- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélni egy 5870-et egy GTX 570-re? Mennyivel lenne gyorsabb kb?
Köszi
-
DeathAdder
veterán
Énis általában azért havonta feldobtam minimum egy hirdetést.
Volt hardver,mobil stb.. de tényleg nagyon pang az élet manapságEz első sorban abból is látszik,hogy Kivétel nélkül mindenki csak cserét ajánl fel..
(eddig max. 1 hét alatt ,lekopogom ,sikerült mindig mindent elnyomni,de most...)
-
Giot
addikt
Nem semmi, hogy ennyiért nem viszik el a Vapor-t! Az Msi is nagyon jó áron van!
(#18791) Djuree: +1
-
Djuree
félisten
válasz
DeathAdder #18788 üzenetére
senkinek nincs pénze. régóta bizniszelek itt, ilyen szarul sosem ment még
és ez még csak a kezdet...
-
TeeBee73
veterán
válasz
DeathAdder #18788 üzenetére
Ennyiért sem kell nekik egy ~100k-s VGA?
-
DeathAdder
veterán
Levittem a Vapor árát 55-re, de még mindig a csere felé hajlik mindenki
-
Giot
addikt
Rövidebb az 5850 PCB rövidebb, mint az 5870.
A compatibility list-ben sincs benne! Míg az 5830 igen.
Szóval majd kiderül!
Ez viszont feltehető az 5850-re: Zalman VF3000A és ez is, AC TwinTurbo Pro
Igaz utóbbi kicsit kevéske szerintem, de ha csak csendesítésre kell akkor megfelelő lehet. -
kNG
senior tag
Sziasztok!
Accelero Xtreme HD 5870 hűtő fel fog menni HD 5850-re? Mert felhívtam 1 kiskert, és ott azt mondták h szerintük nem lehet ebből gond...de azt meg nem akarom hogy szerelésnél felhívjanak hogy hát bocs mégse megy fel, de visszaküldeni már nem tudjuk mert már fel van bontva a csomag...és feleslegesen kidobjak 14k-t...azért kell am ventit cserélnem, mert az enyém is berregős revízió... -.-"
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #18782 üzenetére
Azé'!
-
Cybertrone
veterán
Én kérek elnézést!
-
DeathAdder
veterán
válasz
Cybertrone #18779 üzenetére
Hát engem nagyon tud idegesíteni,amikor egy vagyon van a gépemben és a kavicsok úgy rajzolódnak ki,ahogyan én futok
Más, egy 580-at még egy vadász puskával se lehet lelőni,szal..
Mi 4x-en játszuk a Crysist,nem 16xQ-n
-
pottyantós
aktív tag
válasz
Cybertrone #18779 üzenetére
képzeld, igenis fontos mikor rajzol oda kavicsot, mert előfordult, hogy láttam az embert, el kezdtem lőni csak mikor közelebb mentem akkor derült ki, hogy kavics mögött állt.... És baszott meghalni...
-
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18777 üzenetére
Abszolut nem probléma.
-
TeeBee73
veterán
válasz
DeathAdder #18775 üzenetére
A Crysis-ban a hirtelen megjelenő kavicsok/textúrák nem a kevés VRAM miatt vannak, cimbi GTX480-al tolja, ott is ugyanez a helyzet.
Más: CF-nél hiába raksz egy 2GB-os kártyát a másik 1GB-os mellé az is csak 1-et fog használni, viszont tuningolni egyenként is lehet őket. (Értsd: egy jófajta 5850-et felhúzol 850/1200-ra, már is csak kicsit fog unatkozni mellette az 5870.) -
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #18772 üzenetére
Nálam FullHD a felbontás. Crysis ban egyszer, kétszer elfogyott a memó, és előttem pakolászta ki a textúrákat. Ennek ellenére szerintem jól teljesített.
Beállítások teszt eredmény: [link]
Ha most vennék VGA-t 6950 2G. Ez saját vélemény. De 5850-ről nem cserélek, feleslegesnek tartom. -
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18772 üzenetére
Szerintem fullhd-ra is simán elég az 1 gb videomemória.
Sőt mondok egy olyat is, hogy haverom két 512-es 4850-et hajt cf-ben és fullhd-ban játszik mindent. Nagyon szépen megy neki.
-
Giot
addikt
"7850 mire az kijön és emberi áron lesz... Hát sok víz lefolyik a Dunán."
Háát amikor a Toxic-ot vettem komoly pénzbe fájt, 73 kemény ezrest kellett érte leszurkolnom. (Akkor a bolti ára 80e ft felett volt.)
Ha legalább ilyen jól sikerül az 78XX széria az AMD nek mint az 58XX akkor a megjelenéséig érdemes spórolnom kicsit.
Addig meg sok víz lefolyik a Dunán.
Sok sikert az üzlethez!
Melyik márkára esett a választás?(#18758) DeathAdder Mekkora felbontáson játszol?
Én is úgy tudom hogy a gyengébbik VGA teljesítményére húzza le CF-ben, az erősebbet. -
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18767 üzenetére
Nem biztosan, de én ezt szűrtem le a tesztekből. Én a 4850 cf vs. 5850 miatt olvastam bele jobban a témába.
-
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18765 üzenetére
Igazából ha belegondolsz, akkor 53-ért van már 5870, nem a legjobb márka az igaz, de nincs akkora különbség talán és az új, újonnan induló garral.
Én azt olvastam a cf-ről, hogy semmi értelme más, vagy más tudású kártyát betenni a már meglévő mellé, mert a gyengébbikre húzza a szintjét.
-
DeathAdder
veterán
60k -ert hirdettem meg,volt egy komoly jelentkezo ra,meg 2 csere ajanlat,semmi mas!(azokbol se lett semmi)
tekintettel arra,hogy egyesek a sima 5870ert kernek 55-60k-t,akkor ensem fogok az ala menniNa es mi van 4 Gb-os 5970-el?es a 2 Gb-os 5870-el?
mi lenne ha eza 2 kozul tennem valamelyiket a.mostani melle? -
adler741
tag
Sikerült beszereznem a hőn áhított vtxd 5850-t kemény 41 eft ért
Nagyon meg vagyok vele elégedve szépen megy semmi hangja,soha rosszabb vételt!
A kérdésem az lenne ,hogy a gyári cd-n 10.6 driver van,ezt is raktam fel.Mit érdemes rátenni ,vagy hagyjam rajta ezt? -
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18758 üzenetére
Mennyiért árultad, hogy nem tudtad eladni?
-
-
Gerisz
addikt
válasz
DeathAdder #18758 üzenetére
Az 5970 is 1GB-ot tartalmaz / GPU. Nem 2gb-ot.
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Volna egy VGA-s kérdésem.Az 5870-es Vaporomat próbálom eladni már jó ideje, elég kevés sikerrel.
Nekem meg annyit nem ér,hogy a semmiért adjam oda valakinek.Mai nap úgy volt,hogy elcserélem egy 1536 Mb-os nVidiára,de azsem jött össze
Nagyon elegem lett már ebből az eladás/csere-bere lehetőségekből,ezért úgy döntenék ,hogy megtartom, mert a teljesítményével nagyon kivagyok békülve, DE a jövőre való tekintettel a Videó Memóriája nem igazán tetszik nekem (1GB).
Kérdésem:
Láttam már olyan konfigurációt,hogy 5870 + 5970.
Most ha lecsapnék egy jó 5970-re, aminek nagyobb videómemóriája van mint nekem,akkor az használat közben is nagyobb videóramal bírna? (mert azt tudom,hogy 1+1 Gb CF-be az = 1GB,mert a másik is ugyanúgy megtelítődik)Vagy ha egy 5870 2GB-os verziót tennék a mostani mellé?
vagy minden képp nekem a legkevesebb memóriát szolgáló kártya memória mérete lesz a határ amit használni tud majd a gép?
-
Giot
addikt
Akkor 5850 vagy 70 a te döntésed. Nekem nagyon bevált, nem is gondolkodom cserén (na nem mintha nem jutott volna eszembe
)
Majd egy 7850!(#18749) Kelvin: Na ez azért nem egészen így van. Volt olyan hogy konkrétan a Y.U. mentette meg a Win7-et.
Szívesen kifejtem bővebben!(#18750) Norb3rto: Nincs mit!
-
Gerisz
addikt
válasz
-=joel=- #18752 üzenetére
Az biztos, hogy nem futattak rajta ilyen tesztet. Nem a zipont vonom én kétségbe, mert nem ismerem szerencsére ezt az oldalukat. De gondolom nincs több száz emberük, meg gépparkjuk ahol ezt el lehet végezni azokon a kártyákon (hardvereken) amik beérkeznek garanciális problémával.
Szerintem írni kellene a Gigabyte-nak, hogy ilyen gondod van. Amire jobb esetben reagálnak és nem olyan hülyeséget, hogy jól szellőzik-e a házad. Akkor elindul valamilyen kommunikáció és lehet eljutsz addig velük míg segítenek, írnak a boltnak, hogy igen cseréljék ki.
-
Kelvin
őstag
válasz
Dieseldr #18747 üzenetére
"utána your uninstallerrt rákűldtem aztán aztán C-ről letöröltem az atis dolgokat is majd restart és utána kezdtem telepíteni.10.10es volt fent"
Na ez volt a hiba, legközelebb csak annyit csinálj amit leírtam. Ez a sok b×ziság csak összekavar mindent, már sokszor le lett írva.
-
Winne
nagyúr
Felesleges a nagy felbontás, jelenleg is egy 17"-os monitorom van, és amíg el nem halálozik meg is marad. A max ami elképzelhető az a fullhd, de ahhoz meg elég az 1 giga, szal ezért biztos nem mennék feljebb.
A tesztek alapján szóba kerülhetne még a 6850 is, mert azt mondják, hogy ennek a driverét még jobban fejlesztik és jobban megy majd dx11 alatt, de jelenleg csak azért vettem számításba, mert olcsóbb.
Iponon az 5850 és az 5870 legolcsóbb kártyái között kb 3e forint van, akkor már elgondolkodtatóbb a nagyobb, még ha "gyengébb" is a márka, nem?
Jelenleg egyedül lenne a kártya, aztán a későbbiekben ha esetleg nem lenne elég, akkor kapna egy cf testvért.
-
Giot
addikt
Attól függ mire van pénz, és mik az igények. Az 58XX széria az egyik legjobban sikerült sorozata az AMD-nek.
Ellenben ha nagy a felbontás jól jöhet a 2G ami a 69XX VGA-kon vannak.(#18740) Norb3rto: Zalman VF3000A, AC TwinTurbo Pro, Gelid Icy Vision.
Ezek biztosan jók az 5880-re. Ezek közül a Zalman a leghatékonyabb akár tuningra is. A másik kettő inkább csendesítésre.(#18744) Dieseldr: Nem tuningoltál a VGA-n? Kelvin+1
-
Kelvin
őstag
válasz
plaszy #18743 üzenetére
Nekem volt egy hd3870-es kártyám amin hasonló hűtés volt. azon nem lehetett állítani, fix volt a fordulatszám. Lehet nálad is de előbb utóbb jön valaki akinek ilyen van és majd megerősít vagy megcáfol...
(#18744) Dieseldr Vedd ki a pipát a túlhajtás mellől, nyomj egy gyári beállítás visszaállítását majd a vezérlőpult - programok tel./elt. ban az ati saját alkalmazásával távolítsd el a drivert, majd újraindít és telepít a 10.2. Szerintem ,így jónak kell lennie.
-
Dieseldr
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 5870 es kari a gép egyébként az adatlapomon win7el 64bit.Van valami 5letetek mi lehet a gond hogy a kártya nem veszi vissza az órajeleket alapjárarton(850/1200áll)11.2 es catalyst-el is,plusz még olyat is csinál hogy a ccc-be hiába változtatom a gpu órajelét nem reagál rá se everest se gpu-z a memclock viszont műxik mit lehetne vele tenni hogy ne egye le a hajamat alapon? -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Gigabyte 5850 OC-t. Kérdésem az lenne, hogy a ventijét mivel lehet lejjebb vinni? Ugyanis alapból 55-56%-on pörgeti, ez alá nem megy. CCC-ben minden Auto-n van.
(Eddig GTX260-asom volt, ott MSI Afterburnerrel tudtam csökkenteni. Ennél viszont hiába veszem mondjuk 40%-ra, nem marad ott.)
-
Kelvin
őstag
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Nézelődtem körbe és ide keveredtem. A sok tesztet végigolvasva az 5850/5870 tűnik nekem a legjobb megoldásnak, egyelőre 1, később lehet, hogy crossfire fejlesztés. Ti, mint tapasztalt tulajdonosok mit szóltok a kártyákhoz? 68xx/69xx-es szériában érdemesebb-e gondolkodni? Ár fontos szempont, de a teljesítmény/fogyasztás is számít.
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
HD 5850-re milyen hűtést ajánlotok a gyári helyett ac s1 jó rá?
-
-=joel=-
csendes tag
válasz
-=joel=- #18423 üzenetére
Két hét elteltével az alábbi levelet kaptam a kártya gariztatásával kapcsolatosan:
T.Vásárló !
A terméket nem találták hibásnak, az alábbi tesztek futottak le :
L: xp sp2, 10.12: lm08 ok,furmark ebm 9h ok. 3dm06 17h ok. H: w7 x64, X58A-UD3R, i7-950: Heaven egy ejszaka OK, Furmark EBM OK, 3DMark11 5h OK.
Nálam Furmark nem extrem burning: 2 perc alatt vpu recovery szerintem nem OK
GPU dióda (DispIO) 88°C
GPU dióda (MemIO) 150°C
GPU dióda (árnyaló) 161°CMost én vagyok a hülye vagy én vagyok a hülye?
-
Gyári állapotban normális, ha az EAH5850-em nem akarja 30%-nál jobban pörgetni a ventillátorát? FurMarkoltam reggel (voltak stabilitásgondjaim korábban, úgy tűnik driverhiba volt, mert elmúlt), egy óra FM után 80°-nál állt be a hőmérséklet, de a ventillátor nem volt túl hangos (ami nem feltétlen baj
), amin jobban meglepődtem a GPU-Z által jelentett 30%-os (~2K RPM) ventillátorsebesség, ami idle-ben 21%-ra esik vissza.
Mivel lehet ezt ASUS kártyánál szabályozni? Ehhez is jó az MSI Afterburner?
Bocs a láma kérdésért. (Kipróbálni majd este tudom, azért is kérdezek először.) -
Giot
addikt
válasz
Stanchore #18731 üzenetére
Igen ez az (De rendelésnél kérdezz rá hogy biztosan rev1-es e.)! Az eredményért viszont senki sem vállal felelőséget. 60e ft-ért egy király vétel.
Egyébként dual BIOS-al érkeznek ezek a kártyák. Van egy kis kapcsoló VGA-n az egyik állásban a moddolható, felülírható BIOS-t tartalmazza a másikban a fix.
Tehát a nagyon egyszerű a dolgod letöltöd a 6970-es BIOS-t felnyomod és jöhetnek a stabiltás tesztek.
Ha sehogy sem jó visszabillented a kapcsolót és ott a 6950 BIOS.
Egyébként a guru3D készített egy csomagot ami minden szükségeset tartalmaz, innen letöltheted: [link]
De ne feledd a moddolhatóságot senki sem tudja garantálni!!!
Az más kérdés hogy a 6950 is egy jó vétel, főleg annyi pénzért.
Itt tudnak sokkal több tapasztalatot mondani: [link]
Sok sikert! -
Stanchore
senior tag
És ezt vajon honnan lehet megvásárlás előtt kideríteni, hogy át lehet-e pöccinteni 6970-re?
Ez lenne úgy 60 környékén beszerezhető, ami 8-al hosszabb mint amire eredetileg gondoltam, de ennyit még talán sikerül áldoznom az FPS oltáránBár ez még sok mindentől függ.. Szerintetek moddolható?
-
Giot
addikt
válasz
Djuree #18729 üzenetére
Volt köztünk aki 6950-re váltott, moddolta 6970-re és teljes megelégedettséggel használja.
Ami érdekes volt nekem hogy a 6950-en 2x6 pin van míg a 70-en 6+8 pin. Én azt hittem hogy ezen fog elbukni a dolog.
De azt mondja semmi gond. Az órajeleket is simán hozza, a tiltott shader tömbök is minden gond nélkül feloldhatók voltak nem hibáznak!
Szóval járható út. Igaz nem 100% hogy minden VGA-nál működik. -
Giot
addikt
válasz
Djuree #18727 üzenetére
rev1 6950 (ha szerencséje van) modd 6970-re és megvan oldva. Ha a legjobbat akartam volna mondani akkor GTX580!
Amúgy meg a 6970 sokkal drágább!!
Míg a 6870Toxic és a 6950 közötti differencia 10e ft környéke, sőt van ahol kevesebb, addig a 6950 és a 6970 között 15e ft környéke a különbség.
ÉS most megdobálhattok de annyival többet nem ér a 6970.
Saját tapasztalat, hogy előferdült már hogy elfogyott az 1G az 5850 talpa alól pedig "csak" FullHD-n játszok.
Szóval ha az 58XX szériában gondolkodik akkor tök mindegy de legyen 2G.
Igaz nem túl sok játéknál tapasztaltam ilyet, de mivel ő külön kiemelte.
Peace! Amúgy úgy is ő dönt. -
TeeBee73
veterán
válasz
Motion_Blur #18716 üzenetére
Kell, bizony.
(#18711) Bunken: Ha megvan az eredeti BF: BC2-d, akkor tudod a Vietnam kiegészítőt letölteni.
-
-
Stanchore
senior tag
válasz
Djuree #18713 üzenetére
Értem. Mondjuk nekem pont ehhez a felbontáshoz kellene. A játékok folyamatosságával nincs bajom, azt szeretném elérni, hogy a textúrákat ne az orrom előtt töltse be. Elég sokszor veszem azt észre, hogy valami csak akkor jelenik meg, vagy akkor tisztul ki, ha közelebb megyek hozzá. Ezt a memória szabályozza?
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok ez a kettő közül szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni? Nagyjából egyforma áron vannak:
- HD 5850 Toxic 2GB Vapor-X
- HD 5870 Vapor-X - 1 GBMiben lesz jobb vagy rosszabb a 2 vagy 1 gb videomemória?
THX -
Bunken
tag
Nem az érdekel arra már neveztem.
Hanem az, hogy amikor belépek kiírja, hogy: You have 5 Free Promotion Credits. Azt tudom, hogy még 5 ilyen credit-em van. Rámegyek a bal oldalon lévő menüpontok közül a Free Promotions menüpontra és ez az oldal jön be [link]
Itt lejjebb van egy olyan, hogy Available Now! azon belül meg egy Battlefield: Bad Company™ 2, én azt ingyen letölthetem Crdit-ért cserébe?
Vagy hogyan működik?
-
klambi
addikt
egy 5830ashoz mi az ajánlott cpu, i3,i5 ből mely típusok?
-
daveoff
veterán
válasz
Motion_Blur #18705 üzenetére
Én is futtattam egy tesztet és nekem átlag 69fps. Lehet, hogy te unlockoltál valami maxfps beállítást a moddokkal.
-
Bunken
tag
Üdv az uraknak!
Előre is elnézést kérek ha nem jó helyre írnám az írnivalómat de nem találtam kifejezetten ilyen topic-ot.
Amit szeretnék: van egy Sapphire Radeon HD 5850-es videókarim amit beregisztráltam a Sapphire honlapján és megkaptam érte a Gold minősítést vagy rangot már nem tudom.
Amit igazából szeretnék, hogy a Sapphire-nak van egy úgynevezett Free Promotions oldala, de viszont én angolból elég "gyökér" vagyok (és egyéb más idegen nyelvekből is), valaki aki már igénybe vette ezt a részt le tudná nekem írni, hogy ez hogyan működik és miket lehet ingyen megszerezni? Ha lehet elég szájbarágósan mert tényleg nagyon nem vágom az idegen nyelveket. (Azért a nagyon alap szintet megütöm
.)
Próbálkoztam fordító programokkal de olyan eszméletlen, érthetetlen maszlagok jöttek ki, hogy csak na.
Az építő jellegű válaszokat előre is köszönöm.
És bocsi még egyszer ha rossz helyre írtam.
-
Motion_Blur
félisten
5870 tulajokat kérdezném, hogy megy nektek a F1 2010?
Én eddig virábótival toltam, pár napja megvettem az eredetit. Eddig átlag kb. 70 fps-el ment, de most érdekes módon versenyben is simán 110-130 fps, ha a box előtt elmegyek akkor esik le 80-90-re.
Patch 1.01, DX11, truelights weather hd mod, tyres v31HD mod
1680x1050, 8xmsaa, minden kimaxolva..
i7 880 @ 4.0 GHz (20x200/1.26V)
2x2 GB GT @ 2.0 GHz (8-9-8-24-1T)
HD 5870 @ 900/1300 MHz (11.2 Catalyst)Benchmark:
min_fps="86.3"
av_fps="108.1"Nem tudom mitől ez a hatalmas javulás, de kíváncsi vagyok hogy nálatok mit mutat a játék.
-
Giot
addikt
válasz
tobias40 #18702 üzenetére
Ez nem driver-től függ. Ha a táp lenne a kevés az sem így nyilvánulna meg. A jó szellőzésű ház valóban több fokot jelent ezt a saját tapasztalataim is alá támasztják.
Fontos nézd meg hogy nem e túl magas a feszültsége a VGA-nak. Ehhez persze tudni kellene hogy gyárilag mekkora feszültséggel érkezik ez az OC VGA. Sajnos nem emlékszem pontosan mert ilyen nálam nem fordult elő, de volt olyan monitorozó program ami ha adott időben egyszerre futott egy másikkal megemelte a feszt a VGA-nak. Mondanom sem kell születtek érdekes hőfokok.
A lényeg egyszerre csak egy monitorozó progi menjen. Vagy csak a Furmark és más semmi.
Ha betéved valameik kolléga akinél ez előfordult, biztos tud pontosabbat mondani de nekem csak ennyi rémlik. SRY. -
tobias40
veterán
Automatikusan van beállítva a venti fordulata,nem volt levéve a hűtés.(80%-n megy most terhelés alatt)
Annyi hogy előttem vette ki a gépből miután megmutatta hogy mennyi a hőmérséklet nála a gépében terhelve,alapon és tuningolva.(fordulat max.50%-ra volt állítva!!)
Ezután beraktuk a dobozába és haza hoztam,beraktam a gépem be előtte driver uninstall, majd utána kártya berak driver install.(leejtve ütve nem volt)
Ezután tesztelgettem és jöttek a magas hőfokok.
Vettem plusz ventit a házba hátha nem eléggé mozog a levegő a házban de ez sem segített!
Most meg nem tudom mi lehet a gond!Próbáljak másik drivert rakni,esetleg régebbit???
Esetleg kicsi lenne a házam vagy a táp kevés?
Ilyen a ház:
http://www.arukereso.hu/szamitogep-haz-c3085/raidmax/ares-p38534735/termek-leiras.html#description -
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest