Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Kelvin
üzenetére
800/1100

igaz a vantage itt is kiakad
de játékokban nincs gond...850/1200-on is megy, de itt már a furmark is megfagy, úgyhogy nem merem így járatni. de még 800/1100-on is felmegy a hő furmark alatt 90 fokra
majd egyszer veszek rá egy hűtőt, meg lehet újrapasztázom, nem bízok a gyári pasztázásokban 
-
ffodi
veterán
válasz
Kelvin
üzenetére
Kipróbáltam a progit, amit linkeltél, hát nem is tudom......maradok az utánégetőnél. Max 1,3V a gpunak az valami vicc? Nem kezeli egyszerre(legalább is nálam) az 5870+gt240-et, illetve nem tudom állítani a vddci feszt........egy szó mint száz, nekem nem vált be.

Insolent:
Csinálsz egy unlockolt biost, az a legegyszerűbb, vagy afterburner cfg-ben az UnofficialOvercloking-ot átrakod 0-ról 1-re.

-
-
ffodi
veterán
válasz
Kelvin
üzenetére
Igen, nem is arra írtam. Egy esetben éri meg, akkor ha olyan játékokkal játszik (vagy fog játszani) az ember, ami kihasználja. 15k felett én sem költenék rá, a mostani GT240-em is csak 3k-ban volt, a korábbi GT220 pedig 13k alatt megvolt. A többletszolgáltatás mindig + pénzbe kerül.

-
válasz
Kelvin
üzenetére
Fizikára nv karit tartani felseleges, Mafia2 miatt vettem egy 8800gt-t azután megnéztem karival/kari nélkül s semmi különbséget nem láttam.... prociterhelés volt nagyobb... amig nem csinálnak echte olyan játékok ami használja is a játékmenethez ,addgi csak pár + effekt lessz szerintem...
-
Peace
nagyúr
válasz
Kelvin
üzenetére
Jah, hogy AA is kell. Nekem 1920*1080-ban nincs rá szükségem. Akkor ha a max az AA-val együtt értendő, akkor helyesbítek. Minden ment maximum részletességre állítva 16*AF-el és élsimítás nélkül(mivel FHD-ban nem látom már értelmét). Szóval nem csoda 4850-em volt, hanem csak ésszel használtam a videóbeállításokat.

-
Peace
nagyúr
válasz
Kelvin
üzenetére
"Itt szinte már tényleg minden megy maxon és élvezhetően."
Játékokra gondolsz? Csak mert nekem eddig 4850-essel is ment minden maxon(1920*1080). Persze GTA 4 meg Metro 2033 szintű abnormálisan megírt borzalmakat ne hozzuk fel példának, mert azok max helyett csak high-on, de szépen futottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hővezető paszták
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- LG LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LG OLED TV 55CS6LA
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de játékokban nincs gond...850/1200-on is megy, de itt már a furmark is megfagy, úgyhogy nem merem így járatni. de még 800/1100-on is felmegy a hő furmark alatt 90 fokra
majd egyszer veszek rá egy hűtőt, meg lehet újrapasztázom, nem bízok a gyári pasztázásokban 

Cikkben meg kétszer is írják, hogy csak HD68xx egyelőre
, de remélem nálam is rendben lesz az 5850, mint Kelvin-nél ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)