- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mint említettem, nem az észrevehetetlen hibákra gondoltam, hanem a hétköznap, nem megfelelően tesztelt tuningbeállítások miatt előbukkanóakra.
A szar szoftvereket inkább hagyjuk, amíg megveszik őket hibásan, semmi nem fogja rákényszeríteni a gyártókat, hogy befejezett terméket adjanak ki. Egy bugos szoft előbb szívat meg, mint egy gyakorlatban soha fel sem tűnő chiphiba.
Hát, én a gyári 975/1500MHz-hez viszonyítok, ahogy a GTX560-am is gyárilag OC volt.
AB ll-lel monitoroztam.Mondjuk az még a RAM-frekit sem találja el, nem igazán tűnik megbízhatónak.
A Power limit 120%-on volt. 1100/1700-on semmi gond vele, csak feljebb, Vmoddal veszi vissza a karit, hiába az erősebb hűtés.
Nálam a GPU-Z pontosan követi az órajelet és a feszt, a visszaesést is azonnal jelzi. Mi több, a tuninggal elért gyorsulás is alátámasztja a magasabb órajeleket, pont annyi, mint a tuning.
Nem akarok biost modolni, elégedett vagyok az 1100/1700-zal is, +50-75MHz-ért piszkosul nem éri meg túlfeszelni a GPU-t (a gyári 1.144-et sem éri el, az említett órajelek 1.108Vmax-szal megvannak). Csak kíváncsi lettem volna a kari tudására. Sajna AB-ben Power limit állítási lehetőség nincs, GPU Tweak-ből meg a fesz. hiányzik.Egyébkén teszteltem a CCC-ben (akárhogy hívják, a "final"-ben Fusion Center, bétában meg Catalyst) beállított tuningot Afterburner profillal (tehát 100% PL-tel), alacsonyabb feszen is stabil volt, történetesen nem ment fel 1.1V-ra sem, és szépen váltakozott, ahogy kell, miközben fixen tartotta az órajeleket. Csak ez megvan CCC-ből is.
Esetleg van vmi megoldás AB-ben a power limitre? Mert a profiloknál simán feldobja, hogy +/-0%, csak állítani nem lehet sehol (unoff OC meg nem működik, és egyébként úgy sincs meg a csúszkája).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest