- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Bunken
üzenetére
Én mondom, a world of tanks-ot nyomom, azt full HD-ba 50 FPS átlaggal, 1-2 dolgot vettem csak le(ami alig látszik de lassítja), különben maxon viszi tunning nélkül, tényleg mint a vaj.
A processort most feltunningoltam egy egészséges 3.4 ghz-re, alapfeszen.
A Starcraft Legacy of The Void-ot is Ultrára tettem mindent: mint a vaj szinte, oké az eredeti 2010-ben jelent meg, szóval nem nagy gépigény.
Úgyhogy ja, a táblázat alapján lehetne cserélni, de minek? Ha mégis cserélnék a 7850 vagy 7870-re (neked és nekem a processorunk mellé (kábé egyforma erősek mondjuk) ennél erősebbet nemigen érdemes, max 7950 szint), mondjuk egy használt 7850 2gb-ra a csere kb 15.000-ből megoldható
A lövöldözősök pedig már tényleg nem kötnek le annyira, a legutóbbit már eléggé untam.
Talán nem is érdemes tunningolni már ezeket, az enyém 2011-es gyártású és jó minőségű, de a legrégebbiek 2009-esek asszem, lassan hétévesek.
-
Remus389
veterán
válasz
Bunken
üzenetére
Akkor kivették, nekem régebbi driver van fent, 2014.12
Régi kártyához talán nem baj ha régi a driver is, úgysem csiszolnak már erre, sőt még el is ronthatják
Mindegy is

Mondjuk ahhoz képest elég jól elvagyok az 5850-nel, a World of tanks-ot tolom, azt szépen viszi, meg legútóbb az új starcraft 2-vel sem volt problem
Mondjuk én már leszoktam a lövöldözősekről, talán a crysis 3 volt utoljára, meg valamelyik COD, ezeket még úgy ahogy, tunninggal
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest