- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
HDMI - DVI kábellal. Nem kell átalakító.
Persze ha nincs ilyen kábeled akkor igen, pl. DVI - HDMI átalakítóval. Már a vga kártyák mellé is gyakran csomagolnak, úgyhogy nehogy vegyél a hülye nem vagyokban 4-5K-ért, inkább kérdezz körbe itt, és kérj egyet valakitől, akinek nem kell, vagy valahogy oldjátok meg okosan.
___________________________________________________________________Most éppen egy 3670K-s gépet raktam össze, és ez is valami brutál módon melegszik.
Nem csak terhelve, hanem alapon pötyögve is. A gyári viccet, amit hűtőként csomagolnak le is vettem róla, gondolván, hogy rosszul tettem fel, meg amúgy is nagyon pici. Egy másik gyári hűtőt tettem fel a hőcsöves verziót. Igen tudom, ez sem egy kompresszoros folyadék hűtés, de előtte egy 3600-on ketyegő 4 magos phenom 2-t elbírt, ha nem is bőven.De ez a 3670K 2700MHz-en idle is úgy melegszik alatta, hogy már most attól félek, mi lesz, ha elkezdik nyúzni ebben az 50 fokban, ha elviszik?
Na szóval, ha biztosra akartok menni, vásárlásnál kalkuláljatok be egy rendes 12 centis ventivel szerelt hűtőt is, mert ezekkel az APU egységekkel elég sokszor van ilyen gondom.
Funkcióban amúgy semmi probléma, minden megy rendesen, csak riasztóak az idle 50 celsius fokok.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest