- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Apple MacBook
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Kelvin #18847 üzenetére
800/1100
igaz a vantage itt is kiakadde játékokban nincs gond...850/1200-on is megy, de itt már a furmark is megfagy, úgyhogy nem merem így járatni. de még 800/1100-on is felmegy a hő furmark alatt 90 fokra
majd egyszer veszek rá egy hűtőt, meg lehet újrapasztázom, nem bízok a gyári pasztázásokban
-
ffodi
veterán
válasz
Kelvin #16291 üzenetére
Kipróbáltam a progit, amit linkeltél, hát nem is tudom......maradok az utánégetőnél. Max 1,3V a gpunak az valami vicc? Nem kezeli egyszerre(legalább is nálam) az 5870+gt240-et, illetve nem tudom állítani a vddci feszt........egy szó mint száz, nekem nem vált be.
Insolent:
Csinálsz egy unlockolt biost, az a legegyszerűbb, vagy afterburner cfg-ben az UnofficialOvercloking-ot átrakod 0-ról 1-re.
-
-
ffodi
veterán
válasz
Kelvin #15378 üzenetére
Igen, nem is arra írtam. Egy esetben éri meg, akkor ha olyan játékokkal játszik (vagy fog játszani) az ember, ami kihasználja. 15k felett én sem költenék rá, a mostani GT240-em is csak 3k-ban volt, a korábbi GT220 pedig 13k alatt megvolt. A többletszolgáltatás mindig + pénzbe kerül.
-
ricsi99
addikt
válasz
Kelvin #15370 üzenetére
Fizikára nv karit tartani felseleges, Mafia2 miatt vettem egy 8800gt-t azután megnéztem karival/kari nélkül s semmi különbséget nem láttam.... prociterhelés volt nagyobb... amig nem csinálnak echte olyan játékok ami használja is a játékmenethez ,addgi csak pár + effekt lessz szerintem...
-
Peace
nagyúr
válasz
Kelvin #14431 üzenetére
Jah, hogy AA is kell. Nekem 1920*1080-ban nincs rá szükségem. Akkor ha a max az AA-val együtt értendő, akkor helyesbítek. Minden ment maximum részletességre állítva 16*AF-el és élsimítás nélkül(mivel FHD-ban nem látom már értelmét). Szóval nem csoda 4850-em volt, hanem csak ésszel használtam a videóbeállításokat.
-
Peace
nagyúr
válasz
Kelvin #14415 üzenetére
"Itt szinte már tényleg minden megy maxon és élvezhetően."
Játékokra gondolsz? Csak mert nekem eddig 4850-essel is ment minden maxon(1920*1080). Persze GTA 4 meg Metro 2033 szintű abnormálisan megírt borzalmakat ne hozzuk fel példának, mert azok max helyett csak high-on, de szépen futottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest