkel. Ja, és a pontos SKU-szám.
A friss wint megpróbálnám amúgy mindettől függetlenül, egy tiszta telepítés amúgy sem árt néha.
-
vbbb
őstag
válasz
Habugi #37584 üzenetére
Driver pucolás most volt meg, ott ahol artifact hiba volt (MLL menübe és CH2 performance test) most nincs semmi, viszont MLL-nél kidobott megint a játékból hibával mint ha nem kapna elég dilajt a kártya. Steam-es változat minden utolsó patch-el, nem hekkelt.
Levettem 1300MHz-re a memóriát és nyomnák a folytatásra az utolsó mentésnél, de rögtön kidob az asztalra megint. Hömm....
-
vbbb
őstag
A legutolsó driver-t raktam fel, most kipróbálok egy másikat. Van akinél elmúlt ez a hiba ez miatt.
A kari amúgy gyárilag tökéletesen tiszta volt, nem takarított. Ez elvileg egy vásárló által visszaküldött termék amit ellenőrzitek és megadták rá a két év garanciát megint.
Szóval még próbálkozom, de van még 13 napom visszaküldeni és utána veszek egy 770 GTX Phantomot 10 év garanciabővítéssel.(#37582) Habugi
1425MHz-n megy gyárilag, nem változtattam semmit, ez OC Boost Edition. Visszább veszem és megnézem mit csinál úgy. Egyébként a GPU 55C-re ment fel maximum, elég jól szellőzik a házam.
Ez mi a makkom? Lehet tényleg driver hiba, ezt írta ki amikor először telepítettem a kártya vezérlőt:
Naplót nem nyissa meg természetesen, hiába kattintok rá.
-
Habugi
addikt
Metro LL-nél speciel pont tudom, nálam is volt pár artifactra utaló jel, patch megoldotta.
Nem tudom mennyin megy a tiéden a memória
és/vagy meddig húztad, próbáld visszább venni 1250-1300környékére és nézd meg úgy is artifactol-e.Mindig könnybelábad a szemem ahányszor ebbe a Mátrix hotfixes videóba belebotlok.., erre a prémium játékszerre igazán elfért volna az a pár süni gyárilag is..
A tápod szerintem rendben van (meg igazából nincs is köze a hibajelenséghez), hacsak nem akarod nagyon megnyúzni a 8320ast..(igen, ezeket lehet, a Phenom elég forrófejű volt..)
Megoldás lehet a memória hűtés felrakása, csak ugye a bontással garivesztés is jár ha észreveszik.
Esetleg adhatsz a nyák hátoldalának némi extra levegőt ha nincs backplate rajta.Ha nem oldja meg semmi/nem szeretnél kiegyezni a visszább vett memória sebességgel, akkor sztem mehet vissza.
-
HSM
félisten
Azokon a Sapphire-okon tudtommal hűtve van mind... Lehet, kifogtál egy hibásat, vagy szétbányászottat, ha használtan vetted....
A bányászattal, ha túl magas hőfokon járatják, remekül ki lehet nyírni a ramcsipeket, és még csak hibát sem okoz abban általában.
A tápnak elvileg nincs köze az artifactoláshoz, annak a hőfokokhoz, feszültségekhez, és a memóriacsipek állapotához van köze.
A tápnak csak annyi a dolga, hogy megfelelő feszt adjon le... -
vbbb
őstag
válasz
Habugi #37579 üzenetére
Pár játékban artifact hibák jönnek elő elég rendesen maximális beállítások mellett, lentebb nem próbáltam még. (Metro: Last Light, CoH2) kezdjek el aggódni és küldjem vissza vagy rakjak a memóriákra hűtést esetleg tápcsere (500W FSP)?
Nem csináltam semmit a VGA-val, teljesen alap állapotban használom.
Köszi! Látom megrángattad a cpu-t rendesen.
-
Habugi
addikt
Hoppá, kis csúsztatással ugyan azt a váltást lépted meg amit magam is, tavaly decemberben.
Gondolom lapot nem cseréltél csak CPU+VGA?Phenom II X4 955BE + 6850 1GB ---> 8320 + 280X
Jófajta újítás nemigaz?
Nálam mondjuk jóval lejebbről indult a történet.., 3DMark ügyileg.
Ilyen volt: [link]
Ilyen lett: [link]
Grat hozzá!
Szerk.:
Látom te a 2k11-essel nézted, azzal sajnos nem mértem előtte, csak utána.
-
R3laX
addikt
Hali!
Srácok, hogy tudok 2. bios-ra flashelni?
-
-
do3om
addikt
[link]
3D mart alatt ezt hozta 1200/1750 -en. Az x6 meg 4Ghz-en ahogy szokott.A Matrixon vannak a gombok fesz emeléshez. azokat ha maxra tolom 1,3v-ot is ad a vga-nak. Én ugy állítottam hogy nagyjából 1,26-7 legyen, de ha az LLC-t nem bántom lemegy elég rendesen, levettem az LLC-t 30-ra igy már nem ugrált annyira.
Mire jó ez az LLC? Minek bele, ha azt csinálja hogy engedi eltérni a beállítottól méghozzá elég rendesen (1,28-ról simán lement 1,22-re) Ha meg nem lenne benne hanem fix 0-a lenne akkor nem ugrálna.
Vagy nem jól értelmezem? -
zack
nagyúr
válasz
Repsol600 #37564 üzenetére
Ettől függetlenül ez inkább érdekesség, mint hogy így használja 24/7. Amit én tapasztaltam, az az, hogy ahova 1200Mhz-en kevés, oda 1300Mhz-en is kevés lesz. Ami meg játszható, az 1200Mhz is az lesz, és kár azért a pár +fps-ért 1300Mhz járatni. Szerintem.
Ettől függetlenül benchmarkokban szépen fog domborítani. -
zack
nagyúr
válasz
lowzor #37562 üzenetére
Jó lesz ez az Asus. A házam mindent lehűt. Azt is amit nem lehet.
Most borítékolom, hogy a GPU nem lesz 80 fok se, vagy max ennek a környéke, a VRM szintén.Itt a házikóm, persze nem gyári, hanem moddolt hűtéssel. [link] Nem véletlenül volt majdnem 50k, és a ventik hozzá még majdnem ennyi.
-
zack
nagyúr
válasz
lowzor #37560 üzenetére
Lehet, hogy ha nálam lesz az Asus 290X DCU2, az is kap egy Peter 2-öt 2db nagyteljesítményű 14-es ventivel.
Ma délelőtt veszem át, meglátom, mit fog tudni, és ha látok benne fantáziát, ledobom róla a gyári hűtést.
Mondjuk én sosem feszeltem szét egyik kártyámat se. Lehet ezért ment nálam csak 1200-at. Az a +50-100 Mhz
Nem oszt vagy szoroz, max benchmarkokban.
Nekem az az 1200-as teljesítmény mindenhez elég volt full HD-ben, persze minimális kompromisszumokkal.
Azt hiszem Crysis3 nem ment fullba, de vitte az Ultra beállítást. -
lowzor
veterán
Változó. Vagy nagyon szar tuningban, vagy nagyon jó, de ez minden gyártónál és kártyánál így van. Én amúgy nagyon elégedett vagyok vele, de a 7950 után gondolom tudod, hogy milyen jó ezeken a hűtés. Feszemelés amúgy ezzel máshogy megy, BIOS-t kell átírni és ráflash-elni a régire.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wolfwood132 #37554 üzenetére
Valószínűleg nem, de kérdezd meg Merlintől (webshop tulaj)
-
wolfwood132
csendes tag
Sziasztok , egy gyári Asus 7970 re rá lehetne erőszakolni (fúrás faragás nélkül
) [ezt] a hűtést ?
-
GAbre
veterán
Üdv megint!
Asus 7950ből úgy néz ki 7970 lesz szintén directcu
Valakinek van tapasztalata tuning terén mit tud? -
HSM
félisten
válasz
Habugi #37550 üzenetére
Jól emlékszel. Nagyon jó cuccok voltak, 7970 TDP limit, 7970 VRM, 7970 hűtő.
Aztán szépen olcsósították azokat is, ment a levesbe a 7970 hűtő és TDP, kisebb került az újakra. Én a régit 1200Mhz-re tudtam húzni.
Persze, ott már szegény 80% ASIC_os csip zabált, mint a disznó. De jól hűtve piszokul mentek. Ez a nagy előnye a szivárgósabb, torkosabb csipeknek, ha extra hűtést teszel rá, nagyon tuningosak, persze, arcpirító fogyasztás mellett.
-
zack
nagyúr
válasz
Habugi #37550 üzenetére
Nekem ebből a Powercolor 7950-ből CF-em volt.
Nem ment mindegyik jól. Megvettem, hogy majd milyen jó lesz, meg milyen jól mennek a tulajoknál itt a topikban, aztán az egyik 1080Mhz felett már összefosta magát. A másik az bírta 1150-ig, így később megszabadultam az antituningostól, maradt 1db, aztán jött a Lightning BE mellényúlás.
MSI 290 Gaming nem volt rossz, de számomra nem volt megfelelő az a hűtés, és antituningos is volt.Remélem a holnapi 290X Tri-X OC-vel nem nyúlok mellé.
Amennyire szerencsés vagyok prociban, alaplapban, memóriában, és amúgy mindenben, a VGA-ból mindig kifogom a rosszabbakat.
-
Habugi
addikt
válasz
MPowerPH #37548 üzenetére
Pusztulnak az ökomókusok tömegével amikor ilyen tunning van rajtuk az biztos, más kérdés hogy kit érdekel amíg simán hűthetőek? Szerintem abszolúte megéri, az alap 1000/1500hoz képest keményen észreveszem a difit. Ugyan úgy fogalmaztál, hogy majd kétszer gyorsabb a GTX980 szerintem ez még így is kicsit túlzás.
Mint bárki más gyakorlatilag, magam is belemerültem a grafikonokba/bench videokba mikor kijöttek nemrég az új Maxwellek, semmit nem láttam bennük ami megérne akár csak +30k hufot egy használt 7970Ghz Ed., vagy 280X árán felül, márpedig ugye nem ennyi pénzről van szó a gyakorlatban.
GTA5-öt szerintem simán vinni fogják, pláne húzva, aztán majd az idő eldönti melyikünk jóslatait dobta ki nyertesként a random generátor, közel a január.(#37549) asdxv:
7950-es 1350en..
Nagyon kár volt ezeken a Tahiti "refresh" R9-eseken ennyire spórolósra venni a figurát..
Ha emlékezetem nem csal, arról a bizonyos Powercolor 7950esről HSM is odákat zengett, de elképzelhető hogy kevesem valakivel, az biztos hogy már hallottam róla, egy kivételesen jól sikerült kártya "volt". -
MPowerPH
félisten
-
Habugi
addikt
válasz
MPowerPH #37546 üzenetére
Magam is csak pislogok DroiDMester/Te eredményeiden(teken) tunning terén.
280X-et még nem láttam 1300on vagy afölött!
Az enyém is megnyekken 1250 fölött pedig állítólag ez egy "tunningos kártya", kérdezem, akkor a tiétek micsoda?Jók ezek a régivágású spórolásmentes 7970esek, +1 Repsol600 észrevételéhez, miszerint ez kemény!
Csak 1200/1700on használom majdnem két hete, maradni is fog így.
#irc /me irigy
-
MPowerPH
félisten
válasz
Repsol600 #37545 üzenetére
Nem mondanam. Anno meg egy elso szerias referenciaval ment az 1345MHz is leggel, igaz 5 fokban.(mondjuk a GPU ott is 60 fok fole ment, pedig azzal ment volna foljebb is) Erosen filoztam eddig is a viz kiepitesen, most mar nagyon gondolkodoba estem.(pl. 290X-eket csak azzal)
-
MPowerPH
félisten
Ez lett a vege. Feszemelesre nem reagal jol, szerintem kezd neki tul meleg lenni. A pixelek is ugy jonnek ki. Vizzel, vagy nem 23 fokos szobaban menne ez meg. De egyebkent tenyleg az 1300MHz egy olyan lelektani hatar, ami fole nehez menni, mar tapasztaltam elotte is, eleg sok peldany megfordult nalam ezekbol.
Viszont az 1275MHz ugy nez ki stabil lesz 24/7-re is, ma meg egyszer nem dobott el. -
HSM
félisten
válasz
DroiDMester #37542 üzenetére
Az 1300Mhz mindenféle Tahiti-GPU-nál kivételesen jónak számít.
-
-
do3om
addikt
ok köszi
-
MPowerPH
félisten
Igen, mukodik rendesen, GPU Tweak-el monitorozhatod. Bar nekem valamiert az is bugos, mert ha csokkentem a feszt a gyari beallitas ala, akkor nem frissiti, pedig kimertem, es szepen oda is teszi, amit belovok.(ellentetben mas korabbi hasonlo VGA-al) De szerintem azoknak a gomboknak csak a real time feszallitasban van ertelme, ami extreme OC-nal hasznos, desktop szinten felesleges.
Errol jut eszembe. Alapfeszen, tehat 1.256v-al 1225MHz -ig stabil a kartya, legalabbis eddig nem volt se fagyas, se texturas kep. Persze melegszik rendesen, oldalventi csak ugy okadja ram a hot. 280X ehhez kepest piskota volt, ellenben nyertem 150MHz-t minimum, ami mar erezheto, szoval megerte a csere igy rafizu nelkul.
Viszont a fogyasztast sokallom mar ezeknel is, es a 200-as szeria erosebb peldanyainal is. Nagyon izgat a GTX980, legalabbis ami a fogyasztas/teljesitmeny mutatot illeti.
-
do3om
addikt
ASUS 7970 Matrix karin van aki használj a feszültség szabályzó +- gombokat?
Történik is neki valami ha nyomkodja?
Led sor jelzi milyen állásban van de feszültséget monitorozva nem látok változást. Vagy nem azt állítja? -
vbbb
őstag
Ez is ugyan az (volt), csak más felületet használ. Azt hiszem az msi afterburner-től kérték a használati jogot csak másképpen néz ki, de ugyan az...bár most azt hiszem változtattak valamit, és lenyúlták a technológiát amit amúgy is ingyen használtak.
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
Szerintem ez szoftveres gubanc lesz, valamiért aludni megy a kapcsolat, ha nincs rajta akár 0 hangerejű forgalom. Lehet a windóz kapcsolgtaja, nem tudom.
(#37531) vbbb: Itt van Trixx-el, hogy kell, ugyanezeket kell beállítani Afterburnerrel is, ha inkább azt használnál.
[link]
A "varázsbeállítások" pedig nálam max power limit, 1,1V fesz, és 1000/1450Mhz órajelek.A feszből lehet 1,05V is elég, lehet 1,125V-ot is kérni fog, ezt ki kell tapasztalni, minden karira más.
Arra kell vigyázni, ha "aludni" megy a VGA, akkor a gyárira visszaállítja a feszt. Tehát érdemes minden játék előtt "betölteni" a játékos fesztt tartalmazó profilt, és akkor mindig tuti jó lesz.
-
kvik
csendes tag
válasz
Gaboo007 #37526 üzenetére
Köszi!
Próbáltam már több kábellel, több bemenettel (Onkyo AVX390 emlékeim szerint, eddig minden eszközzel hibátlanul működött). A laptoppal továbbra is jó. Nomeg, ha megy a zenelejátszás 0 hangerővel, akkor sem csinálja, nekem gyanús, hogy nem az erősítő oldalán van a hiba (vagy nem az okozza a jelenséget).
Megpróbálom még displayport->hdmi átalakítóval, vajon mit szól hozzá... -
vbbb
őstag
Nemsokara remelem boldog tulajdonosa leszek egy Sapphire 7970 3GB Dual-x OC Edition kartyanak.2 ev gyartoi garival szereztem olcson, ezert veszem ezt es nem 280x-et. A kerdesem az,h. milyen ezeknek a kariknak a hutese?Eddig minden amd kartyamra Arctic huto kerult,most gondolkodom egy 7970 Hybrid vagy Gelid Icy Vision,
egyebb megoldason.Ugy neztem terhelve 50dB a teszteken...velemeny? -
-
kvik
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a hozzáértőktől a következő ügyben:
Adott egy Sapphire Radeon 7950-es videókártya, ez HDMI-n van egy házimozi (Onkyo R390) erősítőre kötve, majd onnan a kimenet egy monitorra. Hasonló elrendezést használtam az elműlt két évben, de akkor a 7950 helyett egy laptop hdmi kimenetét használtam (Mobility Radeon 5470-essel). Akkor minden remekül működött.
A helyzet az új felállással a következő: az erősítő adott időnként pattan egyet (mármint a hangszórók), és látom is rajta, hogy villog a hdmi jelzés rajta, mintha keresné a hang streamet. Mintha a videókártya a kimenetet alvóba tenné. Majd újra bekapcsolná. Ha folyamatosan játszok le zenét, de 0 hangerővel, akkor nem csinálja. Ezen kívül az is zavaró, hogy a képpel is hasonló törtnéik (nem egyszerre a hanggal), hogy néha feketén villan egyet, mintha megszakadna a kép stream.
Mi okozhatja? Ha valamilyen energiagazdálkodás, ki lehet kapcsolni valahol? Eddig nem találtam rá megoldást.B kérdés: az adott videókártya 10 hónapos, de az egyik ventilátora sokszor zúg, mint egy traktor. 24 hónap garancia van rá, vissza lehet vinni/javíttatni ezzel? Már egy hete próbálom elérni a kereskedőt (ideírhatom?), de nem sikerül. Egyrészt elviselhetetlen a hangja, másrészt félek, hogy árt is neki.
Köszönöm!
-
flash-
veterán
mit gondoltok erről a vga-ról?
r9 280x -el hasonló teljesítményű kártyát keresek, r9 a hibák miatt esett ki aztán így maradt a 7970..
HIS 7970 IceQ X² GHz Edition 3GB -t néztem ugyanis ki.
enermax pro 425 táppal menni fog?
-
válasz
Apollo_21 #37520 üzenetére
Pedig a Dual-X et első osztályú minőségbe meg lehet oldani! a Peter -el!
nálam így van(volt)........
1250/1600.MHz@1,250.v ~1280.RPM el hűtve GPU: 52.Fok Leg melegebb VRM: 67
És még több OC 1300/1675.MHz@1,312.v
És van még rengeteg tesztem a fórumba, ha rákeresel a H.SZ. -eimre!
-
Habugi
addikt
Ebben a hsz-ben [link] megpróbáltam összeszedni minden érdemleges korábbi postomat/teszteket a PCB hűtéssel kapcsolatban. Az első link/hsz tartalmazza a kütyü pontos nevét.
Ha van időd és tényleg érdekel ez az olcsó megoldás, érdemes átboxolnod magad a teszteken.
Röviden.., GPU szinten átlagosan 10fok hoz, VRM-et tekintve pedig 25-30at. Ugye az egyik telibefújja az előbbit, míg a másik a VRM-et.Max fesz(1.26V) / +20% TDP limit mellett 1200/1700on így hűti a 280X-et: [link]
Ugyan a Raven is besegít valamennyit, de az inkább a VRM-en látszódig meg. -
-
HSM
félisten
válasz
lowzor #37514 üzenetére
A VDDC az azt mutatja, mennyi feszt kér a BIOS. Normális, feszültségszabályozható karikon azt nyugodtan lehet ignorálni.
Egy blokkal lejjebb írja, kb. 1V. Mivel most 68 fok a VRM Heaven-ben, szerintem 1V-ról olyan szűk 1,1V-ig lehetne felmenni, plussz az órajellel, hogy még 80 alatt maradjon.
-
-
-
GAbre
veterán
válasz
rayoliviero #37211 üzenetére
Szia!
Alap feszen nem hiszem,hogy megy 1ghzet a gpu.
Nekem is 950 körül megy.
Az 1100-at nem hiszem,h viszi max nagyon felfeszelve. -
felraktam a Peter 79xx Editionhoz kapott ramsutiket a vramokra a gyari thermal glue -val . Mar vagy 2 oraja ,de meg mindig lehet mozgatni oket ,mikorra kot ez meg ?
-
Azt honnan tudom hogy Peter vagy Peter79xx Edition a huto amit vettem ? mert a dobozan sehol nem irja hogy 79xx . simat kuldtek volna veletlen ? A szamlan 79xx edition szerepel
-
-
Azt ugy lehet ,hogy a vga ra nem dugok ventit? hanem pl ventiszabalyzora vagy alaplapra dugom ? nincs keznel pwm es ventim, vagyis ami van az 0,13amperes . a gyari 0,35A helyett radughatom ezt ? nem lesz problemaja vele ?
-
MPowerPH
félisten
Ma hozzam kerult egy Asus 7970 Matrix. Srac 1:1-ben cserelte az XFX 280X -emre. Szerencsere nem tajekozodott, hogy tulajdonkeppen ugyan az a ket kartya, gyakorlatban meg jobb a 7970-es, igaz regebbi. Nem szerettem, OC-ban eleg impotens volt, ebben talan tobb lesz. Neki is fekszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged