- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Ez alapján Link alap regerencia órajeleken olyan ~15%-os az eltérés. Ha azt nézzük, hogy én alapból OC verziójú 7850 vettem, és még erre is tuningoltam, akkor simán behozható az a 15%, főleg úgy hogy nézegettem a tuningos eredményeket és a 69xx-eken nem tudnak sokat húzni. A 3D Mark ilyen szempontból tökéletes összehasonlítási alap, mert valós a környezet úgy ahogy. Persze nem eget verő a különbség, sőt játékban tuti nem lehetne észre venni. Mondjuk egy példa: Mindkét VGA 100 FPS fölött futtatja az adott játékot, és ennél a szintnél úgy gondolom, hogy 10 vagy akár 20 +/- FPS nem jelent gondot, ami már azért elég nagy különbség is lehetne, de én mondjuk tuti nem venném észre. Megint jó sokat tudok rizsázni.
(#3915) szasanyi : Csak jönnének már azok a címek. A Codokkal nem lehet kihasználni ezeket a kártyákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest