Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Speed®
üzenetére
Ne hagyjuk, mert van, amiben szar az Omega driver is. Hogy 3 játék szépen fut, az nem jelent semmit. De pl. egyetlen AMD driverrel sem tudtam tunerről analóg módban hardveres felvételt készíteni, az újabbakkal bűn lassan indult a rendszerem (tisztán, csak driver telepítéssel is, nV-val meg rögtön kb. lefeleződött a betöltési idő), telepítője eltávolítás után okozott gondot a következő meghajtóval (rögtön black screen telepítés után), a Transc. csomagot telepítve a tavalyi meghajtók nagy részében léptetésnél elszállt a kép akár 2 percre bármilyen hardveres videó lejátszásnál, játékokat illetően pont BF4-ben Mantle laggolt vagy kidobált gyári AMD profillal, és még sorolhatnám. De nem 1x láttam olyan hibát, hogy x felbontásban szépen szaladt egy játék, egy akár kissebben meg laggolt vagy bugzott, mert azt éppen kihagyták az optimalizálásból.
Az egyéb "known issues" meg soha nem fog eltűnni.

Nem vitázni akarok, csak azért írtam, mert ezek a hibák léteznek, más formában régebbi meghajtókkal is, a használható kategóriába a 13.12, a 14.4, és a 14.12hotfix tartozik. Nyilván, ha a fenti funkciókat valaki nem használja, nem törődik vele (pl. SSD-n kevésbé tűnik fel a betöltési késedelem), vagy nem játszik olyan játékokkal (azokon belül grafikai beállításokkal), amelyekhez nem megfelelő a driver, akkor hiheti azt, hogy minden rendben van.
A valóság azonban nem ez. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Apple iPhone 17 - alap
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A valóság azonban nem ez.