- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Bunken #31712 üzenetére
Én mondom, a world of tanks-ot nyomom, azt full HD-ba 50 FPS átlaggal, 1-2 dolgot vettem csak le(ami alig látszik de lassítja), különben maxon viszi tunning nélkül, tényleg mint a vaj.
A processort most feltunningoltam egy egészséges 3.4 ghz-re, alapfeszen.
A Starcraft Legacy of The Void-ot is Ultrára tettem mindent: mint a vaj szinte, oké az eredeti 2010-ben jelent meg, szóval nem nagy gépigény.
Úgyhogy ja, a táblázat alapján lehetne cserélni, de minek? Ha mégis cserélnék a 7850 vagy 7870-re (neked és nekem a processorunk mellé (kábé egyforma erősek mondjuk) ennél erősebbet nemigen érdemes, max 7950 szint), mondjuk egy használt 7850 2gb-ra a csere kb 15.000-ből megoldható
A lövöldözősök pedig már tényleg nem kötnek le annyira, a legutóbbit már eléggé untam.
Talán nem is érdemes tunningolni már ezeket, az enyém 2011-es gyártású és jó minőségű, de a legrégebbiek 2009-esek asszem, lassan hétévesek.
-
Remus389
veterán
válasz
Bunken #31708 üzenetére
Akkor kivették, nekem régebbi driver van fent, 2014.12
Régi kártyához talán nem baj ha régi a driver is, úgysem csiszolnak már erre, sőt még el is ronthatják
Mindegy is
Mondjuk ahhoz képest elég jól elvagyok az 5850-nel, a World of tanks-ot tolom, azt szépen viszi, meg legútóbb az új starcraft 2-vel sem volt problem
Mondjuk én már leszoktam a lövöldözősekről, talán a crysis 3 volt utoljára, meg valamelyik COD, ezeket még úgy ahogy, tunninggal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged