- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
kovsol #39862 üzenetére
Vagy akinek nincs ideje multizni és csak az élvezeti faktor kedvéért játszana egy jó kis "piffpuffos" játékkal, nem pedig verseny szempontjából.
Sajnos Q3 óta csak a TDU-val tudtam multizni. Egyszerűen nem kötnek le. Egyik se. Ja, meg próbáltam Crysis első részét. Ótvar gagyi és unalmas volt. De tény, hogy ezek meg is voltak eredetiben.
De még ha le is kötne, időm akkor se lenne egybefüggő. Ugye ha felébred a gyerek az éjszaka közepén és be kell menni hozzá, multi közben nem nyomhatok egy esc-et és tűnhetek el egy fél órára... Gondolom a többiek a serveren nem várnának rám... : )
Kedvelem az ilyen Cod MW szerű modern fps-eket. Bár állítólag a BF single nem sikerült valami jóra, viszont szép a grafikája és ezért már megéri a végigjátszást. Nálam.
Szóval ha meglesz végre az én vga-m is - v.színű 270x - akkor szépen kezdem az elejéről kb MW3-tól BF4-ig, Ghostig mindent ami az elmúlt 3-4 évben kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest