Új hozzászólás Aktív témák
-
pottyantós
aktív tag
válasz
Cybertrone #18779 üzenetére
képzeld, igenis fontos mikor rajzol oda kavicsot, mert előfordult, hogy láttam az embert, el kezdtem lőni csak mikor közelebb mentem akkor derült ki, hogy kavics mögött állt.... És baszott meghalni...
-
pottyantós
aktív tag
Udv! Mivel nagy buko miatt nem lehet ertelmesen kiszalni az 5870-bol, es mer szep ara lett az uj daraboknak, ugy dontottem, hogy veszek meg 1db-ot! Lenne egy kerdesem: nem kavarna be a revizio? A mostani rev.1 giga es melle vennek egy rev.2 gigat! Es kell valami extra profilt felrakni?
Bocs telorol vagyok...
Udv.atya
-
pottyantós
aktív tag
válasz
DeathAdder #17174 üzenetére
Igen!
-
pottyantós
aktív tag
-
pottyantós
aktív tag
Lehet hülye kérdés, de az AVP Bech hova menti az eredményt?
-
pottyantós
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
felraktam az ismerősömnek a Test Drive Unlimitedet és egyszer csak kockás, pixeles lett a kép, utána a furmark is olyan volt, ezt a 10.4-es catalystal csinálta. Leszedtem a 10.6-t és úgy nézett ki jó volt, de egyszer csak megint előjött a hiba!A config: Core i5 750 3.8GHz
Sapphire HD 5850
4Gb DDR3 1333MHz
Win 7 64 bitElőre is köszi a segítséget!
Üdv.Atya
-
pottyantós
aktív tag
tuning meg több hete ment!
-
pottyantós
aktív tag
A vga nincs húzva! jumperrel visszaállítottam a biost, de semmi! 1-szer az asus express gatig eljutott de semmi! semmi semmi!
-
pottyantós
aktív tag
valaki valami ötlet?
-
pottyantós
aktív tag
sziasztok!(bocsi ha rossz helyre írtam!) Egy kis segítség kellene!
kikapcsoltam a gépet, és amikor visszaakartam kapcsolni, a gép folyamatosan ment de nem volt kép! Az alaplapi vga led folyamatosan világít! a gép:
Core I5-750@4.1 GHz alapfeszen
asus p7p55d
2x2Gb ddr3-1333MHz Kingston
Sapphire HD 5850
Gigabyte Superb 550W
2db vinyóelőre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest