- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
pottyantós #18286 üzenetére
Így van. Ha két termetes GTX 580 Gpu van rajta... az nem lesz piskóta.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
pottyantós #18282 üzenetére
Hát azért 150 a végső határ... mert mellé szeretnék még egy gtx 460 ast fizikára... de valahogy a 6990 es jobban elképzelhető mint két darab gtx 580 gpu 590 es nicken...
-
DeathAdder
veterán
válasz
pottyantós #17175 üzenetére
Köszönöm
-
Laraxior
titán
válasz
pottyantós #16864 üzenetére
oda kevés lesz az 5870,mivel GTX580ra optimalizálják...tehát nagy valószínűséggel a 6xxx-es Radeonon és az nV-n fog szépen futni. De legalább nem bukok annyit a VGAn...még elég jó árban el lehet passzolni
-
Laraxior
titán
válasz
pottyantós #16862 üzenetére
Nekem is 1. kompatibilitási gondom volt. 2. és tényleg erősebb és halkabb és hűvösebb is az 5870. Bár megjegyzem hogy erősen fejlesztek lefelé,mert felesleges egyelőre ennek a kártyának a teljesítménye
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
pottyantós #16667 üzenetére
Nyugi...
, nálam is csinálja, amikor elindítod a játékot fura cicergö hangot ad a számítógép, én elsőnek azt hittem a hangfal...de tényleg nem tudom mi csinálja, de én is tapasztaltam...
Szerintem nem feltétlen a kártya tehet róla, hiszen bug mentesen mindenhol normálisan üzemel... -
CptMisi
őstag
válasz
pottyantós #13804 üzenetére
Hát, ha nem melegszik túl, akkor a ram a probléma
-
subaruwrc
félisten
válasz
pottyantós #13800 üzenetére
szerintem kezd ramhibás lenni a kártya
-
HollyBoni
veterán
válasz
pottyantós #6873 üzenetére
Ugyanez volt velem.Nálam meghalt a vga.
-
Gicz
addikt
válasz
pottyantós #6883 üzenetére
aha, volt ilyen igaz az még amd géppel. ment benne a proci 2 évig azátn egyszercsak megakadt a bios képernyőnél és akármit csináltam vele nem ment tovább...
beletettem egy másik procit, akkor elindult, kikapcsoltam visszatettem bele a régit, azóta is azzal megy.
senki nem tudja ez mivolt vagy miért volt.
-
Gicz
addikt
válasz
pottyantós #6878 üzenetére
hát sztem alapfeszem a 4,1 ghz az fura. sztem a tuningal nem tud mit kezdeni a géped.
bios reset... aztán ha jólesz akkor az volt a ba ha nem akkor meg kiszedném 1esével a ramokat és ugy is bekapcsolnám htha azokkal van vmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest