- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gerisz #25721 üzenetére
Majd, bőven elég volt az összes kábelt hátul kötegelőkkel szépen újrarendezni a hétvégén.
Igazából ha átkötném a CPU cooler mellé, akkor is megszűnne a feszülés. Egy kicsit zavar a hossza, nyugodtabb vagyok ha nem lóg rá semmire se
E770: Az baszna be, hogy én még forrasztgassam itt a még garanciális hűtőt
-
Magamra, adták hozzá ezt a kis potmétert kétoldalú ragasztóval és hosszú kábellel. A ház hátulján vannak ilyen kerek lyukak vízhűtéshez, ott kivezettem, és a hátlapra ráragasztottam.
A fotón jobbfenn látszik is, még ragasztás meg igazítás előtt.
B) alternatíva ami eszembe jutott a ház potméterére kötés, de ahhoz le kellett volna vennem a hátlapot, meg varázsolni. Talán majd máskor.
-
Na, tegnap megvettem és éjjel felbarkácsoltam a VF3000A-t.
Ezekkel a RAM sünikkel a tököm is tele lett, nem nagyon akartak a helyükön ragadni
De hagytam egy kicsit kötni őket (hat órát
), és most már stabilak.
Úgyhogy most már van egy konformista kártyám tipikus hőmérsékletekkel (100%-os ventipörgetéssel FurMark alatt 45°C, közepesen 51°C).
Azért nem egyszerű, hogy milyen retkes a gyári hűtő, pedig rendszeresen, minden irányból kifújtam sűrített levegővel...
-
válasz
h1n1_900 #25635 üzenetére
Ez az új hűtő kérdés nálam is felmerült, de teljesen más okból.
Úgyhogy a tippet kösziAz a bajom egyébként, hogy mostanában bekapcsoláskor olyan hangot az az EAH5850 gyári hűtése, mint egy traktor. Néha magától abbahagyja, néha egy finom billentés után kussol csak el... Nagyon idegesít a dolog, főleg hogy több órát öltem eredménytelen pucolásba.
Nem lehetne valahogy megmenteni a gyári hűtőt?
Nekem ez a formaterv jobban bejönOBTW, a garanciához hogy viszonyul egy hűtőcsere?
-
válasz
Motion_Blur #19367 üzenetére
Nálam is ilyen. FPS szempontjából nem fut rosszul, de ocsmány.
-
Gyári állapotban normális, ha az EAH5850-em nem akarja 30%-nál jobban pörgetni a ventillátorát? FurMarkoltam reggel (voltak stabilitásgondjaim korábban, úgy tűnik driverhiba volt, mert elmúlt), egy óra FM után 80°-nál állt be a hőmérséklet, de a ventillátor nem volt túl hangos (ami nem feltétlen baj
), amin jobban meglepődtem a GPU-Z által jelentett 30%-os (~2K RPM) ventillátorsebesség, ami idle-ben 21%-ra esik vissza.
Mivel lehet ezt ASUS kártyánál szabályozni? Ehhez is jó az MSI Afterburner?
Bocs a láma kérdésért. (Kipróbálni majd este tudom, azért is kérdezek először.) -
Nálam 1920x1200-ban, AA nélkül (nem láttam hatását a sebességromláson túl), minden high beállításon vidáman fut a Crysis, pedig ez nem is i7, és nem is húzok semmit a gépen.
Csakhát én balfék letöröltem a mentett állásaimat, amikor uninstalláltam az előbb, hogy Steamről felrakhassam újra. Yay.
-
válasz
cyberkind #17355 üzenetére
Fura. Ilyen nagy különbség lenne az 5850 és az 5870 között? (Abszolút laikus vagyok.) Ezek az én eredményeim: [ASUS-féle Catalyst 10.10][Catalyst 10.12]
Azért az is elég érdekes, hogy nálam az újabb Catalyst gyengébb számokat hoz
, meg stabilitási gondjaim is vannak vele. Nálatok valami kapcsolódó tapasztalat van?
-
-
-
A 10.10-es Catalysttal (a hotfixeket még nem néztem) nálatok nincs gond a DXVA-val? Nálam úgy kb. 10 perc 1080p lejátszás után a kép balra el, átmegy zöldbe és lefagy az MPC-HC. Szoftverből le tudom játszani, de azért jó lenne, ha nem lenne baj.
A hőmérséklet egyébként nem tényező, az biztos.
(Egyébként ASUS EAH5850-ről van szó, ha valaki nem látta volna az adatlapom, és mindez W7 64-bit, természetesen.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest