- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
válasz
torma1981 #18800 üzenetére
Üdv!
19-20%-kal lenne gyorsabb a GTX 570 az alap 5870-nél. Ebből 5-10 %-ot tuninggal biztosan le tudnál faragni. A cserénél a kérdés az, hogy mennyi a 2 kártya közötti különbözet, ami általában nem éri meg.
Ha mégis csere mellett döntesz akkor a Giga GTX 560 Ti Soc-ot javaslom kicsivel olcsóbb, valamivel kevesebbet fogyaszt, teljesítménye majdnem ua, mint a GTX 570-nek. -
Motion_Blur
félisten
válasz
torma1981 #18800 üzenetére
Szerintem 5870-et csak GTX 580-ra érdemes váltani, 6950/6970-re se igazán.
Én is gondolkoztam egy ilyen cserén, de igazából csak F1 2010-el játszok amire még sok is a kártya. Úgyhogy veszek rá egy fasza hűtést és szerintem ebben az évben nem fogom lecserélni a kártyát.
-
Cybertrone
veterán
válasz
torma1981 #15423 üzenetére
Naggyábol eddig az emberek töbsége meg volt elégedve a ref hűtőkkel, csak kicsit hangolni kell rajta de egy afterburnerrel az gyerekjáték, szerintem felesleges jobb hűtőbe beruházni jol eltalált cucc van rajta
De ha mégis akarsz akkor zalman hűtőt javaslok volt itt már egy lighningon meg voltak vele elégedve!
ffodi: Itt az uj széri és jön az uj hűtő a régire ?Ebből sem mostanában lessz csere!
-
CptMisi
őstag
-
DrJános
aktív tag
válasz
torma1981 #13317 üzenetére
Dehogy vagyok én az, csak nekem is volt ez a hiba és az új 4670 és monitorom is becipeltem a boltba ahol vettem és ott 1 jó napot szoptak vele azóta ha látom, hogy vaki hasonlókkal küszködik azonnal írok mert minden jó, csak valamiért az ATI azt hiszi, hogy ez jó poén ( hát nem az
)
-
DrJános
aktív tag
válasz
torma1981 #13315 üzenetére
Ez ATI hülyeség megnyitod a Catalist Control Center-t Asztalok & Megjelenítők menüpont itt a kis monitoron találsz egy fekete kis háromszöget arra katt ( Konfigurálás) ezután Méretezési beállítás és ott a csúszkát 0% ra tolod és már kész is. És eltűnik a fekete "keret-ed".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen rovar lehet ez?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged