- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kirúgással fenyegeti mérnökeit az Intel vezére
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Computex 2026: a Keychron és a GIZMART ergo klaviatúrája kiváltja az egeret is
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Apple MacBook
-
4603 - 4501
4603 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
-
szimi57
őstag
Értem.
Akkor nincs olyan kombó, amivel mind a kettő fut? (NFC + hívásrögzítés)
Ez a fingerprint modul, amit a másik topic hozzászólásában linkeltek, azt érdemes megpróbálni? Veszíthetek vele valamit?Végül sikerült megoldanom a Security felugró hibát: töröltem az app összes adatát. Azóta nem jött elő. (amúgy be tudtam lépni az app-ba, meg minden ment, csak folyton jött a felugró ablak 1-2 percenként)
A régi Simple-t használtam, mert Mastercarddal csak azzal ment az NFC.
A régi Simple meg fog szünni, vagy már meg is szünt. Az újjal is megy már az NFC-s fizetés.
-
Mateosz
aktív tag
Értem.
Akkor nincs olyan kombó, amivel mind a kettő fut? (NFC + hívásrögzítés)
Ez a fingerprint modul, amit a másik topic hozzászólásában linkeltek, azt érdemes megpróbálni? Veszíthetek vele valamit?Végül sikerült megoldanom a Security felugró hibát: töröltem az app összes adatát. Azóta nem jött elő. (amúgy be tudtam lépni az app-ba, meg minden ment, csak folyton jött a felugró ablak 1-2 percenként)
A régi Simple-t használtam, mert Mastercarddal csak azzal ment az NFC.
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy folyton felugrik egy hiba ablak, hogy "A security alkalmazás állandóan...". És amúgy megy tovább a telefon ha nyomok egy "mégse" gombot (vagyis nem akarok jelentést küldeni).
Igazából elég idegesítő, mert random előjön kb. 2-3 percenként 1-2-szer.
A telefonon semmit nem változtattam az elmúlt több, mint 12 hónapban. A hiba most már kb 3 hete tart.
A készülék egy 5G NE, 8/128 GB (116 GB foglalt, ez lehet gond?). Szoftver: Xiaomi EU ROM, 14.0.8.0.Érdemes lenne Rom-ot cserélni?
Revolut egy ideje nem működik (nyitott BL miatt).
OTP app megy, nincs gond.
Simple app-pal nem megy az NFC-s fizetés. (Ez lehet hardver hiba esetleg? Korábban működött...)Ami fontos: hívások rögzítése, reklám és bloatware mentesség.
A családban van még 2 másik mi 11 lite, azokkal nincs gond egyelőre. (egyik 5G NE Xiaomi EU ROM 14.0.13.0, másik 5G Global 14.0.9)
Köszi, ha tudtok segíteni, tippet adni!

Már az új Simple appot használod?
-
fap333
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy folyton felugrik egy hiba ablak, hogy "A security alkalmazás állandóan...". És amúgy megy tovább a telefon ha nyomok egy "mégse" gombot (vagyis nem akarok jelentést küldeni).
A telefonon semmit nem változtattam az elmúlt több, mint 12 hónapban. A hiba most már kb 3 hete tart.
A készülék egy 5G NE, 8/128 GB (116 GB foglalt, ez lehet gond?). Szoftver: Xiaomi EU ROM, 14.0.8.0.Érdemes lenne Rom-ot cserélni?
Simple app-pal nem megy az NFC-s fizetés. (Ez lehet hardver hiba esetleg? Korábban működött...)Ami fontos: hívások rögzítése, reklám és bloatware mentesség.
A családban van még 2 másik mi 11 lite, azokkal nincs gond egyelőre. (egyik 5G NE Xiaomi EU ROM 14.0.13.0, másik 5G Global 14.0.9)

Az NFC-s fizetés a custom rom miatt nem megy, az nem hardver hiba lesz.
A hívások rögzítése nekem is fontos volt, de végül visszatértem a gyári global romra a fizetés miatt.
A security alkalmazásra sajnos nincs ötletem. Kézzel egyébként el tudod indítani? -
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!

-
szetib
tag
A visszaállítás teljes törléssel jár, amit az appok újratelepítése/bejelentkezése/beállítása tesz idegtépővé...
-
bb71
őstag
Ahogyan @szetib is leírta, kb ennyi volt.
Én a miuirom.org-ről letöltöttem a legutolsó európai romot, aztán egy miflash tollal feltoltam a telefonra. Már ott volt olyan opció, hogy telepít és lezár.
Ezt kiválasztva feltelepült, és ujraindítás után már a "gyári" állapot fogadott.
Lényegesen egyszerűbb volt visszaállni, mint az EU romot feltenni.ok
-
fap333
aktív tag
Ahogyan @szetib is leírta, kb ennyi volt.
Én a miuirom.org-ről letöltöttem a legutolsó európai romot, aztán egy miflash tollal feltoltam a telefonra. Már ott volt olyan opció, hogy telepít és lezár.
Ezt kiválasztva feltelepült, és ujraindítás után már a "gyári" állapot fogadott.
Lényegesen egyszerűbb volt visszaállni, mint az EU romot feltenni. -
bb71
őstag
Pont az ilyeneknek nem szeretnék nekikezdeni, mert jövőhéten kijön megint egy frissítés, és lehet megint túrni a netet, hogy hogyan mókoljam meg, hogy működjön még valameddig, úgyhogy megyek vissza gyárira
Amiket találtam nem lesz nehéz. Csak gyári rom felmegy fastboot-on, utána egy lock parancs a parancssorban, és kész.Majd írd meg légy szíves egy linkkel együtt, hogy hogy ment és minden ok-e!
-
fap333
aktív tag
Pont az ilyeneknek nem szeretnék nekikezdeni, mert jövőhéten kijön megint egy frissítés, és lehet megint túrni a netet, hogy hogyan mókoljam meg, hogy működjön még valameddig, úgyhogy megyek vissza gyárira
Amiket találtam nem lesz nehéz. Csak gyári rom felmegy fastboot-on, utána egy lock parancs a parancssorban, és kész. -
szimi57
őstag
és @szimi57
gyerekeeeeek.... lehet ezt normálisan is...
kezdetben vala a 4G-s és az 5G-s változat mindenféle külön jelzés nélkül. Aztán beütött a chiphiány, és hogy folyamatos legyen a készülékellátás, elkészült az 5G NE változat. Ebben egy kicsit másabb soc van, de alapjában ugyanaz.
végeredményben 3 típus forog a piacon:
Mi 11 Lite 4G - courbet
Mi 11 Lite 5G - renoir
Mi 11 Lite 5G NE - lisa -
fap333
aktív tag
Tehát nem én voltam a hülye.
"Emiatt egy fórumtárs már kiosztott."
Én kérdeztem: [link]Te lehülyéztél engem...
Akkó tanúljál:
https://mi-home.hu/products/xiaomi-11-lite-5g-ne?variant=46697171911004&srsltid=AfmBOorq_fPhguv0REomLfvesik29E-VCiQseZD4gNCSHfrpeC0GxAH8https://xiaomiofficial.hu/termekinformaciok/xiaomi-telefonok/mi-11-lite-5g/specifikaciok?srsltid=AfmBOoraZ167JVkc89uQSf9zSUQ39a1rUZr6G6MjnLgaZHv5UoJzhing
https://mifirm.net/model/renoir.ttt
és @szimi57
gyerekeeeeek.... lehet ezt normálisan is...
kezdetben vala a 4G-s és az 5G-s változat mindenféle külön jelzés nélkül. Aztán beütött a chiphiány, és hogy folyamatos legyen a készülékellátás, elkészült az 5G NE változat. Ebben egy kicsit másabb soc van, de alapjában ugyanaz.
végeredményben 3 típus forog a piacon:
Mi 11 Lite 4G - courbet
Mi 11 Lite 5G - renoir
Mi 11 Lite 5G NE - lisa -
szimi57
őstag
Tehát nem én voltam a hülye.
Akkó tanúljál:
https://mi-home.hu/products/xiaomi-11-lite-5g-ne?variant=46697171911004&srsltid=AfmBOorq_fPhguv0REomLfvesik29E-VCiQseZD4gNCSHfrpeC0GxAH8https://xiaomiofficial.hu/termekinformaciok/xiaomi-telefonok/mi-11-lite-5g/specifikaciok?srsltid=AfmBOoraZ167JVkc89uQSf9zSUQ39a1rUZr6G6MjnLgaZHv5UoJzhing
Hülyézésről szó sem volt, csak hangnemben próbáltam tartani a szintet, ill. a fölé menni egy kevéssel. Most ott tartunk, hogy szerinted én vagyok a hülye. Legyen, ha ez megnyugtat!
-
bb71
őstag
Két verzióról tudok 4G, 5G. Tudtommal az NE az 5G-s változat (renoir), a nem NE az 4G-s(courbet). Emiatt egy fórumtárs már kiosztott és viszont.
Elnézést, ha tévedtem. Bejegyzéseid alapján neked egy 3. változat van, nem NE 5G-s. Ilyen verzióról nincs tudomásom. Nálam egy 4G-s nem NE változat van (courbet).Tehát nem én voltam a hülye.
Akkó tanúljál:
-
szimi57
őstag
Két verzióról tudok 4G, 5G. Tudtommal az NE az 5G-s változat (renoir), a nem NE az 4G-s(courbet). Emiatt egy fórumtárs már kiosztott és viszont.
Elnézést, ha tévedtem. Bejegyzéseid alapján neked egy 3. változat van, nem NE 5G-s. Ilyen verzióról nincs tudomásom. Nálam egy 4G-s nem NE változat van (courbet). -
fap333
aktív tag
Köszönöm a visszajelzést
Neked is renoir telefonod van? -
szimi57
őstag
valóban, sima (NE nélküli) 5G-s telefonom van, jelenleg erre keresnék olyan romot, amivel megy a gpay. Már erősen gondolkozok rajta, hogy visszatérek a gyárira, csak sajnos használom a hívásrögzítő funkciót, ami a gyáriban tiltva van.
Szóval ha valaki tuda ajánlani romot, szívesen venném, és mindössze két feltétel van:
- működő hívás rögzítés
- működő gpayTavaly decembere óta fejlesztik az A15-ös romot 3-4 szálon (Pl. Pixel OS). A legutóbbi, ápr. 21-i Evolution X már az ötödik kiadás. Szerintem még egy pár hónap rámegy. A jelenlegi romok stabilak, de még béták. Mióta feltelepítettem, ápr. 21.-e óta a gpay-os fizetés hibátlanul működik.
-
bb71
őstag
-
szimi57
őstag
-
fap333
aktív tag
valóban, sima (NE nélküli) 5G-s telefonom van, jelenleg erre keresnék olyan romot, amivel megy a gpay. Már erősen gondolkozok rajta, hogy visszatérek a gyárira, csak sajnos használom a hívásrögzítő funkciót, ami a gyáriban tiltva van.
Szóval ha valaki tuda ajánlani romot, szívesen venném, és mindössze két feltétel van:
- működő hívás rögzítés
- működő gpay -
bb71
őstag
-
szimi57
őstag
-
fap333
aktív tag
-
szimi57
őstag
-
szetib
tag
Tett már fel vki Hyper OS-t a nem NE modellre (renoir)?
Tegnap vettem észre hogy elég sok custom rom van, többek között a portolt Hyper OS 2 is. -
ZeTeNy1234
csendes tag
Sziasztok.
Hibakereséssel kapcsolatban lenne szükségem segítségre, mivel elakadtam. Adott egy 2022 októberi 11 Lite készülék, ami kb. egy hónapja behalt. Egyik pillanatról a másikra nem kapcsol be és nem is tölt. Illetve tölt, de USB teszter szerint a töltőáram csak 150 mA, ami szerintem édeskevés. Több töltővel is kipróbáltam.l
Eddig kicseréltem az akksit és az USB portot, eredmény nélkül. Úgy gondoltam, ezek lehetnek leginkább a hiba okozói, ezért ezekkel kezdtem. Alaplap hiba lenne? Valakinek van-volt hasonló hibája ilyen készülékkel? Bármilyen ötletet szívesen fogadok.Szia!
Nálam a 11 Lite 5G NE produkált hasonlót, ott a hangerő fel vagy legomb hosszú lenyomása és közben töltőre csatlakoztatás segített. Ekkor bejött a recovery és ott a rebootot választva (érdekes mód ekkor már működött a bekapcsológomb) a hangerő fel-le és a bekapcsoló gombal tudod okézni, azt amit szeretnél kiválasztani. Majd rá néhány nap múlva jött a feketeleves, ekkor már nem segített rajta ez a módszer. Pontosabban segített, de a telefon nem jutott tovább a Xiaomi logón, mindig ujraindult. A bekapcsológomb csere oldotta meg végül. Ez sajnos szériahiba az összes 11 Lite ban, legyen azon belül bármi .
Remélem tudtam segíteni. Ha ez nem oldja meg, én mindenképp megpróbálnék egy bekapcsológomb cserét hátha. Sok sikert hozzá, remélhetőleg nem alaplap hiba. -
ANT
őstag
Sziasztok.
Hibakereséssel kapcsolatban lenne szükségem segítségre, mivel elakadtam. Adott egy 2022 októberi 11 Lite készülék, ami kb. egy hónapja behalt. Egyik pillanatról a másikra nem kapcsol be és nem is tölt. Illetve tölt, de USB teszter szerint a töltőáram csak 150 mA, ami szerintem édeskevés. Több töltővel is kipróbáltam.l
Eddig kicseréltem az akksit és az USB portot, eredmény nélkül. Úgy gondoltam, ezek lehetnek leginkább a hiba okozói, ezért ezekkel kezdtem. Alaplap hiba lenne? Valakinek van-volt hasonló hibája ilyen készülékkel? Bármilyen ötletet szívesen fogadok. -
zorzy4
addikt
A Xiaomik nemigen támogatják a videó kimenetet USB-n keresztül.
Max. a csúcskészülékeik a Samsung DeX-módjához hasonló megoldás miatt.Köszönöm.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
pusszycat
nagyúr
-
bb71
őstag
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Ha ezeket a telefonokat, vezetékes megjelenítővel akarom összekötni, kell valamit beállítani? Egyáltalán tudják?
-
GoodSpeed
veterán
https://tesztarena.hu/ezek-a-xiaomi-redmi-es-poco-telefonok-mar-nem-kapnak-frissitest-2/
A japán verzió rajta van a listán az 5G-ből is.
-
n0is3es
aktív tag
-
n0is3es
aktív tag
Tudnod kellene frissíteni bl nyitás nélkül is.
(Mármint, ha a Xiaomi is úgy akarja.
)Hát ő nem akarta így nyitás lett a vége
Próbáltam a Xiaomi EU-t jópár gyári alkalmazást nem frissít a play így csak pár napig volt fent, ill most az Global végleges van fent 14.0.4.0 de 6/64gb létére kicsit lassú a telefon de másodlagosnak tökéletes 
-
Szandi9999
újonc
Sziasztok! Van egy Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonom, ami összekapcsoltam egy Huawei WATCH GT 2 Pro-val és nem érkeznek meg az órára az üzenetek. Próbáltam már az órán is állítani, a telefonon is mindent és szerintem ott lehet a gond, hogy az Eszköz-és alkalmazás értesítéseket nem engedi a telefon bekapcsolni biztonsági okokból. Vagy lehet más probléma? Tudnátok segíteni? Köszi
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
n0is3es
aktív tag
-
zorzy4
addikt
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, csak BL nyitással tudom a legfrissebb romot felrakni a telefonra vagy régió váltással is lefrissül? Jelenleg 14.0.2.0 gyári global, válaszotok előre is köszönöm.
-
Laci60
csendes tag
Úgy látom, erre még nem jött ki a HyperOS.
És nem is fog, mert már nem kap több frissítést, sajnos.

Igen tudom.
-
Laci60
csendes tag
-
bb71
őstag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Laci60
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretem ezt a telefont 5g nem NE verzió. Viszont szeretném ha HyperOS lenne rajta. Valaki talált már hozzá esetleg? -
bb71
őstag
-
Tézé81
tag
-
Tézé81
tag
-
bb71
őstag
szerintem nem. Másik kábellel próbáltad?
-
Tézé81
tag
Köszi, kipróbáltam (fogpiszkáló óvatosan, majd fogkefe..). Ugyan úgy nem tölt, ha gyorstöltővel próbálom. Sima mezei 2.1A-es töltővel ami nem turbós, azzal tölt. Kiírja, hogy Turbo Charge, de nem tölt. Öreg akksi produkálhat ilyet vajon?
-
pusszycat
nagyúr
Üdv! Van egy MI lite 11 5g-m (sok éves), vettem két új töltőt (gyári Xiaomi 22W), mert azt hittem a töltőim haltak meg. Szóval azt csinálja, hogy kiíírja, hogy Mi Turbo Charge, de nem tölt. Sima 2,1A-es hoki töltővel, ami csak a hagyományos lassú töltést tudja, azzal tölt. Mi lehet a baja? Akksi? Töltőcsati?
Puccold ki a csatit, nekem is volt, h az egyikkel tölt a másikkal nem. Vagy ha van az a kinai trutyi amivel a bill. takaritják az is jó. ugy nézz ki mint egy zöld takony. Vagy fogkefe, azzal is lehet takaritani.
-
Tézé81
tag
Üdv! Van egy MI lite 11 5g-m (sok éves), vettem két új töltőt (gyári Xiaomi 22W), mert azt hittem a töltőim haltak meg. Szóval azt csinálja, hogy kiíírja, hogy Mi Turbo Charge, de nem tölt. Sima 2,1A-es hoki töltővel, ami csak a hagyományos lassú töltést tudja, azzal tölt. Mi lehet a baja? Akksi? Töltőcsati?
-
Bandit21
veterán
Igen most érdekes volt hogy 100 után rajta hagytam és 2-3 óra - igaz nem intenzív - használat után még mindig 100-at mutatott.
-
pusszycat
nagyúr
Ha 2-3% merül éjszaka akkor ok. Amit észrevettem ha töltőn hagyom 1-2 órával tovább, akkor akár 100% is megvan reggelig, vagyis olyan mintha 110 % töltene.
-
Bandit21
veterán
-
zorzy4
addikt
-
kovjoe
aktív tag
HyperOS 2 napja fent, eddig minden flottul megy
... -
Bandit21
veterán
Nekem megvolt az akku csere. Végre bír egy egész napot sőt kicsit többet is.
A kamera alkalmazás és a Chrome öli a legjobban továbbra is de korant sem 1%/perc ütemben. -
zorzy4
addikt
-
thomasa
senior tag
-
pusszycat
nagyúr
-
thomasa
senior tag
Ma feldobta (5G Lite) a HyperOS frissítés lehetőséget. Akarom én ezt?

-
Bandit21
veterán
-
pusszycat
nagyúr
Üdv pár napja drasztikus módon elkezdett meghalni az akku.
Eddig csak azt vettem észre hogy a kamera /videó eszi őrült gyorsan, tegnap és ma viszont a Chrome gyakorlatilag 1%/ perc gyorsasággal öli az akkut.
Kipróbáltam az előbb feltöltöttem 100 ra, 20 perc böngészés után +kis Messenger 75 %
Újabb 25 perc után 50% majd 2 percre rá 16%
És most töltöm.Ha idle van nem esik szinte semmit, de ha telefonálok bármit csinálok rohamosan
Ilyen egy halott akku vagy ez valami sw gubanc is lehet?
Auto induló cuccok mind ki lőve és akku kímélő mellett mindez...
Télen gondoltam új telefont venni. Lehet addig ez kap egy új akksit.

Ja és sokkal melegebb mint eddig volt.
Viszont a gyári átlátszó tok helyett egy pár hete egy vastagabb feketével hordom. Most épp hűvös idő van nincs napon.Hozd előre a telet.
-
Bandit21
veterán
Üdv pár napja drasztikus módon elkezdett meghalni az akku.
Eddig csak azt vettem észre hogy a kamera /videó eszi őrült gyorsan, tegnap és ma viszont a Chrome gyakorlatilag 1%/ perc gyorsasággal öli az akkut.
Kipróbáltam az előbb feltöltöttem 100 ra, 20 perc böngészés után +kis Messenger 75 %
Újabb 25 perc után 50% majd 2 percre rá 16%
És most töltöm.Ha idle van nem esik szinte semmit, de ha telefonálok bármit csinálok rohamosan
Ilyen egy halott akku vagy ez valami sw gubanc is lehet?
Auto induló cuccok mind ki lőve és akku kímélő mellett mindez...
Télen gondoltam új telefont venni. Lehet addig ez kap egy új akksit.

Ja és sokkal melegebb mint eddig volt.
Viszont a gyári átlátszó tok helyett egy pár hete egy vastagabb feketével hordom. Most épp hűvös idő van nincs napon. -
pusszycat
nagyúr
-
thomasa
senior tag
Nemcsak a bizt. frissítések miatt, hanem az új Android verziók miatt is. Na meg picit gyorsabb is. Ugye 12 GB ram nem 6GB, a háttértár 512 GB nem 128GB, a 4k videó felvétel meg már 60 fps nem 30. Inkább az a gondom, h a lecserélt telefonokat megtartom nem adom el és hát felgyúlt rendesen.
Freudi elszólás, nehogy felgyulladjon az akku.
-
pusszycat
nagyúr
Nemcsak a bizt. frissítések miatt, hanem az új Android verziók miatt is. Na meg picit gyorsabb is. Ugye 12 GB ram nem 6GB, a háttértár 512 GB nem 128GB, a 4k videó felvétel meg már 60 fps nem 30. Inkább az a gondom, h a lecserélt telefonokat megtartom nem adom el és hát felgyúlt rendesen.
-
bb71
őstag
egyetértek az érveléseddel...
-
zorzy4
addikt
Csak, hogy egy picit kötözködjek
! Miért baj ha nem kap már frissítést? Attól még pár évig simán használható. A biztonsági frissítések nem relevánsak egy telefonon, a banki appok amik először szokták bemondani az unalmast, szintén 2-3 évvel az utolsó frissítés után jelzik. -
scream24
senior tag
-
pusszycat
nagyúr
-
bb71
őstag
-
szimi57
őstag
-
pusszycat
nagyúr
Tegnap rendeltem le a Poco f6. 12/512 titanium 187600 ft adtam érte a 11 Lite meg megy a fiókba, bár semmi baja, csak nem kap frissitést.
-
bb71
őstag
OFF:
hátha segít, 300USD kuponnal (igaz, hogy DHGate szemét és rátesz még sápot - és csak forintban enged fizetni)
https://xiaomiplanets.com/poco-f5-officially-48/meg ha nem félsz garanciás kérdéstől.
-
pusszycat
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
A sima 5g, vagy az 5g NE verziót lenne érdemesebb megvenni?
Üdv és köszönet.
-
pusszycat
nagyúr
-
Bandit21
veterán
A legújabb frissítési tervbe már csak annyit írnak 24 q2-re hogy "11 lite"
Se 4/5 g se NE
Lehet mégis megkapja az egész széria a 14 -et?
Korábban úgy emlékszem hogy csak a Lisa volt felsorolva az 5gNE. -
szetib
tag
Lehetséges. Már nem tudom követni mikor miért döglik meg rajta vmi, ettől függetlenül csak gyári megtisztulás segit legegyszerűbben. Persze lehet az xda-n kutakodni, hogy milyen adb kombinalációval lehessen kiugrasztani, de utána is szinte garantáltan teljes torlés kell majd neki.
-
scream24
senior tag
-
mokus18
tag
-
szetib
tag
Sziasztok!
Egy rendszerfrissítés után megadta magát a telefon, és a "boot menü"n kívül mást nem hozz be, és folyamatosan újraindul. (lásd lentebbi kép).
Mely szerint, adatot törölni, connect mi assistant, és biztonsági üzemmódot indíthatok.Gépre kötve felismeri a telefont, de nem hozza elő a tartalmat. Sehogy sem..
Mit tanácsoltok, mit lehetne tenni?
Köszönettel:
mokus

Fel kell rakd a gyári fw-t. Vmi custom rom volt rajta?
-
mokus18
tag
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Egy rendszerfrissítés után megadta magát a telefon, és a "boot menü"n kívül mást nem hozz be, és folyamatosan újraindul. (lásd lentebbi kép).
Mely szerint, adatot törölni, connect mi assistant, és biztonsági üzemmódot indíthatok.Gépre kötve felismeri a telefont, de nem hozza elő a tartalmat. Sehogy sem..
Köszönettel:
mokus

A wipe datát megcsináltad? Egyébként kérdezz itt: [link].
-
mokus18
tag
Sziasztok!
Köszönettel:
mokus

-
balu1977
senior tag
Amíg lesznek ilyen okoskák mint te, addig mindig jól fog járni valaki a le cserélt mobiljaitokkal, aminek semmi baja azon kívül, hogy nem a legfrissebb patch van rajta. Szíved joga hogy mi számít neked, de az nfc frissítés független a banki alkalmazást meg majd a bank elődönti meddig támogatja.
-
GoodSpeed
veterán
Amit ide sikerült büfögnöd, arról a lépcsőház szindróma jutott eszembe..
Bank kártyákhoz se jön frissítés...
A "'kedvencem", mert egyébként az, ugyanis szakmai fórumon ilyet megnyilvánulni, nemcsak lámerségről árulkodó dolog, hanem egyéb kognitív gondokat is felvet.
-
balu1977
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
4603 - 4501
4603 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Kirúgással fenyegeti mérnökeit az Intel vezére
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, 100% akkumulátor, 99 Ciklussal, 2026.11.28-ig Apple Garanciás!
- Újszerű, karcmentes Honor Magic 7 Pro 12/512GB, 100% akku, 55 ciklus, garancia!
- iPhone 13 "Product Red", 128 GB, 78% Akku, Független
- iPhone 13 Pro 256GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4920
- Samsung Z Flip 7 256 Gb / Bontatlan - 2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB AeroCool Aero 800 FSP 750W
- PS5 FAT lemezes használt
- Vention USB4.0 NVME külső ház
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Elnézést, ha tévedtem. Bejegyzéseid alapján neked egy 3. változat van, nem NE 5G-s. Ilyen verzióról nincs tudomásom. Nálam egy 4G-s nem NE változat van (courbet).
Próbáltam a Xiaomi EU-t jópár gyári alkalmazást nem frissít a play így csak pár napig volt fent, ill most az Global végleges van fent 14.0.4.0 de 6/64gb létére kicsit lassú a telefon de másodlagosnak tökéletes
)

...